KoJ@K Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 turzol chyba wystawial w dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 turzol chyba wystawial w dziale. Juz nieaktualne, przekaznik ma nowego wlasciciela. Bede mial jeszcze przekaznik z S4 B6 a tam jest ten sam wsad jak w B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Pany przewozil ktos lub wie, czy da rade przewiezc w srodku, sedanem tylny zderzak do niego? Chodzi mi o to, czy spokojnie wejdzie on do auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Bez problemu kładziesz oparcie i wchodzi bez problemu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka I dwa przewieziesz Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ma ktoś pomysł dlaczego zegarek radiowy mi nie działa? Da się jakoś sprawdzić czy jest podłączony vagiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ma ktoś pomysł dlaczego zegarek radiowy mi nie działa? Da się jakoś sprawdzić czy jest podłączony vagiem?Antena powiedziała sajonara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Ma ktoś pomysł dlaczego zegarek radiowy mi nie działa? Da się jakoś sprawdzić czy jest podłączony vagiem?Antena powiedziała sajonara Nie żebym kupił "nową" i dopiero co podłączyłem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Może szuka sygnału, kodowanie zmieniłeś w liczniku? Edytowane 11 Stycznia 2016 przez H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zakodowane i akurat teraz ustawiłem datę ale nadal nic Sent from my SM-G900F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Bez problemu kładziesz oparcie i wchodzi bez problemu Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka I dwa przewieziesz Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Dzięki, w takim razie jadziem po eslajna na dwa kominy. Edytowane 11 Stycznia 2016 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zakodowane i akurat teraz ustawiłem datę ale nadal nic Sent from my SM-G900F using Tapatalk A spróbuj zresetować licznik przez wyciągnięcie bezpiecznika. U mnie pomogło Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 eslajn tylny jest obleśny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 pany wiem że było to już wałkowane kilka razy, a zatem jaka oliwę polecicie do TDI wcześniej miałem motul 5w40 ale może by zmienić tym bardziej że był robiony remont motoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zakodowane i akurat teraz ustawiłem datę ale nadal nic Sent from my SM-G900F using Tapatalk daj mu trochę czasu i pojeździj, zasięgu może nie miećWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 pany wiem że było to już wałkowane kilka razy, a zatem jaka oliwę polecicie do TDI wcześniej miałem motul 5w40 ale może by zmienić tym bardziej że był robiony remont motoruValvoline synpower extreme mst c3 5w40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiemon Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 (edytowane) Panowie ma ktoś może numery osłon zbiorniczków itd ? Na forum znalazłem tylko jeden link do tematu, ale wyskakuje mi "No input file specified." Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc Edytowane 11 Stycznia 2016 przez kiemon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zakodowane i akurat teraz ustawiłem datę ale nadal nic Sent from my SM-G900F using Tapatalk daj mu trochę czasu i pojeździj, zasięgu może nie mieć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatal U mnie po wymianie modulu i zalozeniu zderzaka palma odpalila od (szczału) Moduł nowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Z allegro. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi10612 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Spróbuj z tym bezpiecznikirm Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano91 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 pany wiem że było to już wałkowane kilka razy, a zatem jaka oliwę polecicie do TDI wcześniej miałem motul 5w40 ale może by zmienić tym bardziej że był robiony remont motoru Wcześniej lałem Motul'a, teraz zalałem Liqui Moly Top Tec 4100. Wiem jedno - do motula nie wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi