RicS3 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Panowie, wydaje mi się, że to może być przyczyną wszystkich objawów. Ta siateczka od łącznika jest trochę okopcona więc wydaje się, że jest nieszczelny. Gdzie można kupić taki łącznik bo nie mogę nigdzie znaleźć identycznego. Wiem, że to jest łącznik nowego typu.
julo23 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zrobiłby ktoś zdjęcie halogena w ory zderzaku S-line tylko takie dosyć duże ? Albo mi się wydaje albo mi lekko nie dolega ten pierścień na kratce do halogena. Nie wiem czy tak powinno być.
RicS3 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zrobiłby ktoś zdjęcie halogena w ory zderzaku S-line tylko takie dosyć duże ? Albo mi się wydaje albo mi lekko nie dolega ten pierścień na kratce do halogena. Nie wiem czy tak powinno być. Też tak mam
Fr0styyy. Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Pany jaki potrzebny mi jest kluczyk z B7 albo C6 żeby do B6 pasować? Wystarczy tylko bebechy przełożyć i zakodować? Na Audizine nie jest napisane jaki dokładnie klucz. http://www.audizine.com/forum/showthread.php/199643-B7-Key-Fob-for-B6-DIY Do twoje nie podejdzie niestety żaden nowszy kluczyk, przetestowałem to z Pajdą na moim pazdziochu Dwa kluczyki z różnymi końcówkami (k i q) nie ruszuly, na vagu je widać ale nie zmieniają wartości Załamka...
C4NC3R Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Co do halo w zderzaku/dokładce sline, też tak mam. Tylko mój zderzak(góra) jest docinana pod dokładkę sline, wszystko pasuje idealnie, ale halogeny faktycznie mogłyby być bliżej kratek .
mrogal Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Co do halo w zderzaku/dokładce sline, też tak mam. Tylko mój zderzak(góra) jest docinana pod dokładkę sline, wszystko pasuje idealnie, ale halogeny faktycznie mogłyby być bliżej kratek . to kwestia zapiecia kratek, w dorabianym dole s-line tak mocno i gleboko nie dolegaja i daltego jest japa deliaktna
jedrekx Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 8JG Headlight with gas discharge lamp fordriving on the right8K7 Automatic headlight activation8Q3 Automatic headlight-range adjustmentdynamic (self-adjusting while driving) to oznaczenia ksenonu czy bi?
secio84 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Pany nie ma kto zawieszenia do sprzedania (air) naciepane z GT-I9195
pajda Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 rozpierdolka mode = on Coś tam panie wymyślił?
kaju Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 rozpierdolka mode = on Coś tam panie wymyślił?lista życzeń jest baaaaardzo długa na razie podstawa, czyli mce low--->high, bo bez tego nie ruszą mi lustro i włącznik auto a dalej to po drodze najwyżej pare fotek cykne bajdełej - to nie moje auto
TOM3K Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 rozpierdolka mode = on Kaju włącznik zmieniasz? [emoji2]
kaju Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Gaśnice miej w pobliżu zajrzyj w wolnej chwili
Zemis Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Panowie nie chce ktoś kupic zderzaka s-line? Kompletny z czornym dolnym gryllem...?
RicS3 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Panowie nie chce ktoś kupic zderzaka s-line? Kompletny z czornym dolnym gryllem...?Pod spryski?
Zemis Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zapomniałem...bez spryskiwaczy... Ajfon srajfon
mrogal Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Zapomniałem...bez spryskiwaczy... Ajfon srajfon czy cena to tajemnica?
Zemis Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Nie żadna tajemnica 900 do negocjacji plus wysyłka. Zderzak kupiony od kolegi z forum krisssx. Ajfon srajfon
bongod Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Panowie klocki mi zaczęły dzwonić na wybojach :/ co zrobić?
Rekomendowane odpowiedzi