Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Panowie subwoofer Q5 onboard, gra za***iście :decayed:

Gdzie to upchałeś w Avancie?

W kole zapasowym musi być min. 17:banan::wink:

---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ----------

http://s30.postimg.org/lrp3z5s25/DSC_2812.jpg

nie słyszałeś o bose bose Bożenko:polew::polew::polew:

wladi to Twoje zdj ? :)

ja kupilem suba q5 z literka a na koncu, wg etki jest lepszy, nie slyszalem tego ze zdjecia co dales ale moj robi miazge, bass nie jest pusty, jest gleboki i bardzo przestrzenny :decayed:

---------- Post dopisany at 01:09 ---------- Poprzedni post napisany at 01:07 ----------

wchodzi w zapasówke, ale steropian wtedy out i plastikowa pokrywa(ktora w zasadzie do nieczego nie jest potrzebna) out

---------- Post dopisany at 01:12 ---------- Poprzedni post napisany at 01:09 ----------

koledzy napalilem sie na naklejki diwiszjonu, chyba czas zalozyc temat o aucie, długo będziecie obradować czy mnie przyjmiecie ? :D

Opublikowano

Moje moje:decayed: w sumie nie pamiętam czy mam jakąś literkę na końcu muszę z ciekawości jutro zerknąć ale nawet jak by nie było to daje radę...ja mam nagłośnienie Bose więc to drugi sub i naprawdę całość czesze beret:grin:

Opublikowano
uroki posiadania 4WD :decayed:

+1:decayed:

w sedanie jest pelny wymiar zapasu przy quattro:decayed:
Opublikowano

Siema

:hi:

Opublikowano

:kwasny: Spac nie dacie :kox:

:hi:

Opublikowano

a który ma suba z ku pięć u siebie bez bożenki?

Opublikowano
:hi: coś pięknego się za oknem dzieje :banan::banan::banan::banan::banan: QUATTRO RZĄDZI :naughty::kox::kox::kox:
Opublikowano
:hi: coś pięknego się za oknem dzieje :banan::banan::banan::banan::banan: QUATTRO RZĄDZI :naughty::kox::kox::kox:
+10:slina::wink:
Opublikowano

tak tam u Was na pomorzu śniegiem daje?

u mnie w krk słonce swieci i nie ma platka sniegu

Opublikowano

panowie może ktoś podrzuci jak siódemka wygląda ,bo mam wyjazd do Olsztyna od strony Mławy

Opublikowano

Pany , schowek do B6 wystepuje tylko w całosci czy da sie kupic sam zawias? :facepalm:

niestety i mnie to spotkało, dobrze ze mam zamykany na klucz i jakos sie jeszcze trzyma

Opublikowano
Pany , schowek do B6 wystepuje tylko w całosci czy da sie kupic sam zawias? :facepalm:

niestety i mnie to spotkało, dobrze ze mam zamykany na klucz i jakos sie jeszcze trzyma

Nie da się kupić samego zawiasu.

Opublikowano
:kwasny: no to bede bez schowka:decayed: