QRi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jak chcesz to ja Ci zmierze dupohamownia przewieziesz mnie, powiem Ci "przeciez to k**wa nie jedzie... 134 konie. 25 zł, dziekuje, dobranoc"
Zaleczeq Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 jak chcesz to ja Ci zmierze dupohamownia przewieziesz mnie, powiem Ci "przeciez to k**wa nie jedzie... 134 konie. 25 zł, dziekuje, dobranoc" i koniec imprezy :polew: no QRi ciekaw jestem ile wypluje Twoja czarna mamba pewnie z miliard i zawstydzisz Pozka :gwizdanie:
QRi Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 przy standardowym booscie mysle ze konie wyjda podobne jak u poźka - tyle ze jest opcja dmuchania większego doładowania - np na starty
Zaleczeq Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Widziałem ten filmik i o batelce nikolasa z danielem duzo poczytałem :gwizdanie: rs4 robi robote btw ile wazy rs4b5 a ile Evka 8 ??
MAGIC87 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 i o batelce nikolasa z danielem duzo poczytałem było co czytac... 10 stron spamu :decayed:
Zaleczeq Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 i o batelce nikolasa z danielem duzo poczytałem było co czytac... 10 stron spamu :decayed: + jeszcze na sportaudi.pl no ale coz jedni potrafi przegrywac inni nie
MAGIC87 Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 no no .. daniel jak sie burzył. ze to ze tamto ze nitro brakło....
Młody_drog Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Coś słabo tu piszecie Panowie, więcej spamu jest w temacie o siemiana a4ce
Zaleczeq Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Coś słabo tu piszecie Panowie, więcej spamu jest w temacie o siemiana a4ce melduje sie no to SPAM
hornet Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 QRI twoje logo chyba jest najlepsze To niech Nosb podkleja logo :polew:
Nosb Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 W weekend cos ogarne ten pierwszy post Teraz mam troche do roboty :/ Ide wywioze zlom tam gdzie jego miejsce i biore sie za sprzatanie garazu wyjmowanie silnika z b6 mojego
Stolkien Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Podjadę Nosb po te przełączniki w weekend i przywiozę ci te od szyb.
Wandej Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 W weekend cos ogarne ten pierwszy post Teraz mam troche do roboty :/ Ide wywioze zlom tam gdzie jego miejsce i biore sie za sprzatanie garazu wyjmowanie silnika z b6 mojego Nosb możesz na pw podesłać za ile popychasz ASN`a?? I ile byś chciał za swapa z tego mojego kibla na jeden osiem te :gwizdanie: Pany chciałby ktoś popychacze i dźwigienki do dwa i pół?? ori za jakieś ~800zł?
krzysiek23 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Coś słabo tu piszecie Panowie, więcej spamu jest w temacie o siemiana a4ce melduje sie no to SPAM sory pany ale co to za tytul tej gry
Cineksik Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Coś słabo tu piszecie Panowie, więcej spamu jest w temacie o siemiana a4ce melduje sie no to SPAM sory pany ale co to za tytul tej gry pomidor
Nosb Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Opublikowano 4 Listopada 2010 Wandej a kiego na pw : silnik poszedl goly za 3500 zl . Troche zaluje ze nie wolalem wiecej bo mialem z 5 telefonow i goscie byli mocno niepocieszenie ze juz sie sprzedal. Ale niech bedzie juz. Co do swapa to ciezkoe wyczuc. Teoretycznie nie powinno byc wiekszych komplikacji. Ale musisz miec wszystko co bedzie potrzebne. Jak cos to PW.
Stolkien Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 No 3500 ładna cena. nie ma co płakać. na przedni pas B7 już masz:) Może pomógł by ktoś w temacie? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=168194.0
Nosb Opublikowano 5 Listopada 2010 Autor Opublikowano 5 Listopada 2010 Raczej na caly przod rs4 b7 lacznie z bixami Pas wystarczy goly od jakiegos V6 B7.
Stolkien Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Droży się trochę: http://allegro.pl/audi-a4-b7-s-line-kompletny-przod-i1273348789.html
Rekomendowane odpowiedzi