Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, vblpl napisał:

Cześć !

Mam ten sam problem, nie działa mi w to samo w prawej lampie. Robił mi to Gwerty, ale będę mu wysyłał. Kable sprawdzone.

Nie wiem, co może być przyczyną.

Mi też

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co mi też? Też Ci nie działa w prawej lampie, czy też robił Ci Gwerty? :)

Opublikowano

panowie a Gwerty przerabia jeszcze lampy ,bo ostatnio coś słyszałem ,że ciężki był z nim kontakt, jakiś namiar na niego ,nr tel

Opublikowano
16 minut temu, greg2505 napisał:

panowie a Gwerty przerabia jeszcze lampy ,bo ostatnio coś słyszałem ,że ciężki był z nim kontakt, jakiś namiar na niego ,nr tel

Przerabia , dzwoń tel. 662677497

Opublikowano

Przerabia, moje lampy przyszły wczoraj 

Opublikowano

Siema . Nie ma ktoś na handello zderzaka sline ze spryskami w kolorze lz9w ? Kurde nie mogę nigdzie znaleźć już sporo czasu :(.

Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Panowie czy przekładka z normalnego lusterka wew. na fotochrom nie kończy się na zmianie szyby? Pytanie czy średnica kulki jest ta sama nie tak jak w VW, że fotochrom ma większą średnicę.

Edytowane przez Walky
Opublikowano
Godzinę temu, Walky napisał:

Panowie czy przekładka z normalnego lusterka wew. na fotochrom nie kończy się na zmianie szyby? Pytanie czy średnica kulki jest ta sama nie tak jak w VW, że fotochrom ma większą średnicę.

lusterko w b6 zwykłe i foto ma takie same mocowanie,lusterko z b7 ma większe mocowanie z racji czujnika deszczu 

Opublikowano

Panowie, zakupiłem siodła w pełnej elektryce, są z Anglika , posiadają też pamięć, tylko fotel kierowcy( anglik) jest z innej strony a jak z pamięcią?  No i druga sprawa to posiadam ryglowanie dzwi z Anglika, podejdzie P&P do pasażera(europa)?

Opublikowano

Cześć Pany!

Potrzebuje kontakt do ''turzol'', odnośnie felg z działu sprzedam, ale nie mogę mu wysłać  PW

Poradzicie coś???

Opublikowano
Panowie, zakupiłem siodła w pełnej elektryce, są z Anglika , posiadają też pamięć, tylko fotel kierowcy( anglik) jest z innej strony a jak z pamięcią?  No i druga sprawa to posiadam ryglowanie dzwi z Anglika, podejdzie P&P do pasażera(europa)?

Silniczki przekładasz i tyle wiązkę również przełożysz jedynie co bd musiał jeszcze zrobić to piny przepiąć we wiązce ale to sprawdzisz jak podłączysz które trzeba przemienić co do klamki to nie podejdzie bo nie ma otwory na mocowanie uchwytu boczka pasażera z Europy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano
17 godzin temu, rafi a4 napisał:

Cześć Pany!

Potrzebuje kontakt do ''turzol'', odnośnie felg z działu sprzedam, ale nie mogę mu wysłać  PW

Poradzicie coś???