Nosfer Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Ktoś reflektuje ? Komplet ok.135zł.. :gwizdanie: Wandej będzie zamiawiał dla mnie komplet więc może ktoś chce się podłączyć ?
Młody_drog Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 Okk czyli mam końcówkę A. Opłaca się kupować używkę czy tylko nówka? A co z n239? też muszę wymienić, nie mogę znaleźc ich w etce, są jakoś dziwnie ponazywane... No prosze Cie... tyle kasy ladujesz w auto, a chcesz kupowac uzywane N75? To nie kosztuje majatku, a takie rzeczy sie kupuje nowe w ASO. Prawda. Jak wygląda wyciagnięcie go z Awx? BO ja tam ledwo co rękę mogę włożyć, Jest na zaczepach czy śrubach?
Nosb Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 Siekiera , motyka i ogien Ewentualnie lomem i mlotkiem
Nosfer Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 :naughty: Porządny migacz, nie żadna popierdółka :naughty:
dajmler4 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 mam takie szybkie pytanko czy cujniki parkowania tyl od b6 sa takie same jak w b7?? albo czy wtyczki sa chociaz te same?
MARCIN607 Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ja też mam pytanie- czy jak mam małą navi i zmienię radio na sony to navi bedzie działała?? niby na wyłączonym radiu też działa ale wolę zapytać?
czester Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ja też mam pytanie jak wygląda sprawa ręcznego i quattro ? można blokować tylne koła, po wrzuceniu luzu ?
Flyer Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ja też mam pytanie jak wygląda sprawa ręcznego i quattro ? można blokować tylne koła, po wrzuceniu luzu ? jasne
Nosb Opublikowano 18 Maja 2011 Autor Opublikowano 18 Maja 2011 Ja tez mam pytanie : jak myslicie czy swiety mikolaj jest prawiczkiem ? nosfer wiem,ale poki co odpadam... Migacze fajne owszem, ale to detale na koniec
Bart-S Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 mam takie szybkie pytanko czy cujniki parkowania tyl od b6 sa takie same jak w b7?? albo czy wtyczki sa chociaz te same? Wtyczki są takie same - obudowa sensora jest inna (w B7 jest okrągły środek). Prawidłowo powinieneś szukać senosra z ukośnym ustawieniem wtyczki (prostopadłe ustawienie i równoległe nie pasują).
czester Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ja też mam pytanie jak wygląda sprawa ręcznego i quattro ? można blokować tylne koła, po wrzuceniu luzu ? jasne To czemu nie można wjeżdżać na rolki przy przeglądzie ?
Flyer Opublikowano 18 Maja 2011 Opublikowano 18 Maja 2011 ja też mam pytanie jak wygląda sprawa ręcznego i quattro ? można blokować tylne koła, po wrzuceniu luzu ? jasne To czemu nie można wjeżdżać na rolki przy przeglądzie ? nie mozna sprawdzac hamulcow - to masz na mysli?
Stolkien Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ja też mam pytanie- czy jak mam małą navi i zmienię radio na sony to navi bedzie działała?? niby na wyłączonym radiu też działa ale wolę zapytać? Zmień na RNS-E i bedzie git
MARCIN607 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ja też mam pytanie- czy jak mam małą navi i zmienię radio na sony to navi bedzie działała?? niby na wyłączonym radiu też działa ale wolę zapytać? Zmień na RNS-E i bedzie git jeden porzadny chociaż się odezwał pomysł dobry-może pod choinke sobie sprawię albo listwy S4. ale dalej nie wiem czy da radę z tą navi :wallbash:
Stolkien Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 to jest zupełnie oddzielny system omija całkowicie radio więc zmienisz na inne nic się nie stanie małe Navi będzie działać normalnie.
Flyer Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Pany, mamy na forum jakiegos lakiernika? ...bo mam do mazniecia obudowy lusterek, a do mojego nie chce mi sie jechac za wawke.
Stolkien Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 mogę Ci prysnąć jak mi powiesz kto na forum mi do mojej niuni sprzeda przegub tanio!
Rekomendowane odpowiedzi