Toskańczyk Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 2 minuty temu, vblpl napisał: Cześć ! Mam ten sam problem, nie działa mi w to samo w prawej lampie. Robił mi to Gwerty, ale będę mu wysyłał. Kable sprawdzone. Nie wiem, co może być przyczyną. Mi też
vblpl Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Co mi też? Też Ci nie działa w prawej lampie, czy też robił Ci Gwerty?
greg2505 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 panowie a Gwerty przerabia jeszcze lampy ,bo ostatnio coś słyszałem ,że ciężki był z nim kontakt, jakiś namiar na niego ,nr tel
jacek70 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 16 minut temu, greg2505 napisał: panowie a Gwerty przerabia jeszcze lampy ,bo ostatnio coś słyszałem ,że ciężki był z nim kontakt, jakiś namiar na niego ,nr tel Przerabia , dzwoń tel. 662677497
Toskańczyk Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Przerabia, moje lampy przyszły wczoraj
bongod Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Siema . Nie ma ktoś na handello zderzaka sline ze spryskami w kolorze lz9w ? Kurde nie mogę nigdzie znaleźć już sporo czasu .Wysłane z mojego Lenovo K53a48 przy użyciu Tapatalka
Walky Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) Panowie czy przekładka z normalnego lusterka wew. na fotochrom nie kończy się na zmianie szyby? Pytanie czy średnica kulki jest ta sama nie tak jak w VW, że fotochrom ma większą średnicę. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Walky
ucho.77 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Godzinę temu, Walky napisał: Panowie czy przekładka z normalnego lusterka wew. na fotochrom nie kończy się na zmianie szyby? Pytanie czy średnica kulki jest ta sama nie tak jak w VW, że fotochrom ma większą średnicę. lusterko w b6 zwykłe i foto ma takie same mocowanie,lusterko z b7 ma większe mocowanie z racji czujnika deszczu
MilUl Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Panowie, zakupiłem siodła w pełnej elektryce, są z Anglika , posiadają też pamięć, tylko fotel kierowcy( anglik) jest z innej strony a jak z pamięcią? No i druga sprawa to posiadam ryglowanie dzwi z Anglika, podejdzie P&P do pasażera(europa)?
rafi a4 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Cześć Pany! Potrzebuje kontakt do ''turzol'', odnośnie felg z działu sprzedam, ale nie mogę mu wysłać PW Poradzicie coś???
Karol89 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Opublikowano 29 Stycznia 2018 Panowie, zakupiłem siodła w pełnej elektryce, są z Anglika , posiadają też pamięć, tylko fotel kierowcy( anglik) jest z innej strony a jak z pamięcią? No i druga sprawa to posiadam ryglowanie dzwi z Anglika, podejdzie P&P do pasażera(europa)?Silniczki przekładasz i tyle wiązkę również przełożysz jedynie co bd musiał jeszcze zrobić to piny przepiąć we wiązce ale to sprawdzisz jak podłączysz które trzeba przemienić co do klamki to nie podejdzie bo nie ma otwory na mocowanie uchwytu boczka pasażera z Europy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bjoern Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 17 godzin temu, rafi a4 napisał: Cześć Pany! Potrzebuje kontakt do ''turzol'', odnośnie felg z działu sprzedam, ale nie mogę mu wysłać PW Poradzicie coś??? nie możesz mu odpisać w temacie z felgami?...
Wojtek_A4 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Mam kanape s line speed b6/b7 grzana wraz z panelem I wiazkami. Nie chce sie ktos podmienic z doplata za nie grzana ?
Karol89 Opublikowano 1 Lutego 2018 Opublikowano 1 Lutego 2018 Mam kanape s line speed b6/b7 grzana wraz z panelem I wiazkami. Nie chce sie ktos podmienic z doplata za nie grzana ?PwWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 W dniu 30.01.2018 o 13:58, bjoern napisał: nie możesz mu odpisać w temacie z felgami?... Jestem co tam?
Wojtek_A4 Opublikowano 2 Lutego 2018 Opublikowano 2 Lutego 2018 17 godzin temu, KoJ@K napisał: Jak to sobie cenisz kolego ? 600
Wojtek_A4 Opublikowano 4 Lutego 2018 Opublikowano 4 Lutego 2018 Koledze pluje olejem z wydechu w 1.9. Auto kopci na niebiesko. 100% turbo czy moze byc cos jeszcze ?
Rekomendowane odpowiedzi