MAGIC87 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 zakladaj s4 S-lajta sprzedasz na szybko
antonio Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 która strona? a roznia sie jakos znacznie? potrzebuje luzem zwrotnicy z piasta zeby dorobic oslony blaszane na tarcze. muszę zerknąć czy jeszcze ją mam
laki83 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Czester bierz te s4 a nawet sie nie zastanawiaj....prawda jest taka ze zderzak s-line tez jest za***isty ale nie w czarnym kolorze
Młody_drog Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 piękna sprawa, jakie masz opony na tych rs4? Bo widać, że naciągnięte dosyć ostro Nie trze Ci?
Bart-S Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 widzieliście takie coś?? Całkiem niezły patent
Bart-S Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Bart-s do dzieła !: D Pasażer równie dobrze będzie widział na wyświetlaczu RNS-a Wygląda fajnie ale... usiądź w fotelu, ustaw sobie słonecznik i zobacz ile wytrzymasz z głową ustawioną pod tym kątem... Poza tym, moja żona nigdy nie pozwoli mi usunąć lusterka
truckmaniac Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Czester bierz te s4 a nawet sie nie zastanawiaj....prawda jest taka ze zderzak s-line tez jest za***isty ale nie w czarnym kolorze Dokładnie tak. Myślę, że temu s line będzie dużo lepiej u mnie na mojej srebrzance
laki83 Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Czester bierz te s4 a nawet sie nie zastanawiaj....prawda jest taka ze zderzak s-line tez jest za***isty ale nie w czarnym kolorze Dokładnie tak. Myślę, że temu s line będzie dużo lepiej u mnie na mojej srebrzance i tu masz racje..na srebrnym chyba najlepiej wygląda
Bart-S Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Czester bierz te s4 a nawet sie nie zastanawiaj....prawda jest taka ze zderzak s-line tez jest za***isty ale nie w czarnym kolorze Dokładnie tak. Myślę, że temu s line będzie dużo lepiej u mnie na mojej srebrzance Fakt, tył S line w pełnej czerni traci cały swój urok...
Młody_drog Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 W B7 była opcja automatycznie otwierającej się klapy bagażnika?
Bart-S Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 W B7 była opcja automatycznie otwierającej się klapy bagażnika? Tak ale tylko w sedanie...
Młody_drog Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Chcę zrobić retrofit takiej podnoszonej klapy do mojej B6. Co potrzebuję?
czester Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 piękna sprawa, jakie masz opony na tych rs4? Bo widać, że naciągnięte dosyć ostro Nie trze Ci? Felgi jeszcze nie są moje, ale opony to 235/35/19. Przy 2 osobach nie tarło, w razie czego ponaciąga się trochę nadkola
Pucek Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Czester, ja bym się nawet nie zastanawiał w sumie, ciekawe ile Ci za to zacenił
czester Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Czester, ja bym się nawet nie zastanawiał w sumie, ciekawe ile Ci za to zacenił Od wczoraj nad tym myślę, ale już podjąłem decyzję Martwi mnie tylko to, że spowolni to na pewno auto i może obcierać, ale trzeba w końcu mieć coś innego Cena odpowiednia do felg
Wandej Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Bart-s do dzieła !: D Pasażer równie dobrze będzie widział na wyświetlaczu RNS-a Wygląda fajnie ale... usiądź w fotelu, ustaw sobie słonecznik i zobacz ile wytrzymasz z głową ustawioną pod tym kątem... Poza tym, moja żona nigdy nie pozwoli mi usunąć lusterka ale rozkladasz fotel i juz kat patrzenia lepszy
Rekomendowane odpowiedzi