kris-krzysztof Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Panowie co myslicie o takim zestawieniu w lampie - ciemne ramki w polmacie i kierunek oklejony pomaranczową folią ?? Tak zrób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Eee nie, raczej juz reszty tych chromowanych elementow nie bede psikal, z samą ramką jakoś bardziej mi przypasiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Niby przeguby wykluczone....ciezka sprawa.Czemu wykluczone? To ze nie mają luzu nie oznacza że są dobre. Skoro koła zostały zmienione i nie ma poprawy.Ewentualnie wtryski ale to by byly wibracje jak przyspieszasz gwałtownie powyzej 100 km/h bynajmniej jak tak mialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Kumpel jeździ po swoich mechanikach i ręce rozkładają. A ja obstawiam, że poprostu im się nie chce. Walczy z tym juz 3 miechy. Wymieniać wszystko po kolei to też bezsensu, ale chyba nie będzie innej opcji... Ja też celowałem w przegub,ale niby jest ok.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 u mnie drążek też był niby ok ,a cały czas coś stukało i nikt nic niesłyszał ,wymieniłem niby dobry drążek i cisza ,a luz był tak minimalny ,że prawie nie wyczuwalny ,a podczas jazdy tłukło jakby coś miało się urwać,tak samo może jest u twojego znajomka ,gdzieś jest minimalny luz i wyczuwalny praktycznie tylko podzczas jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Mam ori xenon i bardzo słabo oświetla drogę, bo wypalony jest odbłyśnik. Chcę włożyć soczewki z b8 lift z adapterami. Żarniki rozumiem tez muszę wymienić??? do xenonu nie włożysz soczewek b8 bez naprawde ostrego rzezbienia. do Bixenonu siądą jak u siebie Dziękować Hej a jak chcę kupić moduły LED od Tomnika to na forum się zgłosić czy na allegro jest??? Edytowane 11 Grudnia 2015 przez Przemots Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Mam ori xenon i bardzo słabo oświetla drogę, bo wypalony jest odbłyśnik. Chcę włożyć soczewki z b8 lift z adapterami. Żarniki rozumiem tez muszę wymienić??? do xenonu nie włożysz soczewek b8 bez naprawde ostrego rzezbienia. do Bixenonu siądą jak u siebie DziękowaćHej a jak chcę kupić moduły LED od Tomnika to na forum się zgłosić czy na allegro jest??? Jest temat na forumWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ewentualnie wtryski ale to by byly wibracje jak przyspieszasz gwałtownie powyzej 100 km/h bynajmniej jak tak mialem. Mogłbyś to szerzej opisać? U mnie mam takie wibracje, które czuć jakby przechodzące od przodu do tyłu, jak wdepnę mocno gaz od gdzieś 2,3 tyś obrotów przy 80km/h i przechodzącą jak przekroczę 3tś obrotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Ewentualnie wtryski ale to by byly wibracje jak przyspieszasz gwałtownie powyzej 100 km/h bynajmniej jak tak mialem.Mogłbyś to szerzej opisać? U mnie mam takie wibracje, które czuć jakby przechodzące od przodu do tyłu, jak wdepnę mocno gaz od gdzieś 2,3 tyś obrotów przy 80km/h i przechodzącą jak przekroczę 3tś obrotów.Taki objaw może dwumas dawać naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 uhuhu może być, bo zacząłem słyszeć delikatne klepanie jak wcisnę sprzęgło na jałowym... a może być tez przez to mocne szarpnięcie/zmulenie jak na jedynce kręcę prawie do odcinki i przepnę na dwójkę? mój mechanik twierdzi, że to nie sprzęgło. Poduchy silnika wymienione bo cały lewarek aż latał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 U mnie właśnie klepie po wymianie sprzęgła z dwumasem, ale tylko jak nacisne sprzęgło. I tak od nowości na tym zestawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 heh no to cholera wie czy pada czy nie a jak już w temacie: do BFB ze skrzynią 6b i quattro podejdzie jakieś sprzęgło z AWX'a czy to tylko da się wsadzić do 5b? Dwumas zregenerować i dać do wzmocnienia? Ile Nm obsłuży taki zestaw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Podejdzie, ja tak mam. Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 pany gdzie jest przekaźnikj podgrzewania tylnej szyby i lusterek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 pany gdzie jest przekaźnikj podgrzewania tylnej szyby i lusterek? Mgik jeśli po uruchomieniu grzania kontrolka ci gaśnie po 2/3 sekundach to klimatronik do reanimacji Napisz do Multis-a na Katowickich on mi mojego reanimował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 pany gdzie jest przekaźnikj podgrzewania tylnej szyby i lusterek? Mgik jeśli po uruchomieniu grzania kontrolka ci gaśnie po 2/3 sekundach to klimatronik do reanimacji Napisz do Multis-a na Katowickich on mi mojego reanimował Raczej w drugą strone, pobiera mi prąd i rozładowuję aku. Na razie poradziłem sobie wyciągając bezpiecznik, ale obstawiam na zwarty przekaźnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki18m Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Hej potrzebuje numer śrubek którymi przykręcony jest czujnik uderzenia w pasie przednim. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 pany gdzie jest przekaźnikj podgrzewania tylnej szyby i lusterek? http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic860445.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Hej potrzebuje numer śrubek którymi przykręcony jest czujnik uderzenia w pasie przednim. Pzdr ile chcesz tych śrubek ,mam kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki18m Opublikowano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2015 Aż 2;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi