marec-ki Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Panowie, czy ciężko jest dorwać przedni zderzak ze spryskami w kolorze granatowym ? Od kilku tygodni co jakiś czas obserwuję All i OLX i d..a nic nie ma. Będę przerabiał lampy na bixy i chcę/muszę mieć spryski. Powiem szczerze, że zaczynam wątpić w sukces znalezienia takiego zderzaka i chyba zamontuję czasowo spryski od BMW E39 (co wyjdzie dużo taniej niż kupować zderzak w innym kolorze i go dawać do przemalowania). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 jakim granatowym jest kilka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 A to muszę w takim razie zajrzeć do naklejki. Co nie zmienia faktu, że mało ogólnie zderzaków ze spryskami jest na rynku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 szukaj od razu s-line,po co 2x zmieniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Panowie czy ds-y spaliły mi tarcze? Na jednej są takie pasy i piszczy jak hole....a :/ Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 A nie możesz kupić zderzaka w byle jakim kolorze i przemalować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Panowie, czy ciężko jest dorwać przedni zderzak ze spryskami w kolorze granatowym ? Od kilku tygodni co jakiś czas obserwuję All i OLX i d..a nic nie ma. Będę przerabiał lampy na bixy i chcę/muszę mieć spryski. Powiem szczerze, że zaczynam wątpić w sukces znalezienia takiego zderzaka i chyba zamontuję czasowo spryski od BMW E39 (co wyjdzie dużo taniej niż kupować zderzak w innym kolorze i go dawać do przemalowania). http://allegro.pl/a4-b6-zderzak-przod-lz5l-pod-ksenon-kompletny-i5884866507.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 A jeszcze z PDC /;) stan obojetny bo szukam jako dawce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Panowie, czy ciężko jest dorwać przedni zderzak ze spryskami w kolorze granatowym ? Od kilku tygodni co jakiś czas obserwuję All i OLX i d..a nic nie ma. Będę przerabiał lampy na bixy i chcę/muszę mieć spryski. Powiem szczerze, że zaczynam wątpić w sukces znalezienia takiego zderzaka i chyba zamontuję czasowo spryski od BMW E39 (co wyjdzie dużo taniej niż kupować zderzak w innym kolorze i go dawać do przemalowania). http://allegro.pl/a4-b6-zderzak-przod-lz5l-pod-ksenon-kompletny-i5884866507.html To chyba nawet mój kolor. Wysłałem zapytanie o lepsze foty bo z tej jednej wygląda na dość "zmęczony" życiem ten zderzak. Nie chcę w innym kolorze bo nie chcę inwestować w auto za mocno w dodatki bo przy sprzedaży tego nie odzyskam. Niedaleko mnie koleś w B5 ma wmontowane dysze od Alfy takie malutkie i powiem szczerze wygląda to przyzwoicie, a z pewnością kosztowo dużo taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitroo Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Panowie, czy ciężko jest dorwać przedni zderzak ze spryskami w kolorze granatowym ? Od kilku tygodni co jakiś czas obserwuję All i OLX i d..a nic nie ma. Będę przerabiał lampy na bixy i chcę/muszę mieć spryski. Powiem szczerze, że zaczynam wątpić w sukces znalezienia takiego zderzaka i chyba zamontuję czasowo spryski od BMW E39 (co wyjdzie dużo taniej niż kupować zderzak w innym kolorze i go dawać do przemalowania). http://allegro.pl/a4-b6-zderzak-przod-lz5l-pod-ksenon-kompletny-i5884866507.html To chyba nawet mój kolor. Wysłałem zapytanie o lepsze foty bo z tej jednej wygląda na dość "zmęczony" życiem ten zderzak. Nie chcę w innym kolorze bo nie chcę inwestować w auto za mocno w dodatki bo przy sprzedaży tego nie odzyskam. Niedaleko mnie koleś w B5 ma wmontowane dysze od Alfy takie malutkie i powiem szczerze wygląda to przyzwoicie, a z pewnością kosztowo dużo taniej. Pozwól, że powstrzymam się od komentarza tego zdania dot. odzyskania kasy przy sprzedaży. Chyba fora pomyliłeś, tak mi się wydaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Panowie, czy ciężko jest dorwać przedni zderzak ze spryskami w kolorze granatowym ? Od kilku tygodni co jakiś czas obserwuję All i OLX i d..a nic nie ma. Będę przerabiał lampy na bixy i chcę/muszę mieć spryski. Powiem szczerze, że zaczynam wątpić w sukces znalezienia takiego zderzaka i chyba zamontuję czasowo spryski od BMW E39 (co wyjdzie dużo taniej niż kupować zderzak w innym kolorze i go dawać do przemalowania). http://allegro.pl/a4-b6-zderzak-przod-lz5l-pod-ksenon-kompletny-i5884866507.html To chyba nawet mój kolor. Wysłałem zapytanie o lepsze foty bo z tej jednej wygląda na dość "zmęczony" życiem ten zderzak. Nie chcę w innym kolorze bo nie chcę inwestować w auto za mocno w dodatki bo przy sprzedaży tego nie odzyskam. Niedaleko mnie koleś w B5 ma wmontowane dysze od Alfy takie malutkie i powiem szczerze wygląda to przyzwoicie, a z pewnością kosztowo dużo taniej. Pozwól, że powstrzymam się od komentarza tego zdania dot. odzyskania kasy przy sprzedaży. Chyba fora pomyliłeś, tak mi się wydaje... To po co w ogóle cokolwiek robisz....... Po co montujesz spryski pod xenon......jeszcze bierzesz pod uwagę jakieś mega druciarstwo Nie to forum, polecam www.agromaszyna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Toć to jakaś masakra polecam na szrot podjechać i kupić dysze ze spryskiwaczy z 125/6p i zamontować za piwo je dostaniesz i nie będzie szkoda przy odsprzedaży auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Tosz to juz przeciez lepiej/taniej nie zakladac spryskow w ogole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 (edytowane) A przepraszam, przecież to forum gdzie jak nie rezasz zgodnie ze sztuką to nie ma co tu szukać Ehhh panowie, muszę mieć do momentu aż znajdę ori zderzak w kolorze auta coś co imituje spryski bo inaczej przy pierwszej kontroli dowód poleci, stąd pomysł z tym dorobieniem innych. Bawcie się dobrze dzisiejszej nocy Aha dla mnie audi to nie jest perełka którą miałbym trzymać pod kołderką i ją głaskać !! To samochód który ma spełniać swoje zadanie. Mam inne hobby w które inwestuję. Także nie mierzcie innych swoją miarą audimaniaków i nie wrzucajcie ich do "gorszego sortu" jak PIS Edytowane 31 Grudnia 2015 przez marec-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 chłopie do xenona potrzeba poza spryskami jeszcze samopoziam, wiec jak trafisz na inteligentnego policmajstra to mimo tego chłamu który myślisz montować to i tak dowód poleci Rób tak jak KoJ@k piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 A czy w przypadku zabrania dowodu przy kontroli jest dodatkowo mandat ? No i czy po dowód po wyeliminowaniu "usterki" muszę się zgłosić gdzie ? w rejon gdzie mi go zabrali czy odsyłają go tam gdzie jestem zameldowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dwód odbierasz w swoim wydziale komunikacji Do Siego Roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 wiązkę do samopoziomu uzyskasz u mnie z dwiesta. nie jestem albańcem i nie licytuję cen. zdrowia w nowym roku, resztę sobie kupicie - np na zaoszczędzonym zderzaku pod spryski lamp Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes283 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 HAHAHHAAHA.................Panie i Panowie....udanej zabawy i do....jutra....hahahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi