tomcrack27 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Pany obrysy US koduje się w MCE czy MK ?? MCE:wink:
miki Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Ehhhh, chłopaki, przecież to proste jak jeb*nie oszukista już mi pisał czy bym mu na oemie nie wyrezał To uważaj żeby cię nie wyebał
oprych Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 panowie pytanie jak podłączyć zewnętrze foto chromy jak ogarnąć podłączenie między drzwiami czyli wtyczka w wtyczkę - chodzi o to połączenie między drzwiami a wnętrzem auta czy zastosować piny jeżeli tak to jakie ??? i czy jest w tych wtyczkach miejsce na dodatkowe 2 piny ??? czy po prostu walić na przelot kable i mieć to w du[]ie ????
wladi Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 panowie pytanie jak podłączyć zewnętrze foto chromy jak ogarnąć podłączenie między drzwiami czyli wtyczka w wtyczkę - chodzi o to połączenie między drzwiami a wnętrzem auta czy zastosować piny jeżeli tak to jakie ??? i czy jest w tych wtyczkach miejsce na dodatkowe 2 piny ??? czy po prostu walić na przelot kable i mieć to w du[]ie ???? Ja ciągnąłem kable prze gumy bezpośrednio ale można zrobić to na pinach trochę więcej roboty co do pinów zaraz Domin się pewnie wypowie:decayed:
H4mm3R Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 panowie pytanie jak podłączyć zewnętrze foto chromy jak ogarnąć podłączenie między drzwiami czyli wtyczka w wtyczkę - chodzi o to połączenie między drzwiami a wnętrzem auta czy zastosować piny jeżeli tak to jakie ??? i czy jest w tych wtyczkach miejsce na dodatkowe 2 piny ??? czy po prostu walić na przelot kable i mieć to w du[]ie ???? Rozumiem że silniczki masz w wersji High, masz miejsca na te piny we wtyczkach. ---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ---------- panowie pytanie jak podłączyć zewnętrze foto chromy jak ogarnąć podłączenie między drzwiami czyli wtyczka w wtyczkę - chodzi o to połączenie między drzwiami a wnętrzem auta czy zastosować piny jeżeli tak to jakie ??? i czy jest w tych wtyczkach miejsce na dodatkowe 2 piny ??? czy po prostu walić na przelot kable i mieć to w du[]ie ???? Ja ciągnąłem kable prze gumy bezpośrednio ale można zrobić to na pinach trochę więcej roboty co do pinów zaraz Domin się pewnie wypowie:decayed: Druciarstwo
oprych Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 silniczki w wersji full lusterka wersja 10 pin
wladi Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Hammerek nie było czasu no i pinów akurat nie miałem kiedyś się (Domin) poprawi:grin::grin:
jozek726 Opublikowano 2 Maja 2014 Opublikowano 2 Maja 2014 Zmieniarka do RNSe ma taki numer: 8E0035111 ? ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ---------- Koszulka klubowa L bedzie na mnie dobra ? Czy brać XL ?
Artur82 Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Zmieniarka do RNSe ma taki numer: 8E0035111 ?---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ---------- Koszulka klubowa L bedzie na mnie dobra ? Czy brać XL ? zdecydowanie XL
deal Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Zapraszam klubowiczow z wielkopolski do siebie na poranko ;p
KANAL Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Czy ktos sie orientuje czy istnieje jakas folia (nawet najjasniejsza) ktora spelni wymogi a szyba bedzie delikatnie ciemniejsza i bedzie mozna legalnie jezdzic z przyciemnionymi bocznymi przednimi szybami? Jechalem na sluzbe i "trafilo na mnie"... przyczepili sie o folie na przednich bocznych szybach. Mandat 50PLN a jesli trafia na mnie nastepnym razem poleci dowod i mandat z najwyzszej polki takze bede musial cos dzialac w tym temacie. Do tej pory nigdy nikt sie mnie nie czepial... odkad mam ten samochod mialem wiecej kontroli niz przez ostatnie 10 lat.
Armi Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Podobno nie ma takiej folii bo szyby sa juz fabrycznie dymione(produceni wykorzystuja limit przepuszczalnosci), wiec kazda folia to dodatkowe przyciemnienie. Mi osobiscie podobaja sie przyciemnione wszystkie szyby ale najjasniejsza folia. Zerwanie z przodu a zostawienie ciemnego tylu to taki przedstawiciel handlowy:wink:
KANAL Opublikowano 3 Maja 2014 Opublikowano 3 Maja 2014 Mam takie samo zdanie jak Ty... ze sam tyl wyglada ciulowo. Ale co zrobic w malym miasteczku gdzie w weekend wieczorem radiowoz widzisz na co drugim skrzyzowaniu W koncu na niego trafie i zrobi sie problem Zrywac folie i oddawac auto do zrobienia wszystkich szyb najjasniej to strata kasy... musze podjechac do kogos kto okleja szyby i niech mi pokaze jak wyglada najjasniejsza folia na szybie... niech oceni jakie mam teraz folie i najwyzej okleje przod najjasniejsza, tylne boczne w drzwiach odcien ciemniejsza a tylne boczne w bagazniku zostawie jak sa.
Rekomendowane odpowiedzi