greg2505 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. kilka razy już to pisałem, avant, sedan i cabrio są takie same Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sedan ma zamek, avant nie ma. avant też ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feniks Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 temat piór do wycieraczek bierz Valeo (3 zimę u mnie, bosche piszczały jak szalone), sprawdź czy ten model dokładnie http://allegro.pl/wycieraczki-valeo-audi-a4-a6-seat-exeo-550-550-i5899439823.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra4al Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 biggman - dzieki. Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. Rozwierc srubke delikatnie, albo wyjmij cala blende i sprobuj od drugiej strony jakos. Już próbowałem nawiercić tą małą śrubkę i wykręcać ją wykrętakiem i nic cały czas się obrabia, z kolei blendy całej też nie mogę wyjąc ponieważ jakaś fajtłapa w serwisie dokręciła ramkę od tablicy za mocno lub śruba się zapiekła z jednej strony i także nie idzie jej odkręcić a tym samym zdjąć ramki i wyciągnąć blendy, która bez zdjęcia ramki od tablicy nie wyjdzie i trochę w kropce jestem przysłowiowej czarnej d... myślałem aby spróbować urwać nitonakrętkę, w którą wkręca się wkręta od ramki tablicy ale ta pogoda teraz nie sprzyja takiej robocie i jeżdżę z wyciągniętą tapicerką z klapy. jest jeszcze jeden sposób rozwiercić tą małą śrubkę tak aby łepek odpadł ale nie wiem czy wykręcę jej pozostałość w jakiś sposób a jeżeli nie to jak zamontować nową lampkę Rozwierć sam łebek śrubki i wyciągnij sobie wtedy lampkę a ponownie zamontuj na kropelkę bądź dobrą taśmę dwustronną. U mnie ktoś tak kiedyś zrobił tylko że przykleił na silikon, jak przerabiałem lampki na LED to oderwałem silikon i przykleiłem na klej na gorąco, nic nie widać a trzyma się jak należy i w razie "Wu" można w miarę łatwo je zdemontować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Pytanko mam czy listwa blenda od podświetlania tablicy będzie pasować z avanta do sedana b6 ?, może ma ktoś nr tej listwy ? bo moje lampki umarły i nie da się jednej odkręcić. kilka razy już to pisałem, avant, sedan i cabrio są takie same Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Sedan ma zamek, avant nie ma.a to już była konfiguracja, miałemavanta z zamkiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horneth Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dokładnie jak biggman mówi , mam nawet maty do swoich slinów ale nie mam kiedy ich wymienić ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek_ Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) \jest jeszcze jeden sposób rozwiercić tą małą śrubkę tak aby łepek odpadł ale nie wiem czy wykręcę jej pozostałość w jakiś sposób a jeżeli nie to jak zamontować nową lampkę Ja tak właśnie zrobiłem, ze rozwierciłem cały łepek. Ale niestety sam gwint był tak zardzewiały i zapieczony że ukręcił się przy próbie wykręcenia kombinerkami. Chcąc nie chcąc zrobiłem nowy otwór 5mm obok oryginalnego i tak samo w plastiku "lampki" natomiast oryginalny otwór zalałem klejem na ciepło żeby nie dostawała się wilgoć. Wiem że trochę to druciarstwo ale nic lepszego narazie nie udało się ogarnąć. Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Jarek_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Panowie jaki jest najprostszy sposób podpięcia el. lędzwi, żeby działały w samochodzie, w którym wcześniej były zwykłe naleśniki bez żadnej el. regulacji ?.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Talib13 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Wszystko masz w dziale wnętrze montaż foteli, trzeba doprowadzić "+" po fotel i masę ale ta pewnie jest od poduszek poszukaj wszystko jest opisane ładnie http://a4-klub.pl/index.php?/topic/28002-wymiana-foteli-a4-b6-b7-elektryka-ledzwie-air-bag-od-a-do-z/ Edytowane 7 Stycznia 2016 przez Talib13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie malował ktoś plastidip-em furę? Zastanawiam się nad zmianą koloru. daj sobie spokoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczuraz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie malował ktoś plastidip-em furę? Zastanawiam się nad zmianą koloru. daj sobie spokoj Porozmawiaj z Emilem -> http://a4-klub.pl/index.php?/user/64651-emay/Jak pięknie wygladała jego żółta A6 i jak zrobił z niej kameleona za pomocą karchera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bongod Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie złamała mi się rurka od spryskiwaczy pomiędzy maską a budą. Jak to się wymienia i jaki ma nr w etce? Narazie wsadze termoskurcza zobaczę czy zahula Wysłane z mojego D5803 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 2 takie siatki mam na zbyciu jak by ktoś chciał zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupczak90 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie, ktoś miał styczność z tematem strokera z 1.8 na 2.0 ? Edytowane 7 Stycznia 2016 przez kupczak90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 świeci econ , wymieniony czujnik ciśnienia klimatyzacji 8e0 959 126 c i dalej to samo jakieś pomysły ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 kupczak wejdz w spoty lodzkie tam marcin mial 1.8T zrobione na 2.0T wiec moze z nim pogadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 świeci econ , wymieniony czujnik ciśnienia klimatyzacji 8e0 959 126 c i dalej to samo jakieś pomysły ?? odczytaj błędy w sterowniku klimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie, każdy włącznik auto z b7 będzie działał w b6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie, każdy włącznik auto z b7 będzie działał w b6? tak tylko trzeba piny przełożyć pozycje ,mijania wszystko jest w dziale mce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior555 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Panowie mam szybkie pytanko bo siedzę w aucie. W lusterku fotochrom w kostce 6 pinowej 6ty pin łączy się z 1 pinem lampki podsufitki, co powinno być na 1 pinie w lampce?,co daje podłączenie tego pinu i jaki tam idzie sygnał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 7 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie mam szybkie pytanko bo siedzę w aucie. W lusterku fotochrom w kostce 6 pinowej 6ty pin łączy się z 1 pinem lampki podsufitki, co powinno być na 1 pinie w lampce?,co daje podłączenie tego pinu i jaki tam idzie sygnał?rozjaśnianie lustra przy zapaleniu lampki wnętrza. możesz też to dać do MCE pin 19 wtyczki szarej. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 7 Stycznia 2016 przez kaju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi