grzes283 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 OK, mam nadzieję, że tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Jak coś, to pisz do mnie, bo montowałem u siebie od zera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Ja muszę tylko przełożyć Ale jak coś, to będę pisał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 aaaa no to działaj, ja skończyłem kąpać tunel - cała struktura gumowa która była brzydka brudna i c**jowa poszła w kanał - teraz tunel jest czyściutki i jaśniutki Jak go wymyje to zejdzie ta gumowa powloka?ja wymyłem ale miejscami jeszcze została - atakujesz to druciakiem kuchennym i wrzątkiem - schodzi aż miło z licznikiem przejebane miałem, dopiero wylazł jak zdjąłem półkę pod kierownicą i go wypchałem... mefju Ty i tak do buzi weźmiesz tak btw skończone: i wpadł climatron pod grzane d*py: jaram się jak dziecko bateryjką Ogółem menu na FISie wskoczyło mi bez kodowania Domin mówi, że nie jest to normalne... Ktoś też tak miał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pany gdzie can bus w obd? Bo do radia chcę pociągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 ni ma, uciekł i go nie znaleźli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Pany gdzie can bus w obd? Bo do radia chcę pociągnąć. W gnieździe obd nie znajdziesz go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Czy k line . A gdzie tego szukać? Cany z licznika juz mam i wyświetla na fisie ale vag radia nie widzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Czy k line . A gdzie tego szukać? Cany z licznika juz mam i wyświetla na fisie ale vag radia nie widzi . wtyk diagnostyczny pin15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dzięki wielkie jutro się nim zajmę . Concert 3 nie dość że lepiej gra od 2 to i stacje lepiej zbiera . O wyglądzie nie wspomnę . Jak miałem adapter aux w zmieniare w concert 2 to i w 3 zabangla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dzięki wielkie jutro się nim zajmę . Concert 3 nie dość że lepiej gra od 2 to i stacje lepiej zbiera . O wyglądzie nie wspomnę . Jak miałem adapter aux w zmieniare w concert 2 to i w 3 zabangla? w cIII podłączasz 3 kable ,nie potrzebny emulator,na wlepce radia jest wyszczególnione aux http://elsegra.com/Car%20pinouts/Audi.htm AUDI CONCERT EU B7 SOLO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk10015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Dzięki wielkie jutro się nim zajmę . Concert 3 nie dość że lepiej gra od 2 to i stacje lepiej zbiera . O wyglądzie nie wspomnę . Jak miałem adapter aux w zmieniare w concert 2 to i w 3 zabangla? rns-e miałby lepszy wygląd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex121 Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Panowie rzućcie okiem na stan i czy warto bo się napaliłem na sufit http://allegro.pl/audi-a4-b6-podsufitka-czarna-komplet-avant-lampka-i5018804589.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Panowie, rzuci któryś pinoutem włącznika świateł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Mam tylko to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Mam tylko to dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 (edytowane) Potwierdzam co mówi biggman przy dekorach 1NK nie widać w ogóle światełka sam to przerabiałem znalazłem na to lekarstwo... wywaliłem je i włożyłem soul ale na lato coś się pomyśli Wiec potwierdza sie ze to wina dobrze dopasowanych dekorów, trzeba bedzie pokombinowac Edytowane 4 Lutego 2015 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kajak to kiedy auto odpali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kajak to kiedy auto odpali? tasz jaździ ciągle a Tobie żółtki już przesłali tą palete? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Kajak to kiedy auto odpali? tasz jaździ ciągle a Tobie żółtki już przesłali tą palete? Od chińczyków tylko wałki do 2.5tdi Pany a kubecznik ma ktos sprawny dla mnie? Podswietlany no chrom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi