RicS3 Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Panowie poleci ktoś jakieś led-y na dzienne w h7 i ewentualnie coś do świateł wstecznych?Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biggman Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 29.01.2017 o 11:06, C4NC3R napisał: siemian, biggman Niestety nie mam w tym momencie Ma ktoś zapisane numery kompletu osłon plastikowych szyn, foteli w full elektryce? Edytowane 30 Stycznia 2017 przez biggman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal1988Lodz Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 pany orientuje się ktoś jaka tazme kupic pod multi do audi a3 po 2003roku ta z dużym grillem. Kiera z b7 jest ale tasma nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam,czy posiada ktos z was w aucie zamontowane dodatkowe wskazniki np.doladowania ,temperatury itd.... interesuje mnie jaka marka tak aby to dobrze pasowalo do wnetrza itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 11 minut temu, Frimuś napisał: Witam,czy posiada ktos z was w aucie zamontowane dodatkowe wskazniki np.doladowania ,temperatury itd.... interesuje mnie jaka marka tak aby to dobrze pasowalo do wnetrza itd. Żadne. Kup Vfiza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzin Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Żadne. Kup Vfiza. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrrudy25 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Vfiz[emoji6],pasuje do wnętrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 jaki koszt vfiz do czerwonego licznika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzin Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 jaki koszt vfiz do czerwonego licznikahttp://www.qmatis.com/pl/hs-menu-for-products-listingWysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 troszkę kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4NC3R Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Dobre wskaźnik też swoje kosztują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) wiem ,pewnie jedno w drugie wejdzie ,tylko vfiz więcej info podaje Edytowane 30 Stycznia 2017 przez greg2505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Mając vfiza po co jeszcze wskaźniki?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Chodzilo o porownanie, ze zakup trzech zegarow i zabudowanie ich np w slupku wyjdzie cenowo podobnie, jak zakup vfiza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 21 minut temu, KoJ@K napisał: Chodzilo o porownanie, ze zakup trzech zegarow i zabudowanie ich np w slupku wyjdzie cenowo podobnie, jak zakup vfiza. Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Panowie poleci ktoś jakieś led-y na dzienne w h7 i ewentualnie coś do świateł wstecznych?Nikt nie korzysta z ledów które mógłby polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Panie kur.. Wez zesz byle jakie, zeby weszly w otwor zarowki, z soczewką na koncu i bedzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RicS3 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Panie kur.. Wez zesz byle jakie, zeby weszly w otwor zarowki, z soczewką na koncu i bedzie git.Nie cwaniakuj, led ledowi nierówny. Dlatego pytam bo może ktoś ma już, używa i nie ma z nimi problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Panie kur.. Wez zesz byle jakie, zeby weszly w otwor zarowki, z soczewką na koncu i bedzie git.A Tobie jak się sprawują te ledy co ode mnie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Jeszcze ich nie zalozylem, bo bixy sa rozlozone na czesci pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi