Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś reflektuje ?

fil12158.jpg

Komplet ok.135zł.. :gwizdanie:

Wandej będzie zamiawiał dla mnie komplet więc może ktoś chce się podłączyć ?

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:mysli:
Opublikowano

Okk czyli mam końcówkę A. Opłaca się kupować używkę czy tylko nówka? A co z n239? też muszę wymienić, nie mogę znaleźc ich w etce, są jakoś dziwnie ponazywane...

No prosze Cie... tyle kasy ladujesz w auto, a chcesz kupowac uzywane N75? :)

To nie kosztuje majatku, a takie rzeczy sie kupuje nowe w ASO.

Prawda.

Jak wygląda wyciagnięcie go z Awx? BO ja tam ledwo co rękę mogę włożyć, Jest na zaczepach czy śrubach?

Opublikowano

Siekiera , motyka i ogien :) Ewentualnie lomem i mlotkiem :)

Opublikowano

:mysli:

:naughty: :naughty:

Porządny migacz, nie żadna popierdółka :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja też mam pytanie- czy jak mam małą navi i zmienię radio na sony to navi bedzie działała?? niby na wyłączonym radiu też działa ale wolę zapytać?

Opublikowano

ja też mam pytanie :decayed: jak wygląda sprawa ręcznego i quattro ? można blokować tylne koła, po wrzuceniu luzu ?

Opublikowano

ja też mam pytanie :decayed: jak wygląda sprawa ręcznego i quattro ? można blokować tylne koła, po wrzuceniu luzu ?

jasne

Opublikowano

Ja tez mam pytanie : jak myslicie czy swiety mikolaj jest prawiczkiem ? :shocked::polew:

nosfer wiem,ale poki co odpadam... Migacze fajne owszem, ale to detale na koniec :wink4:

Opublikowano

mam takie szybkie pytanko czy cujniki parkowania tyl od b6 sa takie same jak w b7?? albo czy wtyczki sa chociaz te same?

Wtyczki są takie same - obudowa sensora jest inna (w B7 jest okrągły środek). Prawidłowo powinieneś szukać senosra z ukośnym ustawieniem wtyczki (prostopadłe ustawienie i równoległe nie pasują).

Opublikowano

jasne

To czemu nie można wjeżdżać na rolki przy przeglądzie ? :mysli:

Opublikowano

jasne

To czemu nie można wjeżdżać na rolki przy przeglądzie ? :mysli:

nie mozna sprawdzac hamulcow - to masz na mysli?

Opublikowano

Tak dokładnie

Opublikowano

Jak nie można? :mysli:

Opublikowano

ja też mam pytanie- czy jak mam małą navi i zmienię radio na sony to navi bedzie działała?? niby na wyłączonym radiu też działa ale wolę zapytać?

Zmień na RNS-E i bedzie git :):kox:

Opublikowano

Zmień na RNS-E i bedzie git :):kox:

jeden porzadny chociaż się odezwał :good: pomysł dobry-może pod choinke sobie sprawię albo listwy S4. ale dalej nie wiem czy da radę z tą navi :wallbash: :wallbash:
Opublikowano

to jest zupełnie oddzielny system

omija całkowicie radio więc zmienisz na inne nic się nie stanie małe Navi będzie działać normalnie.

Opublikowano

Pany, mamy na forum jakiegos lakiernika? ...bo mam do mazniecia obudowy lusterek, a do mojego nie chce mi sie jechac za wawke.

Opublikowano

mogę Ci prysnąć:) jak mi powiesz kto na forum mi do mojej niuni sprzeda przegub tanio!