RicS3 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Panowie mam pytanie, wymieniłem lusterko wsteczne na fotochrom i mam problem bo po przekręceniu uchwytu w prawo o 90 stopni lusterko się trzyma jak należy ale wystarczy, że próbuje ustawić szkło pod siebie to mocowanie odkręca mi się parę milimetrów w lewo. Co blokuje lusterko w pozycji wycentrowanej na szybie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 zdejmij je i zapierdziel lekko młotkiem w te cycki co się zakleszczają na szybie. co auto, to muszę ten zabieg wykonać, bo jest luźne... ewentualnie szczypcami, ale mały młotek fajnie się tutaj spisuje Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk a tą kostke bierzesz czy a? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Powiem wam ciekawostkę , dziś oglądałem auto dla kolegi i byłem bardzo zdziwiony ,że we wlepce w aucie i książce oraz na naklejce z vinem w komorze silnika miał oznaczenie AWX a skrzynia 6 biegów FRL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blachu Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Powiem wam ciekawostkę , dziś oglądałem auto dla kolegi i byłem bardzo zdziwiony ,że we wlepce w aucie i książce oraz na naklejce z vinem w komorze silnika miał oznaczenie AWX a skrzynia 6 biegów FRLSwap skrzyni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart_poznan Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 ale we wlepce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 To jeszcze nic. Rozrząd w aucie brata. Na każdej rolce 04r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Ja jak szukalem b6 to gosc mial opisane w ogloszeniu 130KM, poogladalem ją, wsiadlem do srodka (galka 6 biegow, skrzynia tez 6, otwieram maske patrze kolektor jak w 101KM, waz do turbo tez, patrze na rozrząd a tam avb, pytam goscia czemu tak napisal i mowil mi przez tel, ze to seryjne 130KM, a on ze zmienial kiedys skrzynie, bo latal trasy, zrobil program wiec ma tyle KM, "a poza tym myslalem, ze ktos sie nie kapnie". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 witam. najnowsza robota w b6 drl + kierunek drl gaśnie w lampie po włączeniu kierunku i zapala się dopiero po 2-3 sekundach od od ostatniego mignięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek0502 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Fajnie... A miejsce kierunku jak wykorzystasz? Natapane z P8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 to już w woli właściciela. czy zostawi tak zwykła żarówkę kierunku czy coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 witam. najnowsza robota w b6 drl + kierunek drl gaśnie w lampie po włączeniu kierunku i zapala się dopiero po 2-3 sekundach od od ostatniego mignięcia. Wiela taka przyjemność? Masz jakiś film jak to się prezentuje? Fajnie... A miejsce kierunku jak wykorzystasz? Natapane z P8 Obrys US? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 witam. najnowsza robota w b6 drl + kierunek drl gaśnie w lampie po włączeniu kierunku i zapala się dopiero po 2-3 sekundach od od ostatniego mignięcia. Lepiej chyba wyglądają led z c6. Tutaj z tego co widzę prawie całą lampę podświetlają te led-y. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 no tak. tylko cena ledów z c6 wychodzi około 1000zł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 no tak. tylko cena ledów z c6 wychodzi około 1000zł . Wiem wiem, robiłeś mi takie lampy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 A te ledy to jakie konkretnie są ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Światłowód...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwerty Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 neon led:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 neon led:)gdybym jeszcze miał b6... ale w b7 to nie przejdzie taki numer, a us uruchomiłem kodowaniem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 A te ledy to jakie konkretnie są ?masz te ledy na hidretrofit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 neon led:) A ile kasiory trzebaby bylo wydac na srobienie takich ledow przez Ciebie kolego Gwerty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi