kaju Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 pany kratki nawiewow beda pasowaly z angola do EU? są te same
davidlive Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dokładnie, taka zabawka dla większych chłopców ale że u mnie kiera tego nie obsługuje, to wiadomo... Można to chyba obsługiwać z manetki kompa standardowego
Imhotet Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 ten vfiz to kibel jak masz podłączonego vaga do obd i vfiza to sie papra.. u Roman_Tyk'a padł po miesiacu odesłał i przez 2 miesiące nie mógł sie doprosić o zwrot hajsu
kaju Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dokładnie, taka zabawka dla większych chłopców ale że u mnie kiera tego nie obsługuje, to wiadomo... Można to chyba obsługiwać z manetki kompa standardowego dokładnie tak ten vfiz to kibel jak masz podłączonego vaga do obd i vfiza to sie papra.. u Roman_Tyk'a padł po miesiacu odesłał i przez 2 miesiące nie mógł sie doprosić o zwrot hajsu Po pierwsze: na forum i każdym opisie jest jasno napisane, że nie wolno używać jednocześnie jednego i drugiego ze sobą - wystarczyło tylko przeczytać o tym i teraz się nie dziwić, że nie chcieli oddać hajsu, bo wiem, że też cwiara odsyłał bo coś się krzaczyło z innych powodów i ANI RAZU nie robili mu z tym problemu. Po drugie: dziękuję za z góry spierniczoną opinię na temat urządzenia, które sprzedaje w dodatku recenzja pochodzi od osoby, która nie miała urządzenia, tylko widziała je u kogoś - fajnie to wygląda w oczach osób zainteresowanych tak się rodzą legendy, np o wałkach w dwa i pół
mrogal Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Dokładnie, taka zabawka dla większych chłopców ale że u mnie kiera tego nie obsługuje, to wiadomo... Można to chyba obsługiwać z manetki kompa standardowego dokładnie tak ten vfiz to kibel jak masz podłączonego vaga do obd i vfiza to sie papra.. u Roman_Tyk'a padł po miesiacu odesłał i przez 2 miesiące nie mógł sie doprosić o zwrot hajsu Po pierwsze: na forum i każdym opisie jest jasno napisane, że nie wolno używać jednocześnie jednego i drugiego ze sobą - wystarczyło tylko przeczytać o tym i teraz się nie dziwić, że nie chcieli oddać hajsu, bo wiem, że też cwiara odsyłał bo coś się krzaczyło z innych powodów i ANI RAZU nie robili mu z tym problemu. Po drugie: dziękuję za z góry spierniczoną opinię na temat urządzenia, które sprzedaje w dodatku recenzja pochodzi od osoby, która nie miała urządzenia, tylko widziała je u kogoś - fajnie to wygląda w oczach osób zainteresowanych tak się rodzą legendy, np o wałkach w dwa i pół no misiuniu nie zapominaj się
tomekhxc Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Dokładnie, taka zabawka dla większych chłopców ale że u mnie kiera tego nie obsługuje, to wiadomo... Można to chyba obsługiwać z manetki kompa standardowego dokładnie tak ten vfiz to kibel jak masz podłączonego vaga do obd i vfiza to sie papra.. u Roman_Tyk'a padł po miesiacu odesłał i przez 2 miesiące nie mógł sie doprosić o zwrot hajsu Po pierwsze: na forum i każdym opisie jest jasno napisane, że nie wolno używać jednocześnie jednego i drugiego ze sobą - wystarczyło tylko przeczytać o tym i teraz się nie dziwić, że nie chcieli oddać hajsu, bo wiem, że też cwiara odsyłał bo coś się krzaczyło z innych powodów i ANI RAZU nie robili mu z tym problemu. Po drugie: dziękuję za z góry spierniczoną opinię na temat urządzenia, które sprzedaje w dodatku recenzja pochodzi od osoby, która nie miała urządzenia, tylko widziała je u kogoś - fajnie to wygląda w oczach osób zainteresowanych tak się rodzą legendy, np o wałkach w dwa i pół dokładnie , ja mam już ponad dwa lata ale w intrukcji dokładnie pisało że nie wolno używać vfiz oraz innego urządzenia diagnostycznego jednocześnie , a pozniej takie problemy
Fr0styyy. Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Dobry Możliwe, że mój wydech ma śr. 45mm? Mierzyłem i na to wychodzi :> Do zdesia S4 brać te końcówy jo? http://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/321
bongod Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Siema. Panowie coś się da zrobić z takimi kątami z przodu? Dodam że przód wyżej stoi niż tył. Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez bongod
tomekhxc Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Dobry Możliwe, że mój wydech ma śr. 45mm? Mierzyłem i na to wychodzi :> Do zdesia S4 brać te końcówy jo? http://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/321 będą ok
mlodziak22 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Opublikowano 28 Sierpnia 2015 jest może ktoś kto służy w Siemirowicach??
szczuraz Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Kaju tam służy tyle że do mszy. [emoji2] Wysłane przez Tapatalk
kaju Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Kaju tam służy tyle że do mszy. [emoji2] Wysłane przez Tapatalk chopin tam ma dyżury w szafie. ja pierwszy raz słysze taką wichure
C4NC3R Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Dobry Możliwe, że mój wydech ma śr. 45mm? Mierzyłem i na to wychodzi :> Do zdesia S4 brać te końcówy jo? http://ulter.com.pl/pl/offer/endings/single/321 będą ok Setki troche dużawe, 90mm są idealne
bongod Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 90 dobre do zwyklaka Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 virus ma setki do zderzaka s4 i bardzo dobrze to wygląda , sam tez mam setki przy s-line zderzaku i też jest ok ale to już jak kto woli
pajda Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 virus ma setki do zderzaka s4 i bardzo dobrze to wygląda , sam tez mam setki przy s-line zderzaku i też jest ok ale to już jak kto woliSetki masz? Zapodaj no jakim foto też myślałem 90 czy 100 padło na te pierwsze
secio84 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Setki za duże zresztą każdy zakłada co lubi naciepane z GT-I9195
Rekomendowane odpowiedzi