grzes283 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 ja kupiłem na allegro za 60pln z idealną rączką skórzaną i guzikiem ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- Hamulec ręczny Audi A4 B6/B7 Skóra i Chrom (4401262598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zadzwoń tu i się zapytaj, sprzedają idealne części, ale zadzwoń się upewnić Dzięki, też go znalazłem i chyba najlepiej wygląda ten przycisk u niego właśnie. Biorę 70zł nie majątek, najwyżej utopie, lub sprzedam dalej:decayed:
Wandej Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Wandrzeju Oszukisto, posłałem Ci maila na który masz wahacze posłać Dostałem go i od razu skasowałem zgodnie ze wskazówkami zanim upłyneło 60 sekund po których ta wiadomość miała ulec samodestrukcji razem z moim lapkiem:goo: ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- Opis: Wygrane życie...
Kshyhu87 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 ja kupiłem na allegro za 60pln z idealną rączką skórzaną i guzikiem ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ---------- Hamulec ręczny Audi A4 B6/B7 Skóra i Chrom (4401262598) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. zadzwoń tu i się zapytaj, sprzedają idealne części, ale zadzwoń się upewnić Listwy wewnętrzne Audi A4 B6/B7 S-Line 1NK Quattro (4384269357) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ciekawe czy faktycznie idealne dokupic popiołki ramke i w sumie niedrogo wyjdzie
Patryś Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Panowie ma ktoś zamek drzwi kierowcy na już? Mój się zjepsuł i d*pa auto w garażu bo nie zamykają się drzwi.
dariuszqw Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Andrzeju zrezygnowałem z wywalenia kata. Jak go wyciągnołem to jak i z przodu i z tyłu jak czyściutki i nie miałem serca go wywalić może jak znajdę coś na alledrogo zapchanego lub w opłakanym stanie to kupię wywalę i wstawię ale na tą chwilę szkoda mi go było:whistling: Rozmawiałem z takim jednym gościem który ma wywalonego kata. Powiedział że jak zostawił puchę to buczy mu jak uj w środku:kwasny: I szuka strumiennicy. Powiedziałem debilowi żeby założył downpipe i zobaczy efekty:naughty: ---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ---------- Mordziaki leje u nas ktoś do auto olej LM(liuqi moly)? Ale jak włożysz downpipe to chyba będzie problemo z przeglądem? A Ty swojego wywalasz? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
JawoR36 Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Orientuje się ktoś na czym polega przerobienie tunelu z 1Din na 2Din? Tylko podcięcie konsoli wystarczy? A co z brakiem miejsc do przykręcenia popiołki?
greg2505 Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Podcinasz pod kosz 2din i pod popiołkę,popiołka przykręcona jest tylko z przodu na 2 śrubki tak samo jak 1din
Marynarz____ Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzwoniłem dzisiaj do kilku, ale taka łachę robią, że masakra. Nawet raz usłyszałem tekst:.." toć to nowe nie je, jak sie kce nowe to nowe trza kupic. To jest normalnie używane i normalnie zużyte...." Generalnie beka, bo ludzie coś sprzedają i lachę kładą. Przecież można normalnie odpowiedzieć, że nosi ślady, albo że jest w dobrym stanie, jak na używkę i wszystko - toć tak mi się wydaje:grin: Mnie też to zawsze wkurza, w końcu to on się stara coś sprzedać. Ostatnio się z jednym takim debilem pokłóciłem jak fotele kupowałem.
Wandej Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Andrzeju zrezygnowałem z wywalenia kata. Jak go wyciągnołem to jak i z przodu i z tyłu jak czyściutki i nie miałem serca go wywalić może jak znajdę coś na alledrogo zapchanego lub w opłakanym stanie to kupię wywalę i wstawię ale na tą chwilę szkoda mi go było:whistling: Rozmawiałem z takim jednym gościem który ma wywalonego kata. Powiedział że jak zostawił puchę to buczy mu jak uj w środku:kwasny: I szuka strumiennicy. Powiedziałem debilowi żeby założył downpipe i zobaczy efekty:naughty: ---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ---------- Mordziaki leje u nas ktoś do auto olej LM(liuqi moly)? Ale jak włożysz downpipe to chyba będzie problemo z przeglądem? A Ty swojego wywalasz? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Narazie nie mam czasu nawet o tym pomyslec:wink: pk za tym nigdy jeszcze mi na przeglądzie alalizy spalin nie robili:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Wandej Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 spakowałeś mi tewahacze? bo gwint czeka! Toć dzisiaj Ci wyślę nie panikuj:kox:
kaju Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 spakowałeś mi tewahacze? bo gwint czeka! Toć dzisiaj Ci wyślę nie panikuj:kox: na c**j mi te dane przesłałeś? jak dobrze wiesz, że Ci nie przeleje
Wandej Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 spakowałeś mi tewahacze? bo gwint czeka! Toć dzisiaj Ci wyślę nie panikuj:kox: na c**j mi te dane przesłałeś? jak dobrze wiesz, że Ci nie przeleje To Ci kurfa wystrugam z kołka dębowego te wahacze:takiego:
serfin Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Z debowego toc za drogie drzewo, z plyty pilsniowej wytnij mu te wachacze ;P
amaradaar Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Panny czy spryski od C6 podchodzą do B6 ehe ehe ktoś coś wie ??
dariuszqw Opublikowano 11 Lipca 2014 Opublikowano 11 Lipca 2014 Andrzeju zrezygnowałem z wywalenia kata. Jak go wyciągnołem to jak i z przodu i z tyłu jak czyściutki i nie miałem serca go wywalić może jak znajdę coś na alledrogo zapchanego lub w opłakanym stanie to kupię wywalę i wstawię ale na tą chwilę szkoda mi go było:whistling: Rozmawiałem z takim jednym gościem który ma wywalonego kata. Powiedział że jak zostawił puchę to buczy mu jak uj w środku:kwasny: I szuka strumiennicy. Powiedziałem debilowi żeby założył downpipe i zobaczy efekty:naughty: ---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 16:32 ---------- Mordziaki leje u nas ktoś do auto olej LM(liuqi moly)? Ale jak włożysz downpipe to chyba będzie problemo z przeglądem? A Ty swojego wywalasz? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Narazie nie mam czasu nawet o tym pomyslec:wink: pk za tym nigdy jeszcze mi na przeglądzie alalizy spalin nie robili:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 No fakt ale jak się trafi jakiś dobry wujek i luknie ze nie ma kata to się przyczepi.. Musze pomyśleć co z tym zrobić ;-) olej połyka to i tak analiza pewnie dobra by nie wyszła :-P Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi