greg2505 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 diversity nie można wykorzystać ,podłączałem przez kabel diversity drugą antenę i cały czas był błąd ,że jest nie podłączona,przeciągnąłem drugi kabel i jest ok,ale cały czas jest błąd 1044 i nie wiem co z tym zrobić,co do wzmaka dobrze jak są przy nim obcięte końcówki ,bo od wzmaka z końcówką P lub B nie pasują i narazie musiałem podłączyć bez ,ale radio odbiera dobrze,wcześniej miałem concert II,więc niewiem jak jest z rns-d
POWER-KRIS Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Od rana wiem ze niedziela. UJ mnie strzeli zara.
secio84 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 (edytowane) diversity nie można wykorzystać ,podłączałem przez kabel diversity drugą antenę i cały czas był błąd ,że jest nie podłączona,przeciągnąłem drugi kabel i jest ok,ale cały czas jest błąd 1044 i nie wiem co z tym zrobić,co do wzmaka dobrze jak są przy nim obcięte końcówki ,bo od wzmaka z końcówką P lub B nie pasują i narazie musiałem podłączyć bez ,ale radio odbiera dobrze,wcześniej miałem concert II,więc niewiem jak jest z rns-dJa miałem rns-d i zmieniłem na rns-e tez radio nie odbierało podłączyłem diversyti i radio odbiera mega super. Ale może w c3 jest inaczej. naciepane z GT-I9195 Edytowane 15 Listopada 2015 przez secio84
greg2505 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 w cIII nie ma wejścia diversity
mlodziak22 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 po zmianie na cIII trzeba zmienić wzmacniacz z końcówką AF,przeciągnąć z bagażnika do radia kabel i podłączyć 2 antenę i to nie jest diversity,przewód od diversity kładziemy za radiemdzieki panowie za odp. Czyli ten z końcówka AF ma inne wtyczki niż mój stary (mam taki malutki wzmacniacz)? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
C4NC3R Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Co do radia to może po prostu wystarczy zmienić kodowanie aby błędy nie wywalało...?
badboy Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Pany przy zmianie na rns-e , potrzebna jest przejściówka na rnsa, gps i jeszcze coś? naciepane z tapatalka
ucho.77 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Pany przy zmianie na rns-e , potrzebna jest przejściówka na rnsa, gps i jeszcze coś? naciepane z tapatalka przejściówka do anteny radia
staniek Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 po zmianie na cIII trzeba zmienić wzmacniacz z końcówką AF,przeciągnąć z bagażnika do radia kabel i podłączyć 2 antenę i to nie jest diversity,przewód od diversity kładziemy za radiemdzieki panowie za odp. Czyli ten z końcówka AF ma inne wtyczki niż mój stary (mam taki malutki wzmacniacz)?Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Obudowy wtyczek są inne, o czym pisałem już wcześniej, i dlatego lepiej kupic wzmacniacz z wtyczkami (przekładasz wtedy same obudowy/plastiki wtyczek). Jeśli kupisz bez wtyczek to też idzie sobie dac radę, ale nożyk/tapeciak będzie niezbędny Do CII+ potrzebował będziesz jeszcze przejściówkę diversity na dwa kable http://allegro.pl/adapter-antenowy-fm-rns-e-rnse-audi-diversity-i5796635808.html
dariuszqw Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Siemanko Panowie pasuje do naszych padaczek zwrotnica od b7? i czy ważne jaki silnik czy pasuje wsio?
mrogal Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Przerabialem temat nagłośnienia i w b5 i w b6 i stwierdzam że nie ma co kombinować ponad ori, bose. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka jeżeli piszesz poważnie i nie widzisz/słyszysz różnicy to rzeczywiście nie ma co kombinować.
bongod Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Nieno słychać różnicę w nie ori ale żeby to zrobić to trzeba konto spustoszyć Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
mrogal Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Nieno słychać różnicę w nie ori ale żeby to zrobić to trzeba konto spustoszyć Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka no kosztuje jak wszystko ale nie sa to jakies horrendalne pieniadze a zawsze mozna zabrac ze soba do kolejnego auta
bongod Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 No właśnie koszta są spore odnośnie zrobienia wszystkiego na cacy Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
greg2505 Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 panowie czy u was też długo strony się ładują ,bo u mnie jakaś masakra ,jak chcę otworzyć stronę ładuje się ok 30-40sek ,dzieje się to tylko na forum,np WP,allegro i inne ładują się szybko
POWER-KRIS Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Bo jest jakiś problem na A4KP, wszystko inne działa git.
nitroo Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 panowie czy u was też długo strony się ładują ,bo u mnie jakaś masakra ,jak chcę otworzyć stronę ładuje się ok 30-40sek ,dzieje się to tylko na forum,np WP,allegro i inne ładują się szybko Temat omawiany w wątku z pytaniami do moderatorów...
bartekzks Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 panowie czy u was też długo strony się ładują ,bo u mnie jakaś masakra ,jak chcę otworzyć stronę ładuje się ok 30-40sek ,dzieje się to tylko na forum,np WP,allegro i inne ładują się szybko Mam to samo . Myślałem ,że u mnie coś nie tak
C4NC3R Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 Ufff czyli z netem u mnie jest ok:)
Rekomendowane odpowiedzi