pajda Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 józek po sylwestrze norma ja chcialem dzisiaj odpalic b7 kluczykiem od b6 i za h... nie dało rady za to ja włożyłem dobry kluczyk i zonk odpalił za 4 razem, remont silnika a tu -8 stopni i ma ciężko zapalić a jak już zapali to przez chwile go trzebie jak nie wiem co, tak jak by na jeden gar palił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 a moje 2.5 tdi radośnie zarechotało wałkami po pierwszym strzale z rozrusznika. Ma wolę walki. Szanuję to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 a moje 2.5 tdi radośnie zarechotało wałkami po pierwszym strzale z rozrusznika. Ma wolę walki. Szanuję to. to pewnie przez te trzy garście piachu, które wrzuciłem przez wlew oleju zanim odjechałeś nim ode mnie z podjazdu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Do jutra i kac minie i pamięć powróci a i do mrozu będzie można się przyzwyczaić. ☺☺☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior555 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Panowie czy to może być ori czujnik czy cena nie realna? http://allegro.pl/czujnik-temperatury-zewnetrznej-8z0820535-vw-skoda-i5289937026.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Panowie czy to może być ori czujnik czy cena nie realna? http://allegro.pl/czujnik-temperatury-zewnetrznej-8z0820535-vw-skoda-i5289937026.html No według mnie to to więcej warte nie jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 a moje 2.5 tdi radośnie zarechotało wałkami po pierwszym strzale z rozrusznika. Ma wolę walki. Szanuję to. to pewnie przez te trzy garście piachu, które wrzuciłem przez wlew oleju zanim odjechałeś nim ode mnie z podjazdu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Faktura za wałki idzie pocztą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 zapłace Ci do buzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Okrutne słowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2016 Pany Szczęśliwego Nowego Roku! ożyłem w końcu I teraz pytanie chce w końcu reanimowac mój scyzoryk.. kupowac coś takiego http://allegro.pl/audi-scyzoryk-a3-a4-a6-a8-tt-kluczyk-pilot-obudowa-i5224180313.html ? czy co, bo mi pękł ten metal w którym jest wsadzony grot i chce teraz go przełożyc do sprawnego : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 zapłace Ci do buzi Minimum 40% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Kaju frywolny jak i zawsze :grin: Najlepszego na Nowy Roczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Szlachta jak otworzyć maskę przy zerwanej lince? Może ma ktoś jakiś sprawdzony sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Szlachta jak otworzyć maskę przy zerwanej lince? Może ma ktoś jakiś sprawdzony sposób Szarp grill od góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Wandej robiłeś już tak? Grilla wtargnałem I uwierz nawet małe chińskie rączki tam nie dojdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki18m Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Musisz odkręcić zamek klucz 10 i maska w górze przy wyciągniętym grillu. Pzdr Sa tam bodajże 3 śrubki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 masakra z miejscem, a od spodu jak wygląda z dostaniem się do zamka? Pacjent 1,9 i nie wiem czy ma sens osłonę ściągać? Bo przy 2,5 to komar uja tam nie wlozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Dokładnie. Jak chcesz to dzwoń otworze Ci ją na warsztacie dziś - mam dorobiony klucz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Siemka, ponowię pytanie. Ma ktoś na handel lusterko wsteczne fotochrom do A4 B6 szare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Pany jaki będzie mniej więcej koszt wrzucenia centralnego intercoolera do 1.9? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi