feniks Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 szukam rozpiski oznaczen akumulatorów i za ch,.... nie moge znalesc pomoże ktos ? #229 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/1825-jaki-akumulator-kupic-od-a-do-z/page-12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) feniks już mu dałem na B5. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez POWER-KRIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Panowie jak ma chodzić 2.7 bi turbo w a6 avant quattro? Jutro jadę oglądać... Podobno szarpie buda przy 60-80h to może być dwumasa? Jak dobrze pójdzie to będzie silnik na swap Denerwujesz mnie Za ile te 2.7? Dawaj po zaciski bo się kurzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 szukam rozpiski oznaczen akumulatorów i za ch,.... nie moge znalesc pomoże ktos ? Masz jeszcze to: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/315331-Kody-akumulatorów-Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Panowie jak ma chodzić 2.7 bi turbo w a6 avant quattro? Jutro jadę oglądać... Podobno szarpie buda przy 60-80h to może być dwumasa? Jak dobrze pójdzie to będzie silnik na swap Denerwujesz mnie [emoji14]rzebiegly: Za ile te 2.7? Dawaj po zaciski bo się kurząPrzestań jak zrobię swapa to dam Ci się przejechać [emoji14]olew: parę groszy gościu chce właśnie nie wiem czy odbiorę bo jak kupie to nie wiem czy kasę będę miał dam Ci znać jutro :-) Zadz to pogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 W robocie siedzę nie pogadamy chyba że tak po północy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 W robocie siedzę nie pogadamy chyba że tak po północy Dzwon po 23.30 nie będę spał bo będę wojewódzkiego oglądał ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 W robocie siedzę nie pogadamy chyba że tak po północy Dzwon po 23.30 nie będę spał bo będę wojewódzkiego oglądał ;-) "mój" prezydent bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tak jest biedra będzie ale będę oglądał dla wodzianki i jeszcze jednej laseczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3ns Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dariuszqw - a co z v8? ? Chciałeś w te klimaty iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aron21 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Panowie orientuje się ktoś ile mogą być warte 4 katalizatory z 4 sondami z Audi S4 B6 4.2 V8 2004r ?? Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Aron21 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dariuszqw - a co z v8? ? Chciałeś w te klimaty iść Mam i v8 na oku ale gościu nie odbiera tel :-/ trochę się boję eksploatacji tego silnika ale ten dźwięk chodzi za mną i mnie prześladuje :-P już sam głupi jestem i nie wiem co kupić.... Chyba w końcu wezmę v12 6.0L z a8 long i będę zadowolony :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3ns Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mam i v8 na oku ale gościu nie odbiera tel :-/ trochę się boję eksploatacji tego silnika ale ten dźwięk chodzi za mną i mnie prześladuje :-P już sam głupi jestem i nie wiem co kupić.... Chyba w końcu wezmę v12 6.0L z a8 long i będę zadowolony :-D v8 to kocur, wiadomo. hehe z v12 byłbyś chyba pierwszy, bo nie znam takiego projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ci to mają raj http://A4 Klub Polska B5 Battalion.pl/forum/index.php?topic=2.0 Znamy i obserwujemy :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dariuszqw - a co z v8? ? Chciałeś w te klimaty iść Mam i v8 na oku ale gościu nie odbiera tel :-/ trochę się boję eksploatacji tego silnika ale ten dźwięk chodzi za mną i mnie prześladuje :-P już sam głupi jestem i nie wiem co kupić.... Chyba w końcu wezmę v12 6.0L z a8 long i będę zadowolony :-D Tam jest W12 Gruba patola ten silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mam i v8 na oku ale gościu nie odbiera tel :-/ trochę się boję eksploatacji tego silnika ale ten dźwięk chodzi za mną i mnie prześladuje :-P już sam głupi jestem i nie wiem co kupić.... Chyba w końcu wezmę v12 6.0L z a8 long i będę zadowolony :-D v8 to kocur, wiadomo. hehe z v12 byłbyś chyba pierwszy, bo nie znam takiego projektu Jeszcze sam nie wiem co będzie ale v12 to chyba napewno by nie wlazlo ni chyba że ryjek by przespawal trochę dalej :-P narazie jadę obejrzeć v6 ale napewno przed zakupem będę oglądał v8 i zobaczymy co rozum podpowie Dariuszqw - a co z v8? ? Chciałeś w te klimaty iść Mam i v8 na oku ale gościu nie odbiera tel :-/ trochę się boję eksploatacji tego silnika ale ten dźwięk chodzi za mną i mnie prześladuje :-P już sam głupi jestem i nie wiem co kupić.... Chyba w końcu wezmę v12 6.0L z a8 long i będę zadowolony :-D Tam jest W12 Gruba patola ten silnik A czemu taka lipa? Ciekawe jak to mruczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dariuszqw - a co z v8? ? Chciałeś w te klimaty iść Mam i v8 na oku ale gościu nie odbiera tel :-/ trochę się boję eksploatacji tego silnika ale ten dźwięk chodzi za mną i mnie prześladuje :-P już sam głupi jestem i nie wiem co kupić.... Chyba w końcu wezmę v12 6.0L z a8 long i będę zadowolony :-D 4.2 V8 jest spoko ale to starsze, z rozrządem z przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mam i v8 na oku ale gościu nie odbiera tel :-/ trochę się boję eksploatacji tego silnika ale ten dźwięk chodzi za mną i mnie prześladuje :-P już sam głupi jestem i nie wiem co kupić.... Chyba w końcu wezmę v12 6.0L z a8 long i będę zadowolony :-D v8 to kocur, wiadomo. hehe z v12 byłbyś chyba pierwszy, bo nie znam takiego projektu Jeszcze sam nie wiem co będzie ale v12 to chyba napewno by nie wlazlo ni chyba że ryjek by przespawal trochę dalej :-P narazie jadę obejrzeć v6 ale napewno przed zakupem będę oglądał v8 i zobaczymy co rozum podpowie Dariuszqw - a co z v8? ? Chciałeś w te klimaty iść Mam i v8 na oku ale gościu nie odbiera tel :-/ trochę się boję eksploatacji tego silnika ale ten dźwięk chodzi za mną i mnie prześladuje :-P już sam głupi jestem i nie wiem co kupić.... Chyba w końcu wezmę v12 6.0L z a8 long i będę zadowolony :-D Tam jest W12 Gruba patola ten silnik A czemu taka lipa? Ciekawe jak to mruczy W Phaetonie do wymiany oleju ponoć trzeba zwalać miskę pracuję pięknie ale koszt serwisu tego silnika jest chory. Daj info co to za c5 bo braciak szuka C5 może by łyknął jakbyś sie nie zdecydował. Chyba że angol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3ns Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Tam jest W12 Gruba patola ten silnik No tak, prawda z tym w12 W pracy jeden boss smiga q7 z v12 tdi. To jest tez krówsko. Nigdy nie moge się napatrzeć jakie to ma heble z przodu jak mijam te auto :0 Jeszcze sam nie wiem co będzie ale v12 to chyba napewno by nie wlazlo ni chyba że ryjek by przespawal trochę dalej :-P Nie byłoby wyjścia. Pamiętam chyba kiedyś powstawał projekt b5 z 5.0TFSI to przód został nieruszany, ale firewall chyba wyleciał, ale pewności nie mam. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez s3ns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dariuszqw Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tak mnie męczy te v8 że już jestem głupi.. Wandej stoi jedna 2.7 bi turbo z rozwalona miska olejowa za 6500 zł chyba na olx. Podobno poza miska wszystko bangla :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi