Rabbi Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 6 godzin temu, jozek726 napisał: Panowie jest ktoś kto by mógł mi obejrzeć autko w Bielsku Białej ? Napisz do Siemiana,on jest z Bielska z tego co pamiętam
turzol Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Po prawie 7 latach pożegnałem B6 Jak żyć?
Karol89 Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Po prawie 7 latach pożegnałem B6 Jak żyć? Jak żyć Hmm będzie ci ciężko będziesz płakać będziesz szukać pocieszenie w młodszych modelach w koncu zrozumiesz i wrócisz do b6 [emoji23][emoji23]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
instruktor83 Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 16 minut temu, turzol napisał: Po prawie 7 latach pożegnałem B6 Jak żyć? Wiem o czym mówisz ,ja miesiąc temu pożegnałem swoją b7 (sprzedana),która jeździłem prawie 4 lata , teraz jeżdżę przejściowo passatem b6 , i muszę powiedzieć że VW do Audi nigdy nie dorówna
turzol Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 18 minut temu, Karol89 napisał: Jak żyć Hmm będzie ci ciężko będziesz płakać będziesz szukać pocieszenie w młodszych modelach w koncu zrozumiesz i wrócisz do b6 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Coś w tym jest. Przez ostatnie 3 miesiące przymierzałem się do kilkunastu aut - B7, B8, A6 C6, Volvo XC60, BMW F10, Lexus RX, VW CC, Passat B7 i wiele innych. W każdym było jakieś ale i nie czułem się w nich jak "w domu". B6 ma swój klimat i gdybym miał kupić sobie zabawkę na weekendy to byłoby to zapewne S4 B6
Rabbi Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 26 minut temu, turzol napisał: Po prawie 7 latach pożegnałem B6 Jak żyć? A tą B8 3.0TDI w automacie znalazłeś w końcu?
Karol89 Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Coś w tym jest. Przez ostatnie 3 miesiące przymierzałem się do kilkunastu aut - B7, B8, A6 C6, Volvo XC60, BMW F10, Lexus RX, VW CC, Passat B7 i wiele innych. W każdym było jakieś ale i nie czułem się w nich jak "w domu". B6 ma swój klimat i gdybym miał kupić sobie zabawkę na weekendy to byłoby to zapewne S4 B6 Turzol wiem w jakim aucie byś był szczęśliwy to jest jeden tylko model a6 c7 [emoji173]️ ten model daje taka sama przyjemność jak b6[emoji16] c7 ma to co b6 jest ideałem wy wykonaniu inżynierów audi [emoji16][emoji16]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
WydRos Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 13 minut temu, turzol napisał: Coś w tym jest. Przez ostatnie 3 miesiące przymierzałem się do kilkunastu aut - B7, B8, A6 C6, Volvo XC60, BMW F10, Lexus RX, VW CC, Passat B7 i wiele innych. W każdym było jakieś ale i nie czułem się w nich jak "w domu". B6 ma swój klimat i gdybym miał kupić sobie zabawkę na weekendy to byłoby to zapewne S4 B6 A z tych modeli co byś wybrał? Jednak któryś musiał się wyróżnić : )
turzol Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 2 minuty temu, Rabbi napisał: A tą B8 3.0TDI w automacie znalazłeś w końcu? Niestety, same śmietniki trafiałem. Za coś sensownego trzeba dać 60K, a za przedlifta i ten rocznik to lekka przesada no ale tak wygląda rynek. Stwierdziłem, że odczekam z 2 lata i kupie Q5 albo C7 jak już będzie mnie na nie stać
turzol Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 2 minuty temu, WydRos napisał: A z tych modeli co byś wybrał? Jednak któryś musiał się wyróżnić : ) Q5 zdecydowanie fajny, z wszystkich pseudo SUVów najlepiej się prowadzi i silnik 3.0TDI jest wręcz dla niego skrojony. C7 kosmos, mega dobre auto. Jak się bujnąłem 3.0BiTDI to nie chciałem wysiadać Wada jest taka że bez 90-100K za coś sensownego w Q nie podchodzić. 2.0TDI w ośce już jest osiągalny ale bez emocji, takich jakie daje V6. Z nie Audi najlepsze wrażenie zrobiła na mnie KIA Sportage, serio za te pieniądze super opcja gdyby nie ten paskudny środek to prawie bym ją kupił
WydRos Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 (edytowane) 39 minut temu, turzol napisał: Q5 zdecydowanie fajny, z wszystkich pseudo SUVów najlepiej się prowadzi i silnik 3.0TDI jest wręcz dla niego skrojony. C7 kosmos, mega dobre auto. Jak się bujnąłem 3.0BiTDI to nie chciałem wysiadać Wada jest taka że bez 90-100K za coś sensownego w Q nie podchodzić. 2.0TDI w ośce już jest osiągalny ale bez emocji, takich jakie daje V6. Z nie Audi najlepsze wrażenie zrobiła na mnie KIA Sportage, serio za te pieniądze super opcja gdyby nie ten paskudny środek to prawie bym ją kupił Wow , o Q nawet nie myślalem : ) mowisz o SUVach teraz widze : ) sportage i Q, do tego 3.0BI to już w ogóle hehe za ta cenę chyba wolałbym c7 allroad albo zwykła z Drive Select Edytowane 11 Listopada 2017 przez WydRos
afroo. Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 1 godzinę temu, turzol napisał: Z nie Audi najlepsze wrażenie zrobiła na mnie KIA Sportage, serio za te pieniądze super opcja gdyby nie ten paskudny środek to prawie bym ją kupił Może ta nowa Kia Stinger? ; )
grzes283 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 9 godzin temu, turzol napisał: Q5 zdecydowanie fajny, z wszystkich pseudo SUVów najlepiej się prowadzi i silnik 3.0TDI jest wręcz dla niego skrojony. C7 kosmos, mega dobre auto. Jak się bujnąłem 3.0BiTDI to nie chciałem wysiadać Wada jest taka że bez 90-100K za coś sensownego w Q nie podchodzić. 2.0TDI w ośce już jest osiągalny ale bez emocji, takich jakie daje V6. Z nie Audi najlepsze wrażenie zrobiła na mnie KIA Sportage, serio za te pieniądze super opcja gdyby nie ten paskudny środek to prawie bym ją kupił Z rozsądnego zakupu.....to chyba tylko a6c6 w s-line po lifcie. Jakieś 3.0 w ropie. Zaje...sty samochód. Jeśli trafisz na dobrym wyposażeniu, to zapomnisz o B6. Z resztą tych dwóch aut nie ma co ze sobą zestawiać. To są dwie różne linie. Ale A6 Tobie polecam, ja jestem mega zadowolony.....mimo ze tylko dwa litry i nie full wypas ;-)
rade Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 11 godzin temu, turzol napisał: Po prawie 7 latach pożegnałem B6 Jak żyć? Długo i na bogato Obczaj Skodę Octavie 3/ Golfa 7 po 2013 roku (2.0 TDI 150KM) lub Superba 2.0TDI 170KM, nie wymieniłeś ich na liście przeglądanych aut Aczkolwiek posiadając Golfa brakuje mi kilku rzeczy, które nawet A4B6 z 2000r miała a nie można dołożyć jako opcję do Golfa, albo nie znalazłem... Np. podświetlanie przestrzeni nóg wszystkich foteli a nie tylko przednich... Podświetlanie przestrzeni pod drzwiami... Subwoofera Składanych lusterek - są albo grzane albo składane... Za to silnik w porównaniu do 2.0 ALT to niebo a ziemia No i brak wielowahacza, jak dla mnie na duży plus.
mlodziak22 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 5 godzin temu, grzes283 napisał: Z rozsądnego zakupu.....to chyba tylko a6c6 w s-line po lifcie. Jakieś 3.0 w ropie. Zaje...sty samochód. Jeśli trafisz na dobrym wyposażeniu, to zapomnisz o B6. Z resztą tych dwóch aut nie ma co ze sobą zestawiać. To są dwie różne linie. Ale A6 Tobie polecam, ja jestem mega zadowolony.....mimo ze tylko dwa litry i nie full wypas ;-) Rozrząd 3.0tdi w polifcie jest bardziej wytrzymały niż w przedlift??
xsebo1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Rozrząd 3.0tdi w polifcie jest bardziej wytrzymały niż w przedlift??500 tyś spokojnie zrobisz Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
mlodziak22 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 ale teraz mówisz o polifcie?
xsebo1 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 Tak, polift wytrzyma spokojnie 0.5 mln. Przedlift może się posypać po 200 tyś. Szukałem a6c6 po lifcie z 2.7 lub 3.0, trafił się 2.0 caha 170. Po jeździe próbnej wziąłem i też jestem mega zadowolony. Zdrowy cr, program i wypluje 200km 450 nm. Tylko już teraz 2 i 3 zrywa kapcie na mokrym, jednak auto głównie na autostradach użytkowane Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka
grzes283 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 3 godziny temu, mlodziak22 napisał: Rozrząd 3.0tdi w polifcie jest bardziej wytrzymały niż w przedlift?? Niby tak. Po liftowa 3.0 jest poprawiona, ale jak to sie ma do rzeczywistości to nie wiem. Dlatego kupiłem 2.0 hahaha
grzes283 Opublikowano 12 Listopada 2017 Opublikowano 12 Listopada 2017 3 godziny temu, xsebo1 napisał: Tak, polift wytrzyma spokojnie 0.5 mln. Przedlift może się posypać po 200 tyś. Szukałem a6c6 po lifcie z 2.7 lub 3.0, trafił się 2.0 caha 170. Po jeździe próbnej wziąłem i też jestem mega zadowolony. Zdrowy cr, program i wypluje 200km 450 nm. Tylko już teraz 2 i 3 zrywa kapcie na mokrym, jednak auto głównie na autostradach użytkowane Wysłane z mojego E6553 przy użyciu Tapatalka Ja też mam 170, zamuloną kapciem 245 i jakoś daje radę. Gdyby nie multitron to bym wgrał program i byłoby super.
Rekomendowane odpowiedzi