jozek726 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Pod 320 wejdzie 16 ale tez nie kazda;) Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Marcino87 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Pod 320 wejdzie 16 ale tez nie kazda;) Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka A Ty consoac nie mozesz Sent from my телефон
Fr0styyy. Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja pier**le, sąsiad idiota od 15 minut puszcze tego obsranego Kamila Bednarka, dobrze, że spać mi się nie chcę, bo na psy bym zadzwonił, tak dla zasady. https://soundcloud.com/hydroaquatic/przychodzki1/s-i4rE2
wladi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Siema byki:beer: memory five wladi i wszystko jasne :-)
feniks Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bry To prawda. Patrzac dzisiaj na to co mam i jak sie zycie toczy to zaluje tylko jednej rzeczy , ze jak mialem taka mozliwosc to nie skorzystalem i nie poszedlem do WAT-u czyli Wojskowej Akademii Technicznej a mialem zagwarantowane miejsce w pierwszej 10-siatce , mam wujka w Armii ze stopniem Generala ale wtedy to czlowiek mlody byl , glupi i zbytnio nie palalem miloscia do armii moze dlatego , ze moj ojciec za wszelka cene chcial mnie na sile wyslac do woja ale jakos mi sie zawsze udawalo wykrecic teraz to juz zapozno i trzeba zapier..... jak beduin. Tylko odmówić misji nie możesz bo kontrakt rozwiążą, znajomy rok temu wrócił z Afganu - nie ten człowiek, widziałem fotki, filmiki - masakra. Najdelikatniejsza anegdotka: płynie sobie strumyk ktoś się w nim myje, parę metrów wcześniej potrzebę fizjologiczną inny do wody załatwia
wladi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 To ja nie wiem o uj chodzi od nas chłopaki chcą jechać ale zapomnij jak się nie ma pleców a tu mówisz że na siłę wypychaja? memory five wladi i wszystko jasne :-)
feniks Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 To ja nie wiem o uj chodzi od nas chłopaki chcą jechać ale zapomnij jak się nie ma pleców a tu mówisz że na siłę wypychaja? memory five wladi i wszystko jasne :-) tak było w 17 Wlkp, wszystko zależy gdzie byli za pierwszym razem Co Wy spać nie możecie ? powiedz to trzylatkowi co w tyg o 5:40 wstaje
miszka Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 siema Sent from my iPhone using Tapatalk
wladi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Widzę że pomału pijaki się schodzą:grin:
wladi Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja wczoraj tylko dwa pifka i dzisiaj lajcik...samopoczucie eleganckie:wink:
miszka Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Kurcze ja wczoraj na wieczór wypiłem 4 browki i dzisiaj mam suchara jak bym z 10 wypił Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:28 ---------- Widocznie mało było Sent from my iPhone using Tapatalk
miki Opublikowano 1 Grudnia 2013 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ja tam po ginie nie narzekam, a myślałem że będzie ból
Rekomendowane odpowiedzi