pajda Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Będziesz wiedział o czym mówię jak się zrypie Dzieki za info, wyczerpujace [emoji106]1: Żenada Jak teraz ma być tu taka pomoc to ZK niech zamknie ten wątek Quwa ten wątek był do spamu,śmiechu i żeby uzyskać konkretne odpowiedzi TERAZ [emoji107] +1000TRUE
Bielun22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Będziesz wiedział o czym mówię jak się zrypie Dzieki za info, wyczerpujace Żenada Jak teraz ma być tu taka pomoc to ZK niech zamknie ten wątek :bag:Quwa ten wątek był do spamu,śmiechu i żeby uzyskać konkretne odpowiedzi TERAZ Grzesiu można było się tego spodziewać.
ucho.77 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Co tu dużo mówić większość z nas ma numery do starej gwardii i jak potrzeba pomocy to wie do kogo dzwonić a jak to ostatnio Kaju powiedział ze nie ma co wskrzeszać wątku
Bielun22 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Co tu dużo mówić większość z nas ma numery do starej gwardii i jak potrzeba pomocy to wie do kogo dzwonić Lubie to!
bongod Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) A co może sąsiadów obudzić? Pewnie jakieś dźwięki upiorne jakiś spam musi być nie? Edytowane 6 Czerwca 2015 przez bongod
Horneth Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Powiedzcie mi chłopaki bo już sam zgłupiałem podpinając lampki podświetlenia nóg jeden pin z lampki idzie na masę a drugi pin idzie do komfortu LP - 6pin LT - 45 PT- 5 pin PP-13 pin we wtyczce 16pinowej. Bo wydaje mi się że mam trafiony moduł komfortu kodowanie przyjmuje ale na lampki idzie tylko 4.75V...
greg2505 Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) jaki masz MK może nie obsługuje pakietu oświetlenia Edytowane 6 Czerwca 2015 przez greg2505
Horneth Opublikowano 6 Czerwca 2015 Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Obsługuje - końcówka BD - i adaptacje w kanale 61 przyjmuje Edytowane 6 Czerwca 2015 przez Horneth
iceweed Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Co daje czlonkostwo w b6 division? mam a4 b6 2.7 biturbo
H4mm3R Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Powiedzcie mi chłopaki bo już sam zgłupiałem podpinając lampki podświetlenia nóg jeden pin z lampki idzie na masę a drugi pin idzie do komfortu LP - 6pin LT - 45 PT- 5 pin PP-13 pin we wtyczce 16pinowej. Bo wydaje mi się że mam trafiony moduł komfortu kodowanie przyjmuje ale na lampki idzie tylko 4.75V... A drzwi zamykales i otwierales, bo te lampki gasną po czasie..
pajda Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Co daje czlonkostwo w b6 division? mam a4 b6 2.7 biturboA co ma dawać? Teraz to się chyba tym juz nikt nie zajmuje[emoji20] Edytowane 7 Czerwca 2015 przez pajda
bongod Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Co daje czlonkostwo w b6 division? mam a4 b6 2.7 biturboA co ma dawać? Teraz to się chyba tym juz nikt nie zajmuje[emoji20] Daje satysfakcję, że należysz do wyselekcjonowanej grupy fasynatów a4 b6 . Ja niestety nie mam tyle kasy na mody . Edytowane 7 Czerwca 2015 przez bongod
Trewor87 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Po divisionie został tylko wątek. A co tam, wtrącę się. Jako mimo wszystko świeżak widzę że "kiedyś było lepiej". Jestem trochę obok tego, nie wnikam w te spory, które tu widzę bo nie wiem o co chodzi, ale właśnie - ja je widzę... Tyle że ja już na niejednym forum byłem, niejedną aferę przeżyłem, więc powiedzmy że jestem przyzwyczajony. Ale widzą to też osoby które dopiero zaczynają przygodę z autem tudzież z forami i to ciągłe drapanie się w postach nie służy jako dobra reklama. I faktycznie coś takiego jak wyselekcjonowany Division to już raczej przeszłość. Więc nawet nie aspiruję A sam wątek, taki do wszystkiego, też jest potrzebny, choć w odpowiednich granicach. Spam spamem, ale warto zachować jakieś granice merytoryki...
bongod Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jeśli division umarł to czemu by nie stworzyć czegoś innego dla fanów b6 ?
matibati2 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jeśli division umarł to czemu by nie stworzyć czegoś innego dla fanów b6 ?Działaj.
bongod Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) Niewielkie mam pojęcie o tym . Ale jeśli chodzi o miejsce do ,,rozmów'' na ten temat użycze swojej domowej melanżowni . Edytowane 7 Czerwca 2015 przez bongod
POWER-KRIS Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jeśli division umarł to czemu by nie stworzyć czegoś innego dla fanów b6 ?Przecież jest, tylko trzeba umieć znaleźć. [emoji12]
bongod Opublikowano 7 Czerwca 2015 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Jeśli division umarł to czemu by nie stworzyć czegoś innego dla fanów b6 ?Przecież jest, tylko trzeba umieć znaleźć. [emoji12]Ale ja mówię na A4 klub. pl
Rekomendowane odpowiedzi