Roboform550 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Pany jaki będzie mniej więcej koszt wrzucenia centralnego intercoolera do 1.9? Myślę, że od 1500 zł w górę...bez dotykania sie do niczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 No właśnie tak myślałem. Plus korekta softu to ponad 2 będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Patryk masz na myśli wrzucenie samego FMIC, czy też cooler razem z dolotem z kwasówki w polerce od turbo aż po kolektor ssący? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ktoś coś doradzi co z tym scyzorykiem jaki kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Ktoś coś doradzi co z tym scyzorykiem jaki kupić? ja mam taki i nie narzekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimok Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) ja victorinoxa mam od 6 lat. Dwa razy się nieszczęśliwie zgubił i tyle samo razy znalazł. Bez tego scyzorka to jak bez ręki , nigdzie się nie ruszam jak nie mam go w kieszeni. Polecam victorinoxy , rewelacja. Ogólnie to model musisz dopasować do siebie w zależności czego Ci potrzeba. Ja mam taki: https://www.google.pl/search?q=1.3713.94&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZgP-RkIzKAhXKFSwKHf-WBQAQ_AUIBygB&biw=1920&bih=947#imgdii=aTC9tvpkliW5xM%3A%3BaTC9tvpkliW5xM%3A%3BnWyjfXhUFtRRkM%3A&imgrc=aTC9tvpkliW5xM%3A Edytowane 2 Stycznia 2016 przez slimok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOM3K Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 ja victorinoxa mam od 6 lat. Dwa razy się nieszczęśliwie zgubił i tyle samo razy znalazł. Bez tego scyzorka to jak bez ręki , nigdzie się nie ruszam jak nie mam go w kieszeni. Polecam victorinoxy , rewelacja. Ogólnie to model musisz dopasować do siebie w zależności czego Ci potrzeba. Ja mam taki: https://www.google.pl/search?q=1.3713.94&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZgP-RkIzKAhXKFSwKHf-WBQAQ_AUIBygB&biw=1920&bih=947#imgdii=aTC9tvpkliW5xM%3A%3BaTC9tvpkliW5xM%3A%3BnWyjfXhUFtRRkM%3A&imgrc=aTC9tvpkliW5xM%3A jemu od kluczyk chodzi nie o taki scyzoryk :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimok Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 (edytowane) ja victorinoxa mam od 6 lat. Dwa razy się nieszczęśliwie zgubił i tyle samo razy znalazł. Bez tego scyzorka to jak bez ręki , nigdzie się nie ruszam jak nie mam go w kieszeni. Polecam victorinoxy , rewelacja. Ogólnie to model musisz dopasować do siebie w zależności czego Ci potrzeba. Ja mam taki: https://www.google.pl/search?q=1.3713.94&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiZgP-RkIzKAhXKFSwKHf-WBQAQ_AUIBygB&biw=1920&bih=947#imgdii=aTC9tvpkliW5xM%3A%3BaTC9tvpkliW5xM%3A%3BnWyjfXhUFtRRkM%3A&imgrc=aTC9tvpkliW5xM%3A jemu od kluczyk chodzi nie o taki scyzoryk :grin: przeca wiemy :P ps. A tak na poważnie kolega do seata kupował taki wynalazek ale w chinach. Jakością nie powala , słabo spasowane połówki i ten plastik jakiś taki dziwny ale działa i jest ok. Edytowane 2 Stycznia 2016 przez slimok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryś Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Patryk masz na myśli wrzucenie samego FMIC, czy też cooler razem z dolotem z kwasówki w polerce od turbo aż po kolektor ssący? Tzn na gotowe. nie musi być w polerce żeby się świeciło hehe. Ma po prostu być wszystko jak należy i żeby spełniało swoje zadanie a nie na pokaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 To jak mialo by byc taniej, a nie wygladac to poprostu sam fmic i podprowadzenie kawalka rurek do najblizszych mozliwych polaczen i juz sporo $ odchodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Patryk masz na myśli wrzucenie samego FMIC, czy też cooler razem z dolotem z kwasówki w polerce od turbo aż po kolektor ssący? Tzn na gotowe. nie musi być w polerce żeby się świeciło hehe. Ma po prostu być wszystko jak należy i żeby spełniało swoje zadanie a nie na pokaz. Nie rób druciarstwa, polerka musi być Zależy jakie wymiary coolera wybierzesz (czy 180 czy 230 mm) oraz jaka średnica kwasówki na zrobienie dolotu... Ok 1500 styknie... Ale to też zależy gdzie będziesz robił... Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Blachu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zależy jeszcze czy kwasiak czy Alu Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Siema, jak tam fury wam z rana poodpalaly? Ja musiałem kręcić z 7 sekund [emoji14] -16 na liczniku było Edytowane 3 Stycznia 2016 przez lukas231 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Ja od 30 stego nie odpalałem dziś jest ten dzień kiedy to nastąpi i mam obawy Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Moje od sylwestra też stało[emoji14] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Siema, jak tam fury wam z rana poodpalaly? Ja musiałem kręcić z 7 sekund [emoji14] -16 na liczniku było Odkąd mam AVF to pali zawsze od strzała , niezależnie od temperatury. W najwieksze mrozy pali tak samo jak latem. Jedynie co robie to czekam aż przekaźnik świec żarowych charakterystycznie "pyknie" i wtedy kręce rozrusznikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas231 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Może świece mi nie grzeją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Odpalił przed chwilą od strzała ale łańcuszek terkotał z 7 sekund i z alternatora dziwne dźwięki szły jakby łożyska :/. Oprócz tego mokro było na turbo, mam nadzieję że to się lód roztopił Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid7737 Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 No dokładnie scyzoryk kluczyk chce tylko nie wiem co kupić żeby nie żałować.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi