grzes283 Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 30 minut temu, _małyTM_ napisał: wygląda jak w16w Już ogarnąłem....dzięki ?
koziol992 Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Panowie, czy do stołków recaro w prądzie przychodzą jakieś osłony szyn foteli? goło to strasznie wyglada, chętnie założyłbym sobie osłonki, ale z manualnych taboretów nie podchodzą ?
koziol992 Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 2 godziny temu, biggman napisał: Muszą być pod fotele elktryczne Dzięki ?
kaman Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Panowie na dniach będę zakładać zderzak pod dwie fifki i poszukuje polerowanych końcówek wydechu - Ulter albo Buzzer (ewentualnie coś innego godnego polecenia?) w rozmiarze 90. Handluje ktoś tym na forum i posiada końcówki w dobrych pieniądzach? Na razie pytam orientacyjnie bo dopiero w przyszłym tygodniu będę miał możliwość zmierzyć średnicę końcówek wydechu aby dobrać odpowiedni kielich montażowy, ale powoli zaczynam rozglądać się za końcówkami - wolę żeby leżały wcześniej w domu i czekały na montaż ?
koziol992 Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Mam na sprzedaż nowe buzzery 90 jak jesteś zainteresowany to dawaj na pw
kamil-vag Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Nie leży komu gdzieś stary odbłyśnik ze zwykłej lampy ? Może być totalnie pozdzierany, zepsuty... bo i tak idzie jak coś do pocięcia. Chodzi o to, żeby było jak najtaniej
greg2505 Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 4 minuty temu, kamil-vag napisał: Nie leży komu gdzieś stary odbłyśnik ze zwykłej lampy ? Może być totalnie pozdzierany, zepsuty... bo i tak idzie jak coś do pocięcia. Chodzi o to, żeby było jak najtaniej Kamil mam środek od xenona jak coś
kamil-vag Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Teraz, greg2505 napisał: mam środek od xenona jak coś Kurde od xenona chyba nie spasi, żeby było wiadomo o co kaman to potrzebuje to na adapter do mini H1 nawet nie wiedziałem, że tak ładnie podpasuje: 1
kamil-vag Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 8 minut temu, MaTeo85 napisał: Kamil masz nową koncepcję? Tak, bo plexi mi się połamała przy skręcaniu, tam gdzie były otwory (za krucha była), z metalu mi gość dorobił to znowu tak wymiarował, że żaden otwór nie pasuje i dziś tak siadłem i patrzę na odbłysnik i mnie olśniło hehe i pasuje bardzo ładnie, jest sztywno i pewnie... Ta nasza koncepcja tez jest OK, ale musiałoby to być z blaszki 2-3 mm cięte laserem jednak
bjoern Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Mi się gdzieś walają takie rzeczy potrzebujesz tej części co jest razem ze soczewką znitowana tak?
KoJ@K Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 Nie z socZewką thlko kołnierz odbłyśnika
KoJ@K Opublikowano 12 Lutego 2019 Opublikowano 12 Lutego 2019 11 godzin temu, kaman napisał: Panowie na dniach będę zakładać zderzak pod dwie fifki i poszukuje polerowanych końcówek wydechu - Ulter albo Buzzer (ewentualnie coś innego godnego polecenia?) w rozmiarze 90. Handluje ktoś tym na forum i posiada końcówki w dobrych pieniądzach? Na razie pytam orientacyjnie bo dopiero w przyszłym tygodniu będę miał możliwość zmierzyć średnicę końcówek wydechu aby dobrać odpowiedni kielich montażowy, ale powoli zaczynam rozglądać się za końcówkami - wolę żeby leżały wcześniej w domu i czekały na montaż ? Jeżeli jesteś na zakupie to możemy się jakoś dogadać, że ja Ci dam moje ultery 90mm, a Ty mi kupisz jakieś 100mm no i + jakaś tam dobra butelka z mojej strony lub co tam sobie życzysz
kamil-vag Opublikowano 13 Lutego 2019 Opublikowano 13 Lutego 2019 10 godzin temu, bjoern napisał: Mi się gdzieś walają takie rzeczy potrzebujesz tej części co jest razem ze soczewką znitowana tak? Tak jak Mati napisal, chodzi mi o odblysnik,moze byc totalnie zniszczony...
pawloo7 Opublikowano 17 Lutego 2019 Opublikowano 17 Lutego 2019 Panowie Avant LY7W obecnie na zwykłych zderzakach i listwach s-line a do założenia felgi AVUS 3 na jaki kolor pomalować felgi, bo nie mogę się zdecydować. Srebrny czy coś z grafitu?
grzes283 Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Bry... Panowie zbieram się za wymianę kolumny kierowniczej na elektryczną. Na zdjęciach poniżej są dwa różne "wejścia" na sztyce krzyżaka maglownicy. - czy jak to nazwać. Teraz nie wiem, czy poprostu w tej jednej kolumnie coś jeszcze trzeba wyjąć, czy potrzebuję zmienić odcinek od krzyżaka do kolumny na właściwy..... Edytowane 19 Lutego 2019 przez grzes283
Toskańczyk Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie planuje ktoś w najbliższym czasie sprzedawać swoje B6/B7 w normalnych pieniądzach?
Wojtek_A4 Opublikowano 20 Lutego 2019 Opublikowano 20 Lutego 2019 Mam kanapę s line grzana z panelem w bdb stanie. Nie chce się ktoś podmienić za dopłatą ? Jak coś to pw. Szukam też kiedy s line do b6 z gałką. Dałem w dziale kupię ale cisza. Może komuś zalega chętnie kupię
Rekomendowane odpowiedzi