Wandej Opublikowano 15 Listopada 2015 Opublikowano 15 Listopada 2015 panowie czy u was też długo strony się ładują ,bo u mnie jakaś masakra ,jak chcę otworzyć stronę ładuje się ok 30-40sek ,dzieje się to tylko na forum,np WP,allegro i inne ładują się szybko Temat omawiany w wątku z pytaniami do moderatorów... Damian weź im to napraw więcej jak pół godziny Ci się nie zejdzie
aleksbend Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Pany jest mały problem, są jakieś problemy z tytułu tego niesprawnego czujnika? Jakaś inna praca silnika czy coś? Dodam że błąd powraca po przejechaniu paru km. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bongod Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Porostu jak się olej będzie kończył to cię czujnik nie powiadomi o tym. Też muszę w końcu wymienić. Podobno ori trzeba wsadzić bo przy zamienniku trzeba poziom na full trzymać . Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka
aleksbend Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 O super dzięki za informację Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Bart_poznan Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 (edytowane) zanim kupisz nowy czujnik sprawdź instalacje lubi zgnić nie opodal czujnika i efekt podobny panowie znajomy ma problem w 1.8 turbo , ospale schodzi z obrotów co może być przyczyną zawór DV ? Edytowane 16 Listopada 2015 przez Bart_poznan
Maciek0502 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Panowie, mam problem: Od jakiegoś czasu, po zamknięciu drzwi z pilota centralnym, po pewnym czasie (w chwili zaniku napięcia całkowitego) centralny otwiera mi jedne drzwi. Błąd na komputerze pokazuje jako sporadyczny. Gdzie szukać awarii? Nie spisałem numeru błędu
RicS3 Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Czy ktoś z was wie gdzie w zwykłych lampach są odpowietrzniki? Macie jakieś foto? Bo po przeróbce u qwertego moje lampy zaczęły parować i to całkiem sporo.
Wandej Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Pany promocja na blaszki ozdobne do hebli 320/345mm 100zl.kpl +kw Tapnięte z SGS5
Zieluu Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Pany promocja na blaszki ozdobne do hebli 320/345mm 100zl.kpl +kw Tapnięte z SGS5 Poszla wiadomosc do Ciebie [emoji6] Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka
Wandej Opublikowano 16 Listopada 2015 Opublikowano 16 Listopada 2015 Pany promocja na blaszki ozdobne do hebli 320/345mm 100zl.kpl +kw Tapnięte z SGS5 Poszla wiadomosc do Ciebie [emoji6]Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka Nic nie dostałem od Ciebie?
mlodziak22 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Wczoraj wymieniłem czujnik ciśnienia doładowania na nowy , bo stary padł całkiem. Mam wrażenie, że lepiej się zbiera niż gdy miałem stary jeszcze sprawny, możliwe? Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 (edytowane) Panowie malowal ktos srodki lamp w czarnym polysku? Wszystkie jakie widzialem to tylko w macie, a ciekawi mnie jakby ramki dac w polysk?! Edytowane 17 Listopada 2015 przez KoJ@K
bjoern Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 ja swoje już mam rozebrane i chrom usunięty rozpuszczalnikiem i będę malował w półmat. Jak chcesz w połysk to trzeba dać dobry podkład do plastiku i powinno być git
KoJ@K Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Tylko ciekawi mnie efekt koncowy po zlozeniu lampy u jak to pozniej wyglada na aucie !? Z czego masz farbe ? Bez podkladu jedziesz?
jedrekx Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 ej ludziska! brakuje zgłoszeń do kalendarza klubowego na listopad.. w chwili obecnej nie ma wymaganego minimum.. więc kalendarz może się opóźnić i nie będzie ich na czas.. może znajdzie się chętny do wysłania zgłoszenia? przypominam: wysyłamy maila na [email protected] w treści wpisując swój forumowy nick. zapraszam i jednocześnie proszę o zgłoszenia!!!
szczuraz Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Nie ma takiego fotoszopa który ogarnie mój bolid [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] Wysłane przez Tapatalk
dawid7737 Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Jeszcze raz się zapytam bo nie dostałem odpowiedzi.. gwint kw v1 szeroka sprężyna tył podejdzie do quattro?? Z góry dzięki
bjoern Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 KoJ@K wg mnie w połysku będzie lepiej zwłaszcza na czarnym aucie, dla porównania weź lampy z golfa Paviarottiego całe auto Ci się będzie błyszczeć a lampy w środku będą "wyblakłe" matowe. Będę malował z podkładem, farby żadne specjalne, w golfie się trzyma rok Jędrzej ile za ten kalendarz?
KoJ@K Opublikowano 17 Listopada 2015 Opublikowano 17 Listopada 2015 Powien Ci ze w golfie ni sie akurat bardziej podobaly te moje matowe co mialem w xenie. U Paviarottiego na fotkach wygladaly fajnie w polysku, ale jak zobaczylem na zywo to jednak wolalem te swoje w macie i dlatego teraz dylemat, jakby psiknac te lampy !?
Rekomendowane odpowiedzi