Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pany obrysy US koduje się w MCE czy MK ??

MCE:wink:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Thx :hi:

Opublikowano
Ehhhh, chłopaki, przecież to proste jak jeb*nie :decayed:

oszukista już mi pisał czy bym mu na oemie nie wyrezał :grin:

To uważaj żeby cię nie wyebał :grin:

Opublikowano

panowie pytanie

jak podłączyć zewnętrze foto chromy jak ogarnąć podłączenie między drzwiami czyli wtyczka w wtyczkę - chodzi o to połączenie między drzwiami a wnętrzem auta czy zastosować piny jeżeli tak to jakie ??? i czy jest w tych wtyczkach miejsce na dodatkowe 2 piny ???

czy po prostu walić na przelot kable i mieć to w du[]ie ????

Opublikowano
panowie pytanie

jak podłączyć zewnętrze foto chromy jak ogarnąć podłączenie między drzwiami czyli wtyczka w wtyczkę - chodzi o to połączenie między drzwiami a wnętrzem auta czy zastosować piny jeżeli tak to jakie ??? i czy jest w tych wtyczkach miejsce na dodatkowe 2 piny ???

Ja ciągnąłem kable prze gumy bezpośrednio ale można zrobić to na pinach trochę więcej roboty co do pinów zaraz Domin się pewnie wypowie:decayed:
Opublikowano
panowie pytanie

Rozumiem że silniczki masz w wersji High, masz miejsca na te piny we wtyczkach.

---------- Post dopisany at 17:18 ---------- Poprzedni post napisany at 17:17 ----------

panowie pytanie

Ja ciągnąłem kable prze gumy bezpośrednio ale można zrobić to na pinach trochę więcej roboty co do pinów zaraz Domin się pewnie wypowie:decayed:

Druciarstwo :whistling:

Opublikowano

silniczki w wersji full

lusterka wersja 10 pin

Opublikowano

Hammerek nie było czasu no i pinów akurat nie miałem kiedyś się (Domin) poprawi:grin::grin::grin:

Opublikowano

Zmieniarka do RNSe ma taki numer: 8E0035111 ?

---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ----------

Koszulka klubowa L bedzie na mnie dobra ? Czy brać XL ?

Opublikowano

Eskę bierz :decayed:

Opublikowano

:siema:

Zmieniarka do RNSe ma taki numer: 8E0035111 ?

---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:22 ----------

Koszulka klubowa L bedzie na mnie dobra ? Czy brać XL ?

zdecydowanie XL

Opublikowano

:siema::siema:

Jak spędzacie ten piękny weekend? :)

Opublikowano
4ynamu7u.jpg
Opublikowano

czyli w drodze... Szkoda ze tak wypadlo

Opublikowano

Czy ktos sie orientuje czy istnieje jakas folia (nawet najjasniejsza) ktora spelni wymogi a szyba bedzie delikatnie ciemniejsza i bedzie mozna legalnie jezdzic z przyciemnionymi bocznymi przednimi szybami?

Jechalem na sluzbe i "trafilo na mnie"... przyczepili sie o folie na przednich bocznych szybach. Mandat 50PLN a jesli trafia na mnie nastepnym razem poleci dowod i mandat z najwyzszej polki takze bede musial cos dzialac w tym temacie. Do tej pory nigdy nikt sie mnie nie czepial... odkad mam ten samochod mialem wiecej kontroli niz przez ostatnie 10 lat.

Opublikowano

Podobno nie ma takiej folii bo szyby sa juz fabrycznie dymione(produceni wykorzystuja limit przepuszczalnosci), wiec kazda folia to dodatkowe przyciemnienie.

Mi osobiscie podobaja sie przyciemnione wszystkie szyby ale najjasniejsza folia.

Zerwanie z przodu a zostawienie ciemnego tylu to taki przedstawiciel handlowy:wink:

Opublikowano

Mam takie samo zdanie jak Ty... ze sam tyl wyglada ciulowo. Ale co zrobic w malym miasteczku gdzie w weekend wieczorem radiowoz widzisz na co drugim skrzyzowaniu :) W koncu na niego trafie i zrobi sie problem :)

Zrywac folie i oddawac auto do zrobienia wszystkich szyb najjasniej to strata kasy... musze podjechac do kogos kto okleja szyby i niech mi pokaze jak wyglada najjasniejsza folia na szybie... niech oceni jakie mam teraz folie i najwyzej okleje przod najjasniejsza, tylne boczne w drzwiach odcien ciemniejsza a tylne boczne w bagazniku zostawie jak sa.