kaju Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Nie nie, ja miałem FK turzol, coś dla Ciebie: http://allegro.pl/szyba-czolowa-przod-audi-a4-b6-termiczna-i5760993132.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Nie nie, ja miałem FK turzol, coś dla Ciebie: http://allegro.pl/szyba-czolowa-przod-audi-a4-b6-termiczna-i5760993132.html Znam ta aukcję, nie ma opcji transportu a ją mam tam w uj kilometrówWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Ile potrzebuje kluczy, aby podkręcić gwint?? Jeden? Te do h&r będą ok? http://allegro.pl/klucz-gwint-qap-mts-koni-80mm-slupsk-tanio-kw-hr-i5701276888.html W zasadzie dwa, bo przed i tył to inne nakrętki. Ja używam tylko z przodu, tył dementuje i kręcę śrubą na stole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Chce tylko przód podnieść. Czyli te jeden będzie ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Wandej zawiechę z Lemfordera masz w ofercie?Tez chetnie bym ja poznal. Ogólnie do b6 nie ma zestawów lema. Tylko na pojedyńcze szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Chce tylko przód podnieść. Czyli te jeden będzie ok? Nie wiem czy akurat ten bo nie patrzyłem na aukcję, napisz do gościa i kupuj. Na przód tylko jeden potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marec-ki Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Panowie macie namiar na sprawdzonego lakiernika - Warszawa i okolice, ewentualnie coś po drodze Warszawa-Płońsk lub Warszawa - Łomża - Augustów ? Ktoś kto dobrze dobierze lakier, żeby po zamontowaniu zderzaka wszystko ładnie się zgrało z resztą budy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Panowie jak to jest przy zmianie climatronika? Mam u siebie od 16 stopni, ale bez grzanych d*p, a planuje zalozyc podgrzewane fotele, wiec i climatronik pod to by sie przydal. I teraz pytanie, jakiego climatronika musze szukac? Czy ma miec jakies konkretne symbole/oznaczenia, czy ktores sa np zamienne itd? Czy z tunelu 1, 2 din są takie same czy inne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staniek Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 (edytowane) Jest na forum temat z oznaczeniami, zakresami temperatur, grzane/niegrzane, obieg wewnętrzny, 1din/2din. Ładny od 16stopni najłatwiej znaleźc od B7, ale trzeba rezac podgrzewanie tylnej szyby. Edytowane 18 Stycznia 2016 przez staniek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Panowie jak to jest przy zmianie climatronika? Mam u siebie od 16 stopni, ale bez grzanych d*p, a planuje zalozyc podgrzewane fotele, wiec i climatronik pod to by sie przydal. I teraz pytanie, jakiego climatronika musze szukac? Czy ma miec jakies konkretne symbole/oznaczenia, czy ktores sa np zamienne itd? Czy z tunelu 1, 2 din są takie same czy inne? jak chcesz od 16 stopni szukaj z końcówką AB ,mam taki ,2din, grzane d**y i jest od b6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Panowie jak to jest przy zmianie climatronika? Mam u siebie od 16 stopni, ale bez grzanych d*p, a planuje zalozyc podgrzewane fotele, wiec i climatronik pod to by sie przydal. I teraz pytanie, jakiego climatronika musze szukac? Czy ma miec jakies konkretne symbole/oznaczenia, czy ktores sa np zamienne itd? Czy z tunelu 1, 2 din są takie same czy inne? jak chcesz od 16 stopni szukaj z końcówką AB ,mam taki ,2din, grzane d**y i jest od b6 a jak chcesz dodatkowo jeszcze automatyczny obieg zamkniety to z literką AH na końcu Ogólnie te klimatronici to rok produkcji od 2004r i mają już strukturę nie ścierającą się taką jak w B7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Panowie macie namiar na sprawdzonego lakiernika - Warszawa i okolice, ewentualnie coś po drodze Warszawa-Płońsk lub Warszawa - Łomża - Augustów ? Ktoś kto dobrze dobierze lakier, żeby po zamontowaniu zderzaka wszystko ładnie się zgrało z resztą budy. Trasa Warszawa-Płońsk miejscowość Załuski/Michałówek. Po prawej stronie jadąc od wawy. Gość bierze nie mało ale wychodzi jak z fabryki. Jak chcesz telefon wal na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Panowie macie namiar na sprawdzonego lakiernika - Warszawa i okolice, ewentualnie coś po drodze Warszawa-Płońsk lub Warszawa - Łomża - Augustów ? Ktoś kto dobrze dobierze lakier, żeby po zamontowaniu zderzaka wszystko ładnie się zgrało z resztą budy.Trasa Warszawa-Płońsk miejscowość Załuski/Michałówek. Po prawej stronie jadąc od wawy. Gość bierze nie mało ale wychodzi jak z fabryki. Jak chcesz telefon wal na pw Nie masz kogoś takiego w okolicach Łodzi bo ja już paru lakierników odwiedziłem i do żadnego nie wrócę drugi raz:/PS. Czy ktoś przerabiał lusterko wewnętrzne z b7 pod mały uchwyt w b6? Bo w temacie nie ma zdjęć i nie wiem co jak podciąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Panowie macie namiar na sprawdzonego lakiernika - Warszawa i okolice, ewentualnie coś po drodze Warszawa-Płońsk lub Warszawa - Łomża - Augustów ? Ktoś kto dobrze dobierze lakier, żeby po zamontowaniu zderzaka wszystko ładnie się zgrało z resztą budy.Trasa Warszawa-Płońsk miejscowość Załuski/Michałówek. Po prawej stronie jadąc od wawy. Gość bierze nie mało ale wychodzi jak z fabryki. Jak chcesz telefon wal na pw Nie masz kogoś takiego w okolicach Łodzi bo ja już paru lakierników odwiedziłem i do żadnego nie wrócę drugi raz:/PS. Czy ktoś przerabiał lusterko wewnętrzne z b7 pod mały uchwyt w b6? Bo w temacie nie ma zdjęć i nie wiem co jak podciąć. Jakbyś nie zauważył nie mieszkam kolo łodzi:decayed:Tapnięte z SGS5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjoern Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 a do czego automatyczny obieg zamknięty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Pany rok 2001, podejdzie mi jakikolwiek kolorowy licznik? Jeśli tak jakie musze miec numerki? naciepane z tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 a do czego automatyczny obieg zamknięty? W razie wykrycia smrodków/spalin klimatronic automatycznie steruje klapkami na obieg zamkniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albert224 Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 mam audi a4 b6 LY7W i czy do b6 podejdą drzwi tylne z Seata Exeo? sa bardzo podobne. wersja kombi jest podobna do b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) turzol - eee to jak to taka pierdółka to mi na tym nie zależy, a jeszcze tam podobno jest jakas "rzezba" z grzaniem tylnej szyby, tylko nie wiem o co tam konkretnie z tym chodzi ?! W obu mam 2004r i w obu właśnie te panele są już te niewycierające się i wygladają jak nowe, ale w jednej brak tego grzania foteli. :/ Edytowane 19 Stycznia 2016 przez KoJ@K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 mam audi a4 b6 LY7W i czy do b6 podejdą drzwi tylne z Seata Exeo? sa bardzo podobne. wersja kombi jest podobna do b7Z exeo nie, ale z cinquecento powinny pasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi