Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie czy u was też długo strony się ładują ,bo u mnie jakaś masakra ,jak chcę otworzyć stronę ładuje się ok 30-40sek ,dzieje się to tylko na forum,np WP,allegro i inne ładują się szybko

Temat omawiany w wątku z pytaniami do moderatorów...

Damian weź im to napraw więcej jak pół godziny Ci się nie zejdzie :grin:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany jest mały problem, są jakieś problemy z tytułu tego niesprawnego czujnika? Jakaś inna praca silnika czy coś? Dodam że błąd powraca po przejechaniu paru km. 98a1c87747a68d171d46327ae189a014.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Porostu jak się olej będzie kończył to cię czujnik nie powiadomi o tym. Też muszę w końcu wymienić. Podobno ori trzeba wsadzić bo przy zamienniku trzeba poziom na full trzymać :).

Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

O super dzięki za informację :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

zanim kupisz nowy czujnik sprawdź instalacje lubi zgnić nie opodal czujnika i efekt podobny

panowie

znajomy ma problem w 1.8 turbo , ospale schodzi z obrotów co może być przyczyną zawór DV ?

Edytowane przez Bart_poznan
Opublikowano

Panowie, mam problem:

Od jakiegoś czasu, po zamknięciu drzwi z pilota centralnym, po pewnym czasie (w chwili zaniku napięcia całkowitego) centralny otwiera mi jedne drzwi.

Błąd na komputerze pokazuje jako sporadyczny.

Gdzie szukać awarii?

Nie spisałem numeru błędu :(

Opublikowano

Czy ktoś z was wie gdzie w zwykłych lampach są odpowietrzniki? Macie jakieś foto? Bo po przeróbce u qwertego moje lampy zaczęły parować i to całkiem sporo.

Opublikowano

Pany promocja na blaszki ozdobne do hebli 320/345mm

100zl.kpl +kw

06530ce5718e27c79bfc9d03cfceafc6.jpg

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

100zl.kpl +kw

Tapnięte z SGS5

Poszla wiadomosc do Ciebie [emoji6]

Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

100zl.kpl +kw

Tapnięte z SGS5

Poszla wiadomosc do Ciebie [emoji6]

Wysłane z mojego LG-D320 przy użyciu Tapatalka

Nic nie dostałem od Ciebie? :huh:

Opublikowano

Wczoraj wymieniłem czujnik ciśnienia doładowania na nowy , bo stary padł całkiem. Mam wrażenie, że lepiej się zbiera niż gdy miałem stary jeszcze sprawny, możliwe?

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Panowie malowal ktos srodki lamp w czarnym polysku? Wszystkie jakie widzialem to tylko w macie, a ciekawi mnie jakby ramki dac w polysk?!

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

ja swoje już mam rozebrane i chrom usunięty rozpuszczalnikiem i będę malował w półmat. Jak chcesz w połysk to trzeba dać dobry podkład do plastiku i powinno być git :)

Opublikowano

Tylko ciekawi mnie efekt koncowy po zlozeniu lampy u jak to pozniej wyglada na aucie !? Z czego masz farbe ? Bez podkladu jedziesz?

Opublikowano

ej ludziska! brakuje zgłoszeń do kalendarza klubowego na listopad.. w chwili obecnej nie ma wymaganego minimum.. więc kalendarz może się opóźnić i nie będzie ich na czas.. może znajdzie się chętny do wysłania zgłoszenia? przypominam: wysyłamy maila na [email protected] w treści wpisując swój forumowy nick. zapraszam i jednocześnie proszę o zgłoszenia!!!

Opublikowano

Nie ma takiego fotoszopa który ogarnie mój bolid [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Wysłane przez Tapatalk

Opublikowano

Jeszcze raz się zapytam bo nie dostałem odpowiedzi.. gwint kw v1 szeroka sprężyna tył podejdzie do quattro?? Z góry dzięki

Opublikowano

KoJ@K wg mnie w połysku będzie lepiej zwłaszcza na czarnym aucie, dla porównania weź lampy z golfa Paviarottiego ;) całe auto Ci się będzie błyszczeć a lampy w środku będą "wyblakłe" matowe. Będę malował z podkładem, farby żadne specjalne, w golfie się trzyma rok ;)

Jędrzej ile za ten kalendarz?

Opublikowano

Powien Ci ze w golfie ni sie akurat bardziej podobaly te moje matowe co mialem w xenie. U Paviarottiego na fotkach wygladaly fajnie w polysku, ale jak zobaczylem na zywo to jednak wolalem te swoje w macie i dlatego teraz dylemat, jakby psiknac te lampy !?