greg2505 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 najlepiej podepnij kompa 1. czujnik pewnie padł 2.silniczki klimy wariują ,pewnie będą do wymiany jak podepniesz kompa napewno błędy będą
tomekhxc Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 zrób nastawy to zobaczysz , co do temp ., jaki objaw jak jedziesz to spada a jak np na swiatłach stoisz to rosnie ? jeśli tak to na 90% termostat , ale sprawdz też czujnik temperatury
Stichy Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Pany bede potrzebowal nowej turbiny BRD Ma ktos jakies namiary na cos fajnego?
KewsonND Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 zrób nastawy to zobaczysz , co do temp ., jaki objaw jak jedziesz to spada a jak np na swiatłach stoisz to rosnie ? jeśli tak to na 90% termostat , ale sprawdz też czujnik temperatury mechanikiem nie jestem, komputera nie mam wiec bd musiał jechać gdzieś do jakiego majstra(ew. znacie kogoś dobrego w okolicach Szczecina) z tego co czytałem to nastawy się robi na włączonym silniku i klima na auto tak? a jeśli chodzi o temp. to nie nie jest tak że na światłach rośnie raz się zacina i jest na 0 np jak zahamuje czy coś albo ostrzej wejdę w zakręt a raz się odetnie i na 90 z powrotem
kaju Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 http://youtu.be/D5NG5F0Jw_Q Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
rafi10612 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Niepotrzebnie się zatrzymał. Mógł walić w rogatke Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
C4NC3R Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Koledzy mam 2 problemy i 1 pytanie mam silnik 1.8T 163km a4 b6 1. Mam problem ze wskaźnikiem temp. w środku ja latam po mieście to raz skacze na 90 raz do 0 i tak w kółko natomiast jak wskaźnik spadnie do 0 to ogrzewanie działa elegancko wiec chyba nie termostat co myślicie? 2. Jak mam włączony nawiew to w środku(w kokpicie) na środku tak jak by ciągle coś tam się przestawiało co chwile jest dźwięk jak by się otwierała i zamykała jakaś komora i przy tym słychać ze nawiew wieje raz z większą mocą raz z mniejszą 3. Ktoś ma na sprzedaż felgi od s line mogą być 17" lub 18" dodaje foto http://www.directupload.net/file/d/4248/ecrl3mar_jpg.htm 1. Czujnik, albo wiązka. Miałem to samo. Termostat nowy i dalej cyrki ze wskazówką temp. Nowy czujnik i dalej to samo. Bardzo sporadycznie ale problem powraca. Na vagu temp na silniku 85* a na liczniku skakanka... 2. Jeśli masz komputer i vaga/vcds to możesz zrobić sobie adaptacje, a jak to nie pomoże to silniczki do wymiany. 3. Zobacz w dziale sprzedam i lub allegoro bo coś tam sie zawsze trafi
TOM3K Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 http://youtu.be/D5NG5F0Jw_Q Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Coś słyszałem ze prawko odebrales
POWER-KRIS Opublikowano 29 Stycznia 2016 Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Kto nie wie, to kierowcą był Polak, obecnie oskarżony o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym. Wg. Czechów przed opuszczeniem zapór migały czerwone lampy, niestety tu jest problem, bo kierowca twierdzi, że tego nie widział. Od momentu kiedy szlabany zaczęły się zamykać do uderzenia mija ok. 20 sek - chyba dość mało czasu, żeby dać po garach. Pociąg (Pendolino) pędził wtedy 160 km/h. Zginęły 3 osoby z pociągu. Kierowcy nic się nie stało. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/czechy-zderzenie-ciezarowki-i-pendolino,562484.html Podobna akcja http://slaskie.naszemiasto.pl/artykul/wypadek-polskiego-tira-w-czechach-pociag-staranowal-jego,3598202,artgal,t,id,tm.html Edytowane 29 Stycznia 2016 przez POWER-KRIS
mlodziak22 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Kto nie wie, to kierowcą był Polak, obecnie oskarżony o spowodowanie katastrofy w ruchu lądowym. Wg. Czechów przed opuszczeniem zapór migały czerwone lampy, niestety tu jest problem, bo kierowca twierdzi, że tego nie widział. Od momentu kiedy szlabany zaczęły się zamykać do uderzenia mija ok. 20 sek - chyba dość mało czasu, żeby dać po garach. Pociąg (Pendolino) pędził wtedy 160 km/h. Zginęły 3 osoby z pociągu. Kierowcy nic się nie stało. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/czechy-zderzenie-ciezarowki-i-pendolino,562484.html Podobna akcja http://slaskie.naszemiasto.pl/artykul/wypadek-polskiego-tira-w-czechach-pociag-staranowal-jego,3598202,artgal,t,id,tm.html Na stronie 40ton pisali, że kierowca się przyznał, że światła migaly, i myślał że zdąży przyjechać. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
C4NC3R Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 40t vs rabatka. Ku*wa chyba nie myślał trzeźwo bo inaczej to by staranował szlaban...
Maciek0502 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Mam kilka kategorii prawka. Rozwalił bym te szlabany, gdybym widział pociąg... A gdybym widział sygnalizację nie wjechał bym na przejazd... Wiem jak zachowuje się ciężarówka czy tir. Wiem jak się to wlecze i jak daleko się za mną kończy .. Natapane z P8
greg2505 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 może ktoś pomoże ,auto sprowadzone z usa,po wymianie radia ,po wejściu w kodowanie są same zera ,jak to zakodować ,bo niedziała lewa rolka w kierownicy i mode ,auto to A3 8P
kaju Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 może ktoś pomoże ,auto sprowadzone z usa,po wymianie radia ,po wejściu w kodowanie są same zera ,jak to zakodować ,bo niedziała lewa rolka w kierownicy i mode ,auto to A3 8P jakie radio? próbowałeś wejść w adaptacje, czy masz jakieś podpowiedzi? moduł kiery zakodowany pod multi?
greg2505 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 modułu kiery nie ruszałem bo jest od nowości i wszystko działało ,po wymianie radia nie działa lewa rolka i mode,wchodziłem w adaptacje i tam same zera ,podpowiedzi się wyświetlają ,symphony II
Rafal1988Lodz Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam. Panowie ma ktos patent jak otworzyc drzwi pasazera ani zew ani wew klamka nie dziala ;/
C4NC3R Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Witam. Panowie ma ktos patent jak otworzyc drzwi pasazera ani zew ani wew klamka nie dziala ;/ Chyba jedynie zrywać boczek
kaju Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 modułu kiery nie ruszałem bo jest od nowości i wszystko działało ,po wymianie radia nie działa lewa rolka i mode,wchodziłem w adaptacje i tam same zera ,podpowiedzi się wyświetlają ,symphony II czyżby protokół CAN się nie zgadzał...? wcześniej też symphony siedziało? Witam. Panowie ma ktos patent jak otworzyc drzwi pasazera ani zew ani wew klamka nie dziala ;/ Uuu Panie. przelotka w drzwiach anielski orszak zaśpiewała, szarp boczek.
greg2505 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Nie wiem co tam wcześniej siedziało,auto znajomego, będę miał auto u siebie to się odezwę
Rekomendowane odpowiedzi