Artur82 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 ale w co skoro pytasz o kiere z b7?? myślę o kierze z RS4 ale o ile dobrze pamietam to w tej z rs4 nie działa MF
andr3i Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Znowu mi wyjebało akumulator, mam tego k**wa dosyć rozloz wszytsko na czesci pierwsze i zacznij skladac od poczatku tak jak powinno byc a tak powaznie to tez bym sie wku...... no co, MK rozbiorę na części? gdzies popelniles blad wiec pomysl co ostatnio wyrezales i po tym padlo i tam szukaj przyczyny
jozek726 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 ale w co skoro pytasz o kiere z b7?? myślę o kierze z RS4 ale o ile dobrze pamietam to w tej z rs4 nie działa MF dobrze pamiętasz, właśnie to mnie trochę martwi:kwasny: jeszcze wchodzi w grę coś takiego, fajna bo cala pikowana : Kierownica Audi RS4 z AirBag poduszką Idealna (3586181122) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. będę jeszcze myślał nad tym
Fr0styyy. Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Znowu mi wyjebało akumulator, mam tego k**wa dosyć rozloz wszytsko na czesci pierwsze i zacznij skladac od poczatku tak jak powinno byc a tak powaznie to tez bym sie wku...... no co, MK rozbiorę na części? gdzies popelniles blad wiec pomysl co ostatnio wyrezales i po tym padlo i tam szukaj przyczyny Ostatnio co robiłem to samopoziom, który zrobiłem dawien dawno i jeszcze dawniej, który teraz i tak jest odłączony. Wszystko było dobrze cały czas, pojechałem do Szczecina, wróciłem i za dwa dni nie mogłem odpalić, myślałem, że to lampa wyładowała aku, bo chyba była zapalona, ale wieczorem zobaczyłem, że przy zamkniętych drzwiach dalej pokazuje, że są otwarte i pewnie przez to się wyładowuje, bo ciągle w jakimś trybie czuwania albo coś jest i wpieprza prąd... Więcej tu: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/uwalony-mk-silniczek-drzwiach-290289/
Gość Edyta Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 osz kuźwa piękne te patrole są
miki Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Znowu mi wyjebało akumulator, mam tego k**wa dosyć rozloz wszytsko na czesci pierwsze i zacznij skladac od poczatku tak jak powinno byc a tak powaznie to tez bym sie wku...... no co, MK rozbiorę na części? gdzies popelniles blad wiec pomysl co ostatnio wyrezales i po tym padlo i tam szukaj przyczyny Ostatnio co robiłem to samopoziom, który zrobiłem dawien dawno i jeszcze dawniej, który teraz i tak jest odłączony. Wszystko było dobrze cały czas, pojechałem do Szczecina, wróciłem i za dwa dni nie mogłem odpalić, myślałem, że to lampa wyładowała aku, bo chyba była zapalona, ale wieczorem zobaczyłem, że przy zamkniętych drzwiach dalej pokazuje, że są otwarte i pewnie przez to się wyładowuje, bo ciągle w jakimś trybie czuwania albo coś jest i wpieprza prąd... Więcej tu: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/uwalony-mk-silniczek-drzwiach-290289/ Po cholerę się pchałeś do Szczecina?! Tak byś miał sprawny aku Tapnięte z SGS III
Marcino87 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Hamer to Ty ha dlujesz rozrzadami ? Potrzebuje do AJM a4 lift 01 r komplet z pompa ori podaj ceny mi na PW Sent from my телефон
kris-krzysztof Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Znowu mi wyjebało akumulator, mam tego k**wa dosyć Podłącz miedzy kleme a aku miernik i wyciągnij bezpieczniki z skrzynki .Później wkładaj po koleji i będziesz wiedział co bierze prąd.
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Pany to może się wam przydać jak unikać nieoznakowanych radiowozów Zobacz, jak rozpoznać nieoznakowany radiowóz. Nowa lista aut policji i ITD - strona 3 - Drogi - najnowsze informacje z polskich dróg - Dziennik.pl
Fr0styyy. Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Znowu mi wyjebało akumulator, mam tego k**wa dosyć Podłącz miedzy kleme a aku miernik i wyciągnij bezpieczniki z skrzynki .Później wkładaj po koleji i będziesz wiedział co bierze prąd. Nie ma żadnego bezpiecznika od MK oO?
feniks Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Pany to może się wam przydać jak unikać nieoznakowanych radiowozów Zobacz, jak rozpoznać nieoznakowany radiowóz. Nowa lista aut policji i ITD - strona 3 - Drogi - najnowsze informacje z polskich dróg - Dziennik.pl już zakuwam na blachę
jozek726 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Nie ma ktoś 288 na tył komplet bez tarcz i klocków ? ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- Audi S4 Korek zbiorniczka płynu chłodzącego (3647935626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. podchodzi do b6 ?
H4mm3R Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Podobno ma luzy jak się go wkręci...
jozek726 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Też właśnie o tym słyszałem
jozek726 Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 pasuje ale ma też lekkie luzy podobno, a ten chyba taki sam jak w R8 tak ?
Patryś Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 http://www.sadistic.pl/audi-r8-v10-vs-suzuki-gsxr-kawasaki-ninja-r10-vt238577.htm
Wandej Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Hamer to Ty ha dlujesz rozrzadami ? Potrzebuje do AJM a4 lift 01 r komplet z pompa ori podaj ceny mi na PW Sent from my телефон A nie chesz kompletu INA:whistling: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi