KoJ@K Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Najlepiej zerknac na swoja, spisac oznaczenia i takiej szukac lub odpowiadajacej jej.
jedrekx Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Pany ile moża krzyczeć i Iphona 4s 16Gb? Stan raczek bdb. 3 miesiące temu sprzedałem zwykłą 4-kę 32GB za 450zł, stan ideał. także koło 500-550 na pewno możesz wołać. Pany, obudowa filtra powietrza - mogę kupić od obojętnie jakiego 1.8T, czy konkretnie od BFB? ostatni element układanki do złożenia cabrio mi został...
KarolH Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Hej, dziś na trasie zauważyłem, że mam dziwny efekt turbo dziury. Przy nagłym przyśpieszeniu idzie po chwili tak jak by była redukcja i później dalej przyśpiesza. Nie wiecie czym to może być spowodowane ? 1.9 TDI po czipsach do 170 km(poprzedni właściciel się bawił) Gdzie mogę to jakoś zdiagnozować?
marcin9680 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam. Panowie I Panie znalazlby sie ktos chetny aby w miare prosty sposob pomoc mi (wyjasnic) z podlaczeniem wiazki pod Servotronic ? Wiem ze na forum jest D.I.Y zrobiony przez kolege Bart-S I wlasnie z tym jest maly problem. Dziekuje.
C4NC3R Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Hej, dziś na trasie zauważyłem, że mam dziwny efekt turbo dziury. Przy nagłym przyśpieszeniu idzie po chwili tak jak by była redukcja i później dalej przyśpiesza. Nie wiecie czym to może być spowodowane ? 1.9 TDI po czipsach do 170 km(poprzedni właściciel się bawił) Gdzie mogę to jakoś zdiagnozować? Tak było od początku czy ostatnio sie pojawiło? Najszybciej to z logów może coś wyjść, chyba że poprzedni właściciel coś zyebał w sofcie...
barrowiec1 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Witam. Panowie I Panie znalazlby sie ktos chetny aby w miare prosty sposob pomoc mi (wyjasnic) z podlaczeniem wiazki pod Servotronic ? Wiem ze na forum jest D.I.Y zrobiony przez kolege Bart-S I wlasnie z tym jest maly problem. Dziekuje. Czego nie wie? Pyta się mnie [emoji12]
KarolH Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Hej, dziś na trasie zauważyłem, że mam dziwny efekt turbo dziury. Przy nagłym przyśpieszeniu idzie po chwili tak jak by była redukcja i później dalej przyśpiesza. Nie wiecie czym to może być spowodowane ? 1.9 TDI po czipsach do 170 km(poprzedni właściciel się bawił) Gdzie mogę to jakoś zdiagnozować? Tak było od początku czy ostatnio sie pojawiło? Najszybciej to z logów może coś wyjść, chyba że poprzedni właściciel coś zyebał w sofcie... Nie było tego czuć tak bardzo, ale nie deptałem tak mocno wcześniej.
RicS3 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Siemanko wszystkim Da radę pomalować znaczek oooo na klapie w sedanie plastidip-em bez zdejmowania go z klapy? Robił to ktoś?
KoJ@K Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Najlepiej go zdejmij, pomaluj i nie zakladaj.
C4NC3R Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Najlepiej go zdejmij, pomaluj i nie zakladaj. +1
franekv6 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 http://allegro.pl/piekne-audi-a4-b6-carstiling-orginal-i5579268230.html
s3ns Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Siemanko wszystkim Da radę pomalować znaczek oooo na klapie w sedanie plastidip-em bez zdejmowania go z klapy? Robił to ktoś? Dać się na pewno da, będzie trochę "dziobaniny". Malowałem inne rzeczy plastidipem, naddatek łatwo się usuwa, dobrze się sam odcina na łączeniach 2 elementów.
WhyMe? Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Komuś kluczyk scyzoryk za 5 dyszek z wysyłką?
s3ns Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 http://allegro.pl/piekne-audi-a4-b6-carstiling-orginal-i5579268230.html Jakiejś srogiej biedy / lipy nie ma, nie mniej bardzo dziwnie to wygląda
bongod Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Panowie dajcie jakiś nr. spreżynek do mocowania klocków w hamulcach 320 . Wszędzie chcą nr.vin odemnie to im mówie ,że to z innego modelu , to oni na to że nie będą ryzykowac .
franekv6 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 http://allegro.pl/piekne-audi-a4-b6-carstiling-orginal-i5579268230.html Jakiejś srogiej biedy / lipy nie ma, nie mniej bardzo dziwnie to wygląda dokładnie http://allegro.pl/piekne-audi-a4-b6-carstiling-orginal-i5579268230.html Jakiejś srogiej biedy / lipy nie ma, nie mniej bardzo dziwnie to wygląda dokładnie
RicS3 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Najlepiej go zdejmij, pomaluj i nie zakladaj. Nie cwaniakuj w golfie bez znaczka było git na klapie bo był wielki a w audi oooo jest jak wisienka na torcie [emoji14]
dariuszqw Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Czym zaklepać rant błotnika z przodu bo mi trze opona o błotnik.... TRochę za bardzo wypnołem koło ale tak mi się podoba tylko co zrobić z tym rantem od środka?
WhyMe? Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Preferuje ktoś bon rabatowy 50% na program w Ecu project?
Rekomendowane odpowiedzi