Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

diversity nie można wykorzystać ,podłączałem przez kabel diversity drugą antenę i cały czas był błąd ,że jest nie podłączona,przeciągnąłem drugi kabel i jest ok,ale cały czas jest błąd 1044 i nie wiem co z tym zrobić,co do wzmaka dobrze jak są przy nim obcięte końcówki ,bo od wzmaka z końcówką P lub B nie pasują i narazie musiałem podłączyć bez ,ale radio odbiera dobrze,wcześniej miałem concert II,więc niewiem jak jest z rns-d

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Od rana wiem ze niedziela. UJ mnie strzeli zara. ea7044310b70fd97a12db896e4b3a373.jpg

Opublikowano (edytowane)

diversity nie można wykorzystać ,podłączałem przez kabel diversity drugą antenę i cały czas był błąd ,że jest nie podłączona,przeciągnąłem drugi kabel i jest ok,ale cały czas jest błąd 1044 i nie wiem co z tym zrobić,co do wzmaka dobrze jak są przy nim obcięte końcówki ,bo od wzmaka z końcówką P lub B nie pasują i narazie musiałem podłączyć bez ,ale radio odbiera dobrze,wcześniej miałem concert II,więc niewiem jak jest z rns-d

Ja miałem rns-d i zmieniłem na rns-e tez radio nie odbierało podłączyłem diversyti i radio odbiera mega super. Ale może w c3 jest inaczej.

naciepane z GT-I9195

Edytowane przez secio84
Opublikowano

w cIII nie ma wejścia diversity

Opublikowano

:siema:

Opublikowano

po zmianie na cIII trzeba zmienić wzmacniacz z końcówką AF,przeciągnąć z bagażnika do radia kabel i podłączyć 2 antenę i to nie jest diversity,przewód od diversity kładziemy za radiem

dzieki panowie za odp. Czyli ten z końcówka AF ma inne wtyczki niż mój stary (mam taki malutki wzmacniacz)?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Co do radia to może po prostu wystarczy zmienić kodowanie aby błędy nie wywalało...?

Opublikowano

Pany przy zmianie na rns-e , potrzebna jest przejściówka na rnsa, gps i jeszcze coś?

naciepane z tapatalka

Opublikowano

Pany przy zmianie na rns-e , potrzebna jest przejściówka na rnsa, gps i jeszcze coś?

naciepane z tapatalka

przejściówka do anteny radia :wink:

Opublikowano

po zmianie na cIII trzeba zmienić wzmacniacz z końcówką AF,przeciągnąć z bagażnika do radia kabel i podłączyć 2 antenę i to nie jest diversity,przewód od diversity kładziemy za radiem

dzieki panowie za odp. Czyli ten z końcówka AF ma inne wtyczki niż mój stary (mam taki malutki wzmacniacz)?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Obudowy wtyczek są inne, o czym pisałem już wcześniej, i dlatego lepiej kupic wzmacniacz z wtyczkami (przekładasz wtedy same obudowy/plastiki wtyczek). Jeśli kupisz bez wtyczek to też idzie sobie dac radę, ale nożyk/tapeciak będzie niezbędny ;)

Do CII+ potrzebował będziesz jeszcze przejściówkę diversity na dwa kable http://allegro.pl/adapter-antenowy-fm-rns-e-rnse-audi-diversity-i5796635808.html

Opublikowano

Siemanko :) Panowie pasuje do naszych padaczek zwrotnica od b7? i czy ważne jaki silnik czy pasuje wsio?

Opublikowano

Przerabialem temat nagłośnienia i w b5 i w b6 i stwierdzam że nie ma co kombinować ponad ori, bose.

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

jeżeli piszesz poważnie i nie widzisz/słyszysz różnicy to rzeczywiście nie ma co kombinować.

Opublikowano

Nieno słychać różnicę w nie ori ale żeby to zrobić to trzeba konto spustoszyć ;)

Opublikowano

Nieno słychać różnicę w nie ori ale żeby to zrobić to trzeba konto spustoszyć ;)

no kosztuje jak wszystko ale nie sa to jakies horrendalne pieniadze a zawsze mozna zabrac ze soba do kolejnego auta

Opublikowano

No właśnie koszta są spore odnośnie zrobienia wszystkiego na cacy :)

Opublikowano

panowie czy u was też długo strony się ładują ,bo u mnie jakaś masakra ,jak chcę otworzyć stronę ładuje się ok 30-40sek ,dzieje się to tylko na forum,np WP,allegro i inne ładują się szybko

Opublikowano

Bo jest jakiś problem na A4KP, wszystko inne działa git.

Opublikowano

panowie czy u was też długo strony się ładują ,bo u mnie jakaś masakra ,jak chcę otworzyć stronę ładuje się ok 30-40sek ,dzieje się to tylko na forum,np WP,allegro i inne ładują się szybko

Temat omawiany w wątku z pytaniami do moderatorów...

Opublikowano

Mam to samo . Myślałem ,że u mnie coś nie tak

Opublikowano

Ufff czyli z netem u mnie jest ok:)