Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radek - co to za kolo masz w avatarze? ;)

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Miałby ktoś schemat podłączenia wężyków paliwowych od baku/pompy do filtra paliwa ? Chodzi mi o 1.8T ośka oraz 1.8T Quattro.

n5aFKIT.jpg

czym jest ta część na dole ? jakby jakiś wsad do baku + wężyki

Edytowane przez slo
Opublikowano

Siemka :-)

naciepane z GT-I9195

Ludziska mam miejsce w aucie ktoś chętny żeby jechać na mistrzostwa świata WRC? ?? Jak cos to pw

naciepane z GT-I9195

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie mam lampy xenon z angola 1 lampa trafiona. Przetwornice beda pasowaly bo bixa? Szukac lepiej bixenonow golych czy 1lampe xenon jesli ta z angola ma dzyndzel na przestawienie przeslony.

Opublikowano

Radek - co to za kolo masz w avatarze? ;)

Wygląda znajomo? :hi: Musze je przymierzyć do Audi, bo wszędzie tylko X5 :)

Opublikowano

Siemka. Mam pytanie mam lampy xenon z angola 1 lampa trafiona. Przetwornice beda pasowaly bo bixa? Szukac lepiej bixenonow golych czy 1lampe xenon jesli ta z angola ma dzyndzel na przestawienie przeslony.

Sama przetwornica nie ma nic do gadania czy xenon czy bixenon. Jak również przetwornica czy też palnik nie ma nic do gadania czy lampa uk czy eu.

W przypadku różnicy xenon i bixenon jak również uk czy eu pierwsze skrzypce gra projektor i to od niego wszystko zależy. Także jeśli masz lampe z uk na graty to bierz śmiało. Tylko soczewka ci się z niej nie przyda.

Opublikowano

W bixenonie masz przetwornicę 4pin(cienką) w xenonie przeważnie 12pin(ma zgrubienie i nie pasuje p&p do bixa)

Opublikowano

orientuje się ktoś ile kosztuje dolny grill s4?

Opublikowano

nowy z 320zl

coś chyba mało bo jak tylko 300 to jadę do ASO :decayed:
Opublikowano

497 zł płaciłem po zniżkach w ASO

Opublikowano

497 zł płaciłem po zniżkach w ASO

Jeszcze drożej niż za górną...
Opublikowano

sory chyba z s line mi sie pomylilo :) nie kupuj od eski bo ci zakosza chyba ze paczke trytytek zalozysz.

Opublikowano

sory chyba z s line mi sie pomylilo :) nie kupuj od eski bo ci zakosza chyba ze paczke trytytek zalozysz.

założę łańcuch z kłódką :decayed:
Opublikowano

Gdzie mamy masę podłączone w aucie?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

Witam. Koledzy, czeka mnie wymiana amortyzatorów tylne są już padnięte i autko w czasie hamowania lekko "skacze", nie mogę rozpracować mojego zawieszenia w a4 b6 Avant 1,9 TDI AVF - bankowo nie jest oryginalne dane z wlepki: 1BA , klasa wagowa -przód: OJK, tył: OYK. Wykonałem pomiary - przód: 650 mm, tył: 640 mm (pomiar na kołach 17'', 1/2 baku), niestety oznaczeń sprężyn nie rozszyfrowałem. czy możecie mi doradzić jakie amortyzatory kupić w rozsądnych pieniążkach, czy przy tym obniżeniu muszę szukać sportowych ? Z góry dziękuję za pomoc :)

Edytowane przez pawex01
Opublikowano

mam 1be jak bys szukal z tym ze od AVJ

Opublikowano

Gdzie mamy masę podłączone w aucie?

Sent from my iPhone using Tapatalk

jest sporo punktów. powiedz co podłączasz, to Ci określę który masz najbliżej :wink: