Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Byłem na VAG'u. Pokazało jakieś zwarcie na czujniku. Jutro zrzucę osłonę i zobaczę co tam może zwierać :P

czujnik masz na chłodnicy klimy ,po lewej stronie,możliwe że nie masz czynnika,podjedź gdzieś niech ci spradzą szczelność

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gdyby ten czujnik siadł to by się econ cały czas świecił , nie włączył byś klimy . Ja przynajmniej tak miałem .

Opublikowano

Wszystkie przyciski na panelu działają. Gdy ustawię temperaturę na 18* dmuchawa dmucha jak głupia tylko gorącym. Jadę za chwilę na warsztat. Zobaczymy co w trawie piszczy.

A i tak miałem jechać bo IC ma cały zalany jakimś olejem... Co może brudzić IC na zewnątrz? Mam ori montowany pod lampą...

Opublikowano

Najprawdopodobniej masz nie szczelny IC i dlatego Ci sie sączy z niego olio. Chyba, ze np puscil wąż idący do niego i z węża leci na ICka.

Opublikowano

no właśnie chyba coś leci na IC;ka. Bo w środku syfi nie było jak wsadzałem paluchy.

Ale leci do kąpieli i zobaczę co dzieje się powyżej. Tam idą jakieś przewody- chyba wspomaganie :P

Powoli rodzi się w głowie plan na mody...

Opublikowano

Siemanko, ma ktoś może silniczki regulacji pod xenony. Chcę założyć bixy i samopoziom :decayed:

Opublikowano

:hi:

Nie ma ktoś na zbyciu wtyczkę lustra wew 6pin 4B0971833

Opublikowano

mam "zamiennik", wchodzi idealnie w lustro :wink: PW

Siemanko, ma ktoś może silniczki regulacji pod xenony. Chcę założyć bixy i samopoziom :decayed:

może i bym miał :decayed: a masz wiązke pod samopoziom? :wink:

Opublikowano

To byłbym chętny co do wiązki to się jeszcze okaże czy uda mi się ją z auta wyciągnąć :)
Opublikowano

To byłbym chętny co do wiązki to się jeszcze okaże czy uda mi się ją z auta wyciągnąć :)

będzie ciężko - znam to :grin:

Opublikowano

Pany potrzebuje pozyczyc na pare dni ok tygodnia lampy to b6, swoje wysylal do ogarnięcia. Ktos coś
pw , wal śmiało moge pożyczyć
Opublikowano

Panowie czy przy zdejmowaniu tylnego boczka trzeba sciagagc korbe, czy schodzi razem z boczkiem?

Opublikowano

Panowie czy przy zdejmowaniu tylnego boczka trzeba sciagagc korbe, czy schodzi razem z boczkiem?

Pewnie trzeba ściągnąć jak w golfie :decayed:
Opublikowano

W golfie nie mam takiej biedy i jest 4x elektrikos. :D

Opublikowano

Trzeba. Zsuwa się plastik, a pod nim jest krzyżak.

Opublikowano

W golfie nie mam takiej biedy i jest 4x elektrikos. :D

ja nie miałem :D
Opublikowano

Pany nietypowa oferta :decayed: Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory :decayed:

Opublikowano (edytowane)

nitroo - dzieki. :)

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Pany nietypowa oferta :decayed: Nie ma ktoś 17` alu wypozyczyć na 2 tygodnie na przełomie sierpnia i września? W zamian oddaję rotory :decayed:

Z gumowcami masz te Rotory? Jeśli tak to mam na wymiane ori 17'' i w tym terminie mi pasuje

Opublikowano (edytowane)

witam serdecznie mam do obchnięcia ori zderzak S4 przedni z kratkami pod halogeny kratką środkową spryskami i wszystkimi zaślepkami., kolor srebrny ale do malowania

Są jacyś chętni :hi:

Edytowane przez JotAeN