KoJ@K Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pany warto dac 500zl za dwie lampy przod xenon z ori przetwornicami i zarnikami? W tym jedna lampa ma pekniete dwa zaczepy i przednia szybke. I czy jest jakas rzezba przy przekladce ze zwyklych lamp na xen? Wiazki/kable/kostki jakies trzeba zmieniac czy pasuja te ze zwyklych lamp? No i jak rozroznic xenon od bixena? jakie numery ma xen, a jakie bixen ?
mlodziak22 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Pany warto dac 500zl za dwie lampy przod xenon z ori przetwornicami i zarnikami? W tym jedna lampa ma pekniete dwa zaczepy i przednia szybke. I czy jest jakas rzezba przy przekladce ze zwyklych lamp na xen? Wiazki/kable/kostki jakies trzeba zmieniac czy pasuja te ze zwyklych lamp? No i jak rozroznic xenon od bixena? jakie numery ma xen, a jakie bixen ? kostki pasują nic nie przerabiasz jedynie kabel musisz naciągnąć. bixenon ma ciemny środek i przetwornice w deklu a xenon pod lampa.
KoJ@K Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ciemny srodek wlasnie bym chcial robic. I warto brac takie za 5 stowek, w takim stanie co napisalem?
C4NC3R Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) Czasami bix niema większej soczewki od xenonu. I szkło tak łatwo się nie odklei... Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez C4NC3R
mrogal Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Pany warto dac 500zl za dwie lampy przod xenon z ori przetwornicami i zarnikami? W tym jedna lampa ma pekniete dwa zaczepy i przednia szybke. I czy jest jakas rzezba przy przekladce ze zwyklych lamp na xen? Wiazki/kable/kostki jakies trzeba zmieniac czy pasuja te ze zwyklych lamp? No i jak rozroznic xenon od bixena? jakie numery ma xen, a jakie bixen ? to ja ci sprzedam za 600 niepołamane/niepobite
feniks Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 a reszta pytan? w xen się nie pchaj, szukaj bix, główna różnica na pierwszy rzut oka - wielkość soczewki - w bix większa i do tego ciemny środek ale zdarza się zwykły xen z ciemnym środkiem, bodajże w S'kach był. Mając bix łatwo wymienisz soczewkę na b8 a uwierz mi, na 98% odbłyśnik w ori już szlag trafił. Poza tym, pewnie będziesz musiał dziurę nawiercić w błotniku
KoJ@K Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 W takim razie odpuszczam go za tę cenę w takim stanie. A przy bixie nie trzeba już błotnika wiercic?
Bieniek Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 W takim razie odpuszczam go za tę cenę w takim stanie. A przy bixie nie trzeba już błotnika wiercic? W 2004 nie.
RicS3 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Panowie pytanie mam, na zimnym coś ciężko mi pali auto. Odpala ale nie na strzał. Wymieniony aku, świece, filtry i niestety za wiele to nie dało. Ktoś może miał podobny objaw?
mrogal Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 W takim razie odpuszczam go za tę cenę w takim stanie. A przy bixie nie trzeba już błotnika wiercic? W 2004 nie. po co dziura? w którym miejscu?
serfin Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Przerabiany temat mase razy. Jak masz autko 2001-2003 to raczeni w blotniach pod maska nie masz otworow do regulacji bixenonow bo te weszly do obiegu dopier w 2004r jak dobrze kojarze (jak nie to prosze mnie poprawic). Dlatego ja odpuscilem sobie ten mod bo nie chcialem kaleczyc zdrowych blach.
KoJ@K Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 No ja mam wlasnie 2004r. Jak cos to w ktorym miejscu dokladnie zerknac czy jest ten otwor?
feniks Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Jakieś 2cm nad śrubą dolną Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
biggman Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) w 2003 roku też już były otwory pod regulację bixów. Jak coś będę sprzedawał swoje lampy bixenonowe, kompletne z klapkami, bez przetwornic i żarników, ale z nowymi soczewkami, jak coś pisać na PW Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez biggman
dawid7737 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Opublikowano 31 Sierpnia 2015 (edytowane) Po ile chodzą zdesie tylne od S4 sedan? wiem że trudny temat żeby znaleźć pewnie ale ciekawi mnie ile kasy musze wydać Znalazłem tylko jeden za 2 tysie.. coś taniej da rade znaleźć czy ciężko? Edytowane 31 Sierpnia 2015 przez dawid7737
Rekomendowane odpowiedzi