ucho.77 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 powinno być to samo znając wygode helmuta, skoro z a3 i polo pasuję
andr3i Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 kurna własnie to poskładałem;/ wzmacniacz wygląda tak...http://s10.postimg.org/j9cpcy5qt/wzmacniacz_antenowy.jpg jedna wtyczka idzie z anteną natomiast druga idzie w wiązkę taki chudszy kabel...rozbiore to jeszcze raz to zrobię fotki, ale może ktoś coś tam już grzebał. a ten kawalek co sie odlutowal poskladales tez do kupy ? moze to jest przyczyna wlasnie
wladi Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Pany, w jakiej cenie chodza teraz kiery B8, 3-ramiona, logo S-line, pikowana, multi + poducha ? Mam taka u siebie i zastanawiam sie nad podmiana na łamaną TT-kę... Jak się klient trafi to za 1200-1300 pogonisz oczywiście w ładnym stanie:wink:
Siwy Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Pany prawdopodobnie wtryski mi padaja. Za jakimi sie ogladac? Macie pewnie zrodlo kto regeneruje lub sprzedaje dobry sprzet?
miki Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Ma ktoś gołe kratki od S4 B6 Cabrio? A co, sąsiad rozwalił furę? Tapnięte z SGS III
Fr0styyy. Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Ma ktoś gołe kratki od S4 B6 Cabrio? A co, sąsiad rozwalił furę? Tapnięte z SGS III Nie, ale dzisiaj się "zapoznaliśmy" i pytał, czy na zbyciu nie mam, bo coś pogrzebać chcę Chociaż sam numer tych kratek by się przydał.
Patryś Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Masakra http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ETV8ixbivO8
Fr0styyy. Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Chyba jednak zrobię dzienne u siebie zamiast świateł drogowych
Patryś Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 kaju to po prostu przechodzi wszystko. I co potem sobie myślą o polakach za granicą
kaju Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 kaju to po prostu przechodzi wszystko. I co potem sobie myślą o polakach za granicą Od dawien dawna traktują nas tak, jak traktują, no ale niestety takie właśnie jednostki wypracowują opinie o całej populacji.
barrowiec1 Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 Masakra Skrzywdzony polski kierowca TIRa przez brytyjską policję - YouTube widziałem to na bbc, niezłą polewkę mieli angole w pracy u mnie
Patryś Opublikowano 25 Lipca 2013 Opublikowano 25 Lipca 2013 No niestety tu masz rację. W NL jest to samo chodzi 10 osób polaków którzy są ok a trafi się jeden pawian i już jesteś też zły automatycznie. A ja zaryzykowałem i chapłem przełącznik od Q5 na modzenie
mateo1597 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ?
patryk10015 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ? ja mam takie u siebie w zwykłych lampach i dają radę tyle ze barwę 6k wszystko pasuje bez żadnego rezania a przetwornice slim fajnie wchodzą w miejsce pod lampą że są ładnie schowane
mateo1597 Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Już piątek i weekendzik za chwilę Mam takie pytanko - czy takie przetwornice Zestaw HID slim+ canbus 35W H7 5000k motoHID.pl - Oświetlenie dla Twojego Samochodu dadzą radę i podejdą do naszych lamp bez dużego rezania ? ja mam takie u siebie w zwykłych lampach i dają radę tyle ze barwę 6k wszystko pasuje bez żadnego rezania a przetwornice slim fajnie wchodzą w miejsce pod lampą że są ładnie schowane Super - dzięki za info W takim razie powoli można zacząć zbierać graty
Rekomendowane odpowiedzi