Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepiej zerknac na swoja, spisac oznaczenia i takiej szukac lub odpowiadajacej jej.

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany ile moża krzyczeć i Iphona 4s 16Gb? Stan raczek bdb.

3 miesiące temu sprzedałem zwykłą 4-kę 32GB za 450zł, stan ideał. także koło 500-550 na pewno możesz wołać.

Pany, obudowa filtra powietrza - mogę kupić od obojętnie jakiego 1.8T, czy konkretnie od BFB? ostatni element układanki do złożenia cabrio mi został...

Opublikowano

Hej, dziś na trasie zauważyłem, że mam dziwny efekt turbo dziury. Przy nagłym przyśpieszeniu idzie po chwili tak jak by była redukcja i później dalej przyśpiesza. Nie wiecie czym to może być spowodowane ?

1.9 TDI po czipsach do 170 km(poprzedni właściciel się bawił)

Gdzie mogę to jakoś zdiagnozować? :(

Opublikowano

Witam.

Panowie I Panie znalazlby sie ktos chetny aby w miare prosty sposob pomoc mi (wyjasnic) z podlaczeniem wiazki pod Servotronic ? Wiem ze na forum jest D.I.Y zrobiony przez kolege Bart-S I wlasnie z tym jest maly problem.

Dziekuje.

Opublikowano

Hej, dziś na trasie zauważyłem, że mam dziwny efekt turbo dziury. Przy nagłym przyśpieszeniu idzie po chwili tak jak by była redukcja i później dalej przyśpiesza. Nie wiecie czym to może być spowodowane ?

Tak było od początku czy ostatnio sie pojawiło?

Najszybciej to z logów może coś wyjść, chyba że poprzedni właściciel coś zyebał w sofcie...

Opublikowano

Witam.

Panowie I Panie znalazlby sie ktos chetny aby w miare prosty sposob pomoc mi (wyjasnic) z podlaczeniem wiazki pod Servotronic ? Wiem ze na forum jest D.I.Y zrobiony przez kolege Bart-S I wlasnie z tym jest maly problem.

Dziekuje.

Czego nie wie? Pyta się mnie [emoji12]
Opublikowano

Tak było od początku czy ostatnio sie pojawiło?

Najszybciej to z logów może coś wyjść, chyba że poprzedni właściciel coś zyebał w sofcie...

Nie było tego czuć tak bardzo, ale nie deptałem tak mocno wcześniej.

Opublikowano

Szukaj nieszczelnosci

Opublikowano

Siemanko wszystkim :hi:

Da radę pomalować znaczek oooo na klapie w sedanie plastidip-em bez zdejmowania go z klapy? Robił to ktoś?

Opublikowano

Najlepiej go zdejmij, pomaluj i nie zakladaj. :D

Opublikowano

+1

Opublikowano

Siemanko wszystkim :hi:

Da radę pomalować znaczek oooo na klapie w sedanie plastidip-em bez zdejmowania go z klapy? Robił to ktoś?

Dać się na pewno da, będzie trochę "dziobaniny". Malowałem inne rzeczy plastidipem, naddatek łatwo się usuwa, dobrze się sam odcina na łączeniach 2 elementów.

Opublikowano

Komuś kluczyk scyzoryk za 5 dyszek z wysyłką?

Opublikowano

Panowie dajcie jakiś nr. spreżynek do mocowania klocków w hamulcach 320 . Wszędzie chcą nr.vin odemnie to im mówie ,że to z innego modelu , to oni na to że nie będą ryzykowac :).

Opublikowano

Jakiejś srogiej biedy / lipy nie ma, nie mniej bardzo dziwnie to wygląda :decayed:

dokładnie

Jakiejś srogiej biedy / lipy nie ma, nie mniej bardzo dziwnie to wygląda :decayed:

dokładnie

Opublikowano

Nie cwaniakuj :D w golfie bez znaczka było git na klapie bo był wielki a w audi oooo jest jak wisienka na torcie [emoji14]
Opublikowano

Czym zaklepać rant błotnika z przodu bo mi trze opona o błotnik.... TRochę za bardzo wypnołem koło ale tak mi się podoba tylko co zrobić z tym rantem od środka?

Opublikowano

Preferuje ktoś bon rabatowy 50% na program w Ecu project? :naughty: