tomekhxc Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 pewnie ze 30mm mało... zależy jaka opona tam jeszcze siedzi
matibati2 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 pewnie ze 30mmmało... zależy jaka opona tam jeszcze siedzi przy 17 to i tak malo, 35 powinno byc git ale zakladac 3,5 cm dystans to sie mija z celem.
Rafal1988Lodz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 pany mam pytanie silniczki sterowania klapami nawiewu pasuja z angola do EU?
nitroo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Wydaje mi się, że tak, a porównywałeś numery silniczków z tymi z forum? Edytowane 11 Czerwca 2015 przez nitroo
Rafal1988Lodz Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 wlasnie jeszcze nie porownywalem mam po 2 szt z kadego silniczka i spisze numerki i porownam pytalem z ciekawosci
turzol Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 pany mam pytanie silniczki sterowania klapami nawiewu pasuja z angola do EU? nie pasują
s3ns Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kto poleciłby jakiś warsztat w Wawie, gdzie wrzuciliby do auta gwint i przy tym wiedzieli co robią ? (nie chciałbym zlecać tego komuś, kto na codzień zmienia olej w aucie i robi przykładowo rozrząd) .. No i końcowo wiadomo, zbieżność
Imhotet Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Pany nie zalega komuś klapka ta w która siada przetwornica od Bixenonu (zamkniecie lampy) ? chetnie odkupie...
Wandej Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kto poleciłby jakiś warsztat w Wawie, gdzie wrzuciliby do auta gwint i przy tym wiedzieli co robią ? (nie chciałbym zlecać tego komuś, kto na codzień zmienia olej w aucie i robi przykładowo rozrząd) .. No i końcowo wiadomo, zbieżność Jak chcesz przyjedź do nas kilka gwintów już przerobiliśmy z bratem Tylko zbieżności niestety nie robimy Z przodem trochę walki jest a tył to lajt przynajmniej w fwd
KoJ@K Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Z przodu (jezeli zawias byl od nowosci nie ruszany) to najwiecej problemow chyba sprawia ta dluga sruba od gornych wahaczy, z tylem juz jest latwiej, tak jak mowisz.
Wandej Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Z przodu (jezeli zawias byl od nowosci nie ruszany) to najwiecej problemow chyba sprawia ta dluga sruba od gornych wahaczy, z tylem juz jest latwiej, tak jak mowisz. Na szczęście nie trzeba jej odkręcać
Wandej Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 No jak nie cza, jak cza. :> Przestań Odkręcasz górne mocowanie amora i na dole zwalasz go z wahacza. Żeby wyszedł trzeba odkręcić końcówkę. Potem tylko śruba z tłoczyska i masz go na zewnątrz
s3ns Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jak chcesz przyjedź do nas kilka gwintów już przerobiliśmy z bratem Tylko zbieżności niestety nie robimy Z przodem trochę walki jest a tył to lajt przynajmniej w fwd Hmmm no to jest jakaś opcja. Co do zbieżności to znam na Cynamonowej warsztat, gdzie mają ponoć konkretne maszyny i tam sobie poradzą. W zawiasie nic nie było jeszcze robione, od nowości 1BE. Gwint przyszedł dziś Gdzie urzędujecie Wandej ?
Wandej Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 45km od centrum w stronę Płońska. Ja to praktycznie tam grzebie przy swoim tylko bo moja działka to części i nie mam czasu na pomaganie. Jakbys chciał dam nr do brata i się ustawicie Tapnięte z SGS5
s3ns Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 45km od centrum w stronę Płońska. Ja to praktycznie tam grzebie przy swoim tylko bo moja działka to części i nie mam czasu na pomaganie. Jakbys chciał dam nr do brata i się ustawicie Spoko, napisz mi na priva namiary na brata to do niego zadzwonie. Generalnie czekam jeszcze na dystanse, mają przyjść na początku przyszłego tyg i wtedy można się za to brać
franciszek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Pany nie zalega komuś klapka ta w która siada przetwornica od Bixenonu (zamkniecie lampy) ? chetnie odkupie... Którą potrzebujesz ?
Zemis Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Nie ma ktoś walającej bądź zbędnej ori dokładki przedniego zderzaka nie malowanej ale w jakos znośnym stanie?
Rafal1988Lodz Opublikowano 12 Czerwca 2015 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Pany moze ktos mi podpowie jak zrobic zeby sciagnac wal napedowy w Q sruby od skrzyni i dyfra odkrecilem podpore tam samo skrzynia luzem wisi i nie moge jej wyszarpac bo wal nie chce puscic przy skrzyni;/
Rekomendowane odpowiedzi