domin79 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 tuba czy wzmacniacz ale wiem, że to gdzieś było... zdjęcia były u wladiego w temacie sa lub w warsztacie w temacie o bose:wink: ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Mordo kojarzysz w Otwocku z-hotel? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 ni hu hu:eusathink:
daniels Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 jaki aku polecacie??? bo dziaj wymienialem zarowki itp maly detling a tu aku ni hu hu. sprawdzilem ładowanie ok ale nie trzyma przy postoju tygodnia ma problemy moll wychodził chyba seryjnie albo varta( obecnie posiadam) jeżdżę rok i jest jak narazie ok moll w aftermarkecie a moll na pierwszy montaż sygnowany logiem OOOO to 2 światy
Wandej Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 jaki aku polecacie??? bo dziaj wymienialem zarowki itp maly detling a tu aku ni hu hu. sprawdzilem ładowanie ok ale nie trzyma przy postoju tygodnia ma problemy moll wychodził chyba seryjnie albo varta( obecnie posiadam) jeżdżę rok i jest jak narazie ok moll w aftermarkecie a moll na pierwszy montaż sygnowany logiem OOOO to 2 światy Mniej znane a lepsze od top marek:Yuasa Westa Topla Banner. Każdy wytrzyma kilka lat bez zajakniecia:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Stichy Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Ja u siebie moll-a mialem do do zeszlorocznej wiosny od nowosci W Vitku byla Varta takze ori i od 2001r - na wakacjach wymienilem na uzywany z Mercedesa bo pewnie i tak dluzej pociagnie niz nowy ze sklepu a cena
daniels Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 jaki aku polecacie??? bo dziaj wymienialem zarowki itp maly detling a tu aku ni hu hu. sprawdzilem ładowanie ok ale nie trzyma przy postoju tygodnia ma problemy moll wychodził chyba seryjnie albo varta( obecnie posiadam) jeżdżę rok i jest jak narazie ok moll w aftermarkecie a moll na pierwszy montaż sygnowany logiem OOOO to 2 światy Mniej znane a lepsze od top marek:Yuasa Westa Topla Banner. Każdy wytrzyma kilka lat bez zajakniecia:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Topla daje rade słoweńska produkcja
domin79 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 banera nie polecam miałem i w ciagu roku sie wysypał , teraz varta silver drugi rok i smiga az miło:naughty:
daniels Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Varta i Bosch to praktycznie to samo...najmniej reklamacji wbrew pozorom [wiedza z zaprzyjaźnionej hurtowni] jest na Tople i Centre
jaccov6 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 praktykował może ktoś zabieg polegający na malowaniu listew ozdobnych wew.?/nie sprayem/
marcin9680 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 praktykował może ktoś zabieg polegający na malowaniu listew ozdobnych wew.?/nie sprayem/ Mi kiedys znajomy lakiernik malowa wszystkie wewnetrzne listwy na srebny kolor bo za ciemno bylo we wenetrzu , to zanim zakupilem nowy komplet alu rybia luska. Dosc fajnie to nawet wygladalo w srebnym kolorze (auto tez mam koloru srebnego) i okolo rok czasu z nimi jezdzilem i nic zlego sie nie dzialo , zadnych odpryskow , zadrapan itp.
andr3i Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 praktykował może ktoś zabieg polegający na malowaniu listew ozdobnych wew.?/nie sprayem/ Masz na mysli proszkowo? Plastik sie rozpisci w piecu
marcin9680 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Kolor jak pamietam nazywal sie jakos "corsa silver" i dosc fajnie owy lakier blyszczal w dziennym swietle.
kaju Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Varta i Bosch to praktycznie to samo...najmniej reklamacji wbrew pozorom [wiedza z zaprzyjaźnionej hurtowni] jest na Tople i Centre zgodzę się i nie, porównajmy teraz ilość sprzedanych Vart czy Boschów do Topli czy Centr... niech varta/bosch mają 7% ze sprzedanych 100 tysięcy sztuk, a Topla 5%, ale z połowy tej liczby. Jest różnica, tym się nie można akurat sugerować nie każdy aku jest użytkowany tak samo, jednemu wytrzyma 5 lat, drugiemu siądzie po roku
kaju Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 myśle nad czarnym akrylem a ambiente już wyrezał?
daniels Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Varta i Bosch to praktycznie to samo...najmniej reklamacji wbrew pozorom [wiedza z zaprzyjaźnionej hurtowni] jest na Tople i Centre zgodzę się i nie, porównajmy teraz ilość sprzedanych Vart czy Boschów do Topli czy Centr... niech varta/bosch mają 7% ze sprzedanych 100 tysięcy sztuk, a Topla 5%, ale z połowy tej liczby. Jest różnica, tym się nie można akurat sugerować nie każdy aku jest użytkowany tak samo, jednemu wytrzyma 5 lat, drugiemu siądzie po roku Top Akumulatory samochodowe - ranking 2014
kaju Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Varta i Bosch to praktycznie to samo...najmniej reklamacji wbrew pozorom [wiedza z zaprzyjaźnionej hurtowni] jest na Tople i Centre zgodzę się i nie, porównajmy teraz ilość sprzedanych Vart czy Boschów do Topli czy Centr... niech varta/bosch mają 7% ze sprzedanych 100 tysięcy sztuk, a Topla 5%, ale z połowy tej liczby. Jest różnica, tym się nie można akurat sugerować nie każdy aku jest użytkowany tak samo, jednemu wytrzyma 5 lat, drugiemu siądzie po roku Top Akumulatory samochodowe - ranking 2014 zwracam honor
marcin9680 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Varta i Bosch to praktycznie to samo...najmniej reklamacji wbrew pozorom [wiedza z zaprzyjaźnionej hurtowni] jest na Tople i Centre zgodzę się i nie, porównajmy teraz ilość sprzedanych Vart czy Boschów do Topli czy Centr... niech varta/bosch mają 7% ze sprzedanych 100 tysięcy sztuk, a Topla 5%, ale z połowy tej liczby. Jest różnica, tym się nie można akurat sugerować nie każdy aku jest użytkowany tak samo, jednemu wytrzyma 5 lat, drugiemu siądzie po roku Top Akumulatory samochodowe - ranking 2014 zwracam honor Ja posiadam Centra Futura 77Ah i zakupilem ten aku dokladnie 31 Grudnia 2008r. i do tej pory dalej jeszcze kreci choc nie ukrywam ze raz w roku w okresie zimowym musze go naladowac bo czasami mu cieszko zakrecic rozrusznikiem. Najgorsze co mi nie przypadlo do gustu to jego tzw. "bez obslugowosc" poporstu za ...uja nie mozna dolac do niego wody destylowanej lub gotowego roztworu bo tak szczelnie jest zamkniety
daniels Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Varta i Bosch to praktycznie to samo...najmniej reklamacji wbrew pozorom [wiedza z zaprzyjaźnionej hurtowni] jest na Tople i Centre zgodzę się i nie, porównajmy teraz ilość sprzedanych Vart czy Boschów do Topli czy Centr... niech varta/bosch mają 7% ze sprzedanych 100 tysięcy sztuk, a Topla 5%, ale z połowy tej liczby. Jest różnica, tym się nie można akurat sugerować nie każdy aku jest użytkowany tak samo, jednemu wytrzyma 5 lat, drugiemu siądzie po roku Top Akumulatory samochodowe - ranking 2014 zwracam honor Ja posiadam Centra Futura 77Ah i zakupilem ten aku dokladnie 31 Grudnia 2008r. i do tej pory dalej jeszcze kreci choc nie ukrywam ze raz w roku w okresie zimowym musze go naladowac bo czasami mu cieszko zakrecic rozrusznikiem. Najgorsze co mi nie przypadlo do gustu to jego tzw. "bez obslugowosc" poporstu za ...uja nie mozna dolac do niego wody destylowanej lub gotowego roztworu bo tak szczelnie jest zamkniety da sie dolać,trzeba dobrze podwżyć pod naklejką tą pokrywe,w chwili obecnej jak aku wytrzyma 5lat to na prawdę dużo,nie ma się co oszukiwać,4-5lat to max mówimy o aku z aftermarketu
marcin9680 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Varta i Bosch to praktycznie to samo...najmniej reklamacji wbrew pozorom [wiedza z zaprzyjaźnionej hurtowni] jest na Tople i Centre zgodzę się i nie, porównajmy teraz ilość sprzedanych Vart czy Boschów do Topli czy Centr... niech varta/bosch mają 7% ze sprzedanych 100 tysięcy sztuk, a Topla 5%, ale z połowy tej liczby. Jest różnica, tym się nie można akurat sugerować nie każdy aku jest użytkowany tak samo, jednemu wytrzyma 5 lat, drugiemu siądzie po roku Top Akumulatory samochodowe - ranking 2014 zwracam honor Ja posiadam Centra Futura 77Ah i zakupilem ten aku dokladnie 31 Grudnia 2008r. i do tej pory dalej jeszcze kreci choc nie ukrywam ze raz w roku w okresie zimowym musze go naladowac bo czasami mu cieszko zakrecic rozrusznikiem. Najgorsze co mi nie przypadlo do gustu to jego tzw. "bez obslugowosc" poporstu za ...uja nie mozna dolac do niego wody destylowanej lub gotowego roztworu bo tak szczelnie jest zamkniety da sie dolać,trzeba dobrze podwżyć pod naklejką tą pokrywe,w chwili obecnej jak aku wytrzyma 5lat to na prawdę dużo,nie ma się co oszukiwać,4-5lat to max mówimy o aku z aftermarketu Kurcze musze sprobowac choc raz juz probowalem i plastik zaczol pekac a zdjac sie go nie dalo , nawet na necie szukalem co i jak i inni posiadacze tych aku mieli podobny problem. Trzeba zrobic drugie podejscie.
Rekomendowane odpowiedzi