Arek956 Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 3 minuty temu, kamil-vag napisał: 8Z0820535 Jest tylko jeden rodzaj takiego czujnika? Czy nawet jeśli mam minimalnie inny nr to i tak wszystko będzie hulać?
Arek956 Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Nie wiem, dlatego pytam bo jak znam życie jest kilka zbliżonych nr i chce się tylko upewnić czy jakikolwiek bym nie kupił to będzie działał czy koniecznie musi być taki sam nr jak mam teraz to wtedy sprawdzę nr swojego aktualnego czujnika
kamil-vag Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Akurat sprawdzić ten czujnik to dużo roboty nie ma Podnieść maskę i już go widać...
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Po tylu latach wkońcu udało ci sie dorobić dekli, chyba dawno nic nie padło w 2,5 [emoji16] 2 razy kupiłem ori - ukradli Teraz chińskie - zobaczymy ,czy długo będą Nie licząc pierwszych co były z kołami
Arek956 Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 16 minut temu, kamil-vag napisał: Akurat sprawdzić ten czujnik to dużo roboty nie ma Podnieść maskę i już go widać... Okok tak zrobię, chciałem pójść na łatwiznę Gdzieś przy chłodnicy go szukać?
secio84 Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Myślałem, że już coś poszło. Zawsze miałem wrażenie, że bez sprzęgła nie da rady tak zrobić.Kolego zrzucić możesz bez problemu a nawet możesz wrzucić bieg bez sprzęgła pod warunkiem że masz odpowiednie obroty silnika do danego biegu no i oczywiście odpowiednią szybkość Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
bjoern Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Arturoo zarzuć linkiem wpisywałeś coś o jakimś logo we wiadomości do nich?
Sedrak Dan Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 30 minut temu, secio84 napisał: Kolego zrzucić możesz bez problemu a nawet możesz wrzucić bieg bez sprzęgła pod warunkiem że masz odpowiednie obroty silnika do danego biegu no i oczywiście odpowiednią szybkość Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Jak najbardziej jestem tego świadom. Tylko, że wrzucić bieg przez sprzęgła to trzeba użyć siły, a przy zrzucaniu z biegu na luz, lewarek prowadzi się lekko jakbym miał wciśnięte sprzęgło
secio84 Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 Jak najbardziej jestem tego świadom. Tylko, że wrzucić bieg przez sprzęgła to trzeba użyć siły, a przy zrzucaniu z biegu na luz, lewarek prowadzi się lekko jakbym miał wciśnięte sprzęgło I tak ma być Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
Sedrak Dan Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 3 minuty temu, secio84 napisał: I tak ma być Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Jakoś nigdy wcześniej tego nie zauważyłem. Dzieki za uspokojenie
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 (edytowane) 19 godzin temu, bjoern napisał: Arturoo zarzuć linkiem [emoji14] wpisywałeś coś o jakimś logo we wiadomości do nich? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6812017218 Nic nie pisałem do nich ... bo ten ich dialekt jest mi obcy [emoji23] Edytowane 1 Grudnia 2017 przez Arturoo Błąd
bjoern Opublikowano 30 Listopada 2017 Opublikowano 30 Listopada 2017 link do niczego nie odnosi z allegro brałeś? ja już z ali zamówiłem za 23,5$
Arturoo Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 link do niczego nie odnosi [emoji14] z allegro brałeś? [emoji33] ja już z ali zamówiłem za 23,5$ [emoji14] Edytowałem Sorki ale z fona przez tapka robiłem ... coś musiałem poknocić ... sprawdź ...Taa z Allegro zamawiane graty.
Rafal1988Lodz Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Panowie potrzebuje ktoś modul pod grzana kiere ? Bo mam na sprzedanie
kaju Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Panowie potrzebuje ktoś modul pod grzana kiere ? Bo mam na sprzedanie działaj tam z moimi klamotami, bo za tydzień wracam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bjoern Opublikowano 1 Grudnia 2017 Opublikowano 1 Grudnia 2017 (edytowane) 10 godzin temu, Arturoo napisał: Edytowałem Sorki ale z fona przez tapka robiłem ... coś musiałem poknocić ... sprawdź ... Taa z Allegro zamawiane graty. teraz działa no widzisz, ja znalazłem taniej ale będę z miesiąc czekał nie wiedziałem, że u nas też się podjebki znajdą ktoś ma dystanse 20mm na sprzedaż? Edytowane 1 Grudnia 2017 przez bjoern
Rekomendowane odpowiedzi