lukjar7 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Panowie subwoofer Q5 onboard, gra za***iście Gdzie to upchałeś w Avancie? W kole zapasowym musi być min. 17:banan:---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- http://s30.postimg.org/lrp3z5s25/DSC_2812.jpg nie słyszałeś o bose bose Bożenko:polew: wladi to Twoje zdj ? ja kupilem suba q5 z literka a na koncu, wg etki jest lepszy, nie slyszalem tego ze zdjecia co dales ale moj robi miazge, bass nie jest pusty, jest gleboki i bardzo przestrzenny ---------- Post dopisany at 01:09 ---------- Poprzedni post napisany at 01:07 ---------- wchodzi w zapasówke, ale steropian wtedy out i plastikowa pokrywa(ktora w zasadzie do nieczego nie jest potrzebna) out ---------- Post dopisany at 01:12 ---------- Poprzedni post napisany at 01:09 ---------- koledzy napalilem sie na naklejki diwiszjonu, chyba czas zalozyc temat o aucie, długo będziecie obradować czy mnie przyjmiecie ?
wladi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Moje moje:decayed: w sumie nie pamiętam czy mam jakąś literkę na końcu muszę z ciekawości jutro zerknąć ale nawet jak by nie było to daje radę...ja mam nagłośnienie Bose więc to drugi sub i naprawdę całość czesze beret:grin:
andr3i Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 uroki posiadania 4WD +1:decayed: w sedanie jest pelny wymiar zapasu przy quattro:decayed:
kaju Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 a który ma suba z ku pięć u siebie bez bożenki?
jozek726 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 coś pięknego się za oknem dzieje :banan::banan: QUATTRO RZĄDZI :kox:
wladi Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 coś pięknego się za oknem dzieje :banan::banan: QUATTRO RZĄDZI :kox: +10:slina:
fantowski Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 coś pięknego się za oknem dzieje :banan::banan: QUATTRO RZĄDZI :kox: tak tam u Was na pomorzu śniegiem daje? u mnie w krk słonce swieci i nie ma platka sniegu
greg2505 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 panowie może ktoś podrzuci jak siódemka wygląda ,bo mam wyjazd do Olsztyna od strony Mławy
MAGIC87 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Pany , schowek do B6 wystepuje tylko w całosci czy da sie kupic sam zawias? niestety i mnie to spotkało, dobrze ze mam zamykany na klucz i jakos sie jeszcze trzyma
turzol Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Pany , schowek do B6 wystepuje tylko w całosci czy da sie kupic sam zawias? niestety i mnie to spotkało, dobrze ze mam zamykany na klucz i jakos sie jeszcze trzyma Nie da się kupić samego zawiasu.
Rekomendowane odpowiedzi