KoJ@K Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Vacum nie ma bardzo luźnego króĆca, przewód jakiś gdzieś nie pęknięty/przetarty ? Zlogowac by pasowało pompki podczas odpalania.
niestandardowy Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Sii, b6 Brat chcial lampy xenonowe wrzucic do siebie Nic a nic nie trzeba zmieniac ( chodzi o instalacje itp?) Nic nie trzeba. Do tego kup silniki z Passata b6 ze zwykłych lamp pasuje p&p i regulacja tez będzie działaćnaciepane z GT-I9195 ale jaka przciez nie poziomowanie. same silniki tego nie zalatwiaJeśli nie chcesz montować samopoziomu to wyciągasz ori silniki z xenona wkładasz z Passata i wszystko działa mam tak zrobione naciepane z GT-I9195 To samo tyczy sie lamp bixenonowych?
Bart_poznan Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Sii, b6 Brat chcial lampy xenonowe wrzucic do siebie Nic a nic nie trzeba zmieniac ( chodzi o instalacje itp?) Nic nie trzeba. Do tego kup silniki z Passata b6 ze zwykłych lamp pasuje p&p i regulacja tez będzie działaćnaciepane z GT-I9195 ale jaka przciez nie poziomowanie. same silniki tego nie zalatwiaJeśli nie chcesz montować samopoziomu to wyciągasz ori silniki z xenona wkładasz z Passata i wszystko działa mam tak zrobionenaciepane z GT-I9195 To samo tyczy sie lamp bixenonowych? jest tak samo
RicS3 Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Panowie dzięki za reakcję. Ten myk z włącznikiem świateł juz też sprawdzałem i nie zmienia to nic w moim przypadku. Co do korekt to jakiś czas temu robiłem logi i nie było dużych wahań. Co do pompy vacum to zerknę ten króciec o którym mówisz Kojak bo tak nie sprawdzałem. Muszę jeszcze podjechać gdzieś i sprawdzić ciśnienie pompy w baku i pompy vacum ewentualnie ciśnienie sprężania na cylindrach.
mlodziak22 Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Panowie sprawa dość pilna potrzebuje czujnik ciśnienia doładowania o nr 038 906 051 C do avf,padł mi już całkiem, kupiłem na forum, ale dostałem z innym nr. Jeśli ktoś ma to proszę o pw.
turzol Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Pany dzisiaj wieczorem zauwazyłem pewną rzecz jak czekałem w aucie na kogoś. Na wył zapłonie i zgaszonych światłach zacząłem bawić sie sterowaniem elekt. foteli. Kiedy naciskałem jakikolwiek przycisk sterowania fotela załączało sie w tym samym czasie podświetlenie przłącznika świateł, przełącznika drl/clh i przycisku awaryjnych. To normalne? Tak jest w serii? Dodam że kluczyk miałem w kieszeni , ale próbowałem z kluczykiem włożonym do stacyjki i taki sam efekt.
pajda Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 No pewnie tak A ty nie wymyślaj już
biggman Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) To normalne bo masz pamieci, wzbudziles cany Edytowane 11 Listopada 2015 przez biggman
vblpl Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ktoś, coś? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/337761-jakie-najwieksze-tarcze-do-16-calowych-alufelg/
kaju Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 chce ktoś komplet ze zdjęcia? trzecią zaślepke może mi się uda dociąć jak ktoś będzie chciał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kaman Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Kaju miałeś dzwonić do mnie w piątek! Cholero Ty jedna, takie to z Tobą interesy [emoji38][emoji38] Dobije się dzisiaj do Ciebie tak przed godzina 20 czy jutro po 18 mam próbować? [emoji4] Wcześniej nie dam rady bo jestem w pracy [emoji85] Wysłane z jabłka
szczuraz Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Karty tak taka pokonczyly się u niego na wsi. Cała gmina odcięta od świata. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk
kaju Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Kaju miałeś dzwonić do mnie w piątek! Cholero Ty jedna, takie to z Tobą interesy [emoji38][emoji38] Dobije się dzisiaj do Ciebie tak przed godzina 20 czy jutro po 18 mam próbować? [emoji4] Wcześniej nie dam rady bo jestem w pracy [emoji85] Wysłane z jabłka za dużo na głowie, wybacz... dzwoń śmiałoWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Karty tak taka pokonczyly się u niego na wsi. Cała gmina odcięta od świata. [emoji6] Wysłane przez Tapatalk ciesz się, że Ci wczoraj wjazdu nie zrobiłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
szczuraz Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Było dzwonić. Padłem W walce koło drugiej W nocy. Wysłane przez Tapatalk
kaju Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 że tak powiem "małoczasowy" trochę byłem, dlatego nie tarabaniłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
amaradaar Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Pany dzisiaj wieczorem zauwazyłem pewną rzecz jak czekałem w aucie na kogoś. Na wył zapłonie i zgaszonych światłach zacząłem bawić sie sterowaniem elekt. foteli. Kiedy naciskałem jakikolwiek przycisk sterowania fotela załączało sie w tym samym czasie podświetlenie przłącznika świateł, przełącznika drl/clh i przycisku awaryjnych. To normalne? Tak jest w serii? Dodam że kluczyk miałem w kieszeni , ale próbowałem z kluczykiem włożonym do stacyjki i taki sam efekt. tez tak mam
turzol Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ma ktoś ramkę panelu grzania kanapy w igła stanie? Muszę zamknąć temat w końcu bo na razie to nie wyglada Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
kaju Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 no tak średnio faktycznie jozek swojego czasu miał Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
slimaczek89rz Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Panowie, takie pytanie: ile może kosztować dokładka zderzaka tył sline na 2 wydechy?
ucho.77 Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Ma ktoś ramkę panelu grzania kanapy w igła stanie? W twoim przypadku tylko aso
Rekomendowane odpowiedzi