Rabbi Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Panowie, dziś jadąc A6 C6 (lift) stwierdziłem że przekaźnik kierunkowskazów chodzi mega cicho w porównaniu do naszych A4. Czy da radę przełożyć taki przekaźnik z A6 do A4? Próbował ktoś coś z tym robić aby było ciszej?
zeflik Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 W dniu 17.02.2018 o 17:00, xxKOLOMBOxx napisał: Z jakiego powodu wymiana magla? nie było opiłków w płynie. Problem poprawy wspomagania przy wyższych obrotach czytałem już kilka razy a sam przerobiłem już w swoich dwóch autach i zawsze tylko wymiana pompy rozwiązywała problem Spróbuję wyczyścić iglicę w pompie, może po prostu jest zacięta. Jeśli to nie pomoże wyjmuje pompę i robię sekcje zwłok. Wymieniłem jeszcze raz płyn wspomagania, był brudny. Ponadto w oleju zauważyłem malutkie opiłki metalu. Wskazuje to na padniętą pompę?
Onyks Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Blendy głośników z Anglika podejdą bez problemów? Są takie same ?
Rafal1988Lodz Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 40 minut temu, Onyks napisał: Blendy głośników z Anglika podejdą bez problemów? Są takie same ? Podejda
Bart-S Opublikowano 20 Lutego 2018 Opublikowano 20 Lutego 2018 Wrzucam update wyprzedaży gadżetów audi - jeśli coś Wam się spodoba piszcie na [email protected]. GADZETY AUDI.pdf
Karol89 Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Panowie pytanie za 100 punktów montowałem sobie oryginalna wiązkę bose i za nic nie mogę znaleźć w schemacie gdzie powinienem podpiąć kabelek w kolorze niebiesko czerwonym. Pomoże ktoś ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamil-vag Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Ze schematów wynika, że ma być to przewód podpięty pod Amplifier R12... Jakie masz radio w ogóle ? Bo ta ma byc wpięte na styk T8/7 w kostce radia czarnej (8-pinowej), To jest ogólnie zasilanie. Amplifier na pin 13 dla bose a pin 23 dla aktywnych głośników...
Karol89 Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 Ze schematów wynika, że ma być to przewód podpięty pod Amplifier R12... Jakie masz radio w ogóle ? Bo ta ma byc wpięte na styk T8/7 w kostce radia czarnej (8-pinowej), To jest ogólnie zasilanie. Amplifier na pin 13 dla bose a pin 23 dla aktywnych głośników... Mam rns-e led i to jest wiazka do bode 32 pinowego. Kabelek ma zakończenie pinem jak by miał iść do zielonej albo niebieskiej kostki 12 pinowej [emoji848]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamil-vag Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 W RNS-E ma iść na T16j/15 - wtyczka 16 pinowa czarna, pin15 i na Amplifier pin 3 Wrzucę Ci schemat, sam zobacz https://drive.google.com/open?id=1rQ7c_H2e7pGyUeTPJcWzzxKqMyVXu9Ul
Karol89 Opublikowano 22 Lutego 2018 Opublikowano 22 Lutego 2018 W RNS-E ma iść na T16j/15 - wtyczka 16 pinowa czarna, pin15 i na Amplifier pin 3 [emoji6] Wrzucę Ci schemat, sam zobacz [emoji4]https://drive.google.com/open?id=1rQ7c_H2e7pGyUeTPJcWzzxKqMyVXu9UlKolego mogę na Pw numer tel do Ciebie bo musiałbym Cî coś wytłumaczyć ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Karol89 Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 W RNS-E ma iść na T16j/15 - wtyczka 16 pinowa czarna, pin15 i na Amplifier pin 3 [emoji6] Wrzucę Ci schemat, sam zobacz [emoji4]https://drive.google.com/open?id=1rQ7c_H2e7pGyUeTPJcWzzxKqMyVXu9UlKamil wydaje mi się ze to nie jest ten kabel na schemacie bo ten kabel jest czerwono niebieski a ten powinienem mieć oznaczenie niebiesko czerwony bo jest cały niebieski a ma tylko pasek czerwony a takiego kabla to ja nie widzę na tych schematach[emoji17] i z wiązki w której on był wyciągany był usytuowany w zielonej kostce 12 pinowej. Tylko tam był bns a nie rns-e jak ja mam a to ma znaczenie bo bns a rns ma inne obsadzenie pinów w kostkach dlatego mam rozkmine gdzie go podpiąć [emoji848][emoji848]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamil-vag Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Mam nockę, jak wstanę po południu to spojrzę na schemat BNS'a i na ten pin co piszesz...
kamil-vag Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Karol w RNS-LOW jest ro-bl, czyli czerowno-niebieski na pin T8e/7 z bezpiecznika S15 (10A)... Jest też przewód bl-ro, czyli niebiesko-czerwony na wtyczkę T8e/2 i to jest Connection (RF (reversing light)), in dash panel wiring harness - sygnał ze wstecznego - można to wziąć z wtyczki T17d pin15 (czerwona wtyczka) lub z wtyczki od MCE T23/2
Karol89 Opublikowano 23 Lutego 2018 Opublikowano 23 Lutego 2018 Karol w RNS-LOW jest ro-bl, czyli czerowno-niebieski na pin T8e/7 z bezpiecznika S15 (10A)... Jest też przewód bl-ro, czyli niebiesko-czerwony na wtyczkę T8e/2 i to jest Connection (RF (reversing light)), in dash panel wiring harness - sygnał ze wstecznego - można to wziąć z wtyczki T17d pin15 (czerwona wtyczka) lub z wtyczki od MCE T23/2Pw proszę zerknij tam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
STANIV Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Panowie , Quattro . Czy może być luz między dwoma częściami wału ? tj jak załapie za jedną połowę przed podporą i za drugą i kręcę jedną do dołu drugą do góry , luz ok 2mm
staniek Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Krzyżak tam jest, może na nim jest luz? Nie chce mi się wchodzić pod grata i sprawdzać, ale leżą mi gdzieś dwa wały to jak będę pamiętał zerknę i napiszę czy jest na nich luz.
STANIV Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Teraz, staniek napisał: Krzyżak tam jest, może na nim jest luz? Nie chce mi się wchodzić pod grata i sprawdzać, ale leżą mi gdzieś dwa wały to jak będę pamiętał zerknę i napiszę czy jest na nich luz. Właśnie chce to wybadać Będe wdzięczny Pojawiają sie u mnie wibracje od 3000 rpm do 3500 rpm tylko przy pełnym bucie i na biegach 3-4-5 Podpora lekko sparciała ale nie wygląda na to żeby wał walił w podłoge, bardziej wygląda to jak jazda "po tarce", dość wysoka częstotliwość Czekam na info pozdr
staniek Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Byłem, sprawdziłem w rękach,bo wały mam luzem. Łapiąc za jedną część przed podporą, a za drugą za podporą i kręcąc w przeciwnych kierunkach nie ma na tych dwóch wałach,które sprawdzałem, żadnego luzu. Jeśli masz luz to jest coś na rzeczy, obejrzyj dokładnie ten krzyżak, powinien chyba nawet lekko stukać przy takim luzie.
greg2505 Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Strzeliła mi sprężyna z tyłu może ktoś ma na handel 1be ,OYH 8kat wagowa, kolor niebieski różowy, ewentualnie co polecacie nowego
pajda Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Strzeliła mi sprężyna z tyłu może ktoś ma na handel 1be ,OYH 8kat wagowa, kolor niebieski różowy, ewentualnie co polecacie nowegoEibach
Rekomendowane odpowiedzi