vblpl Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Ktoś handluje tymi talerzykami od B5 na forum? i drugiem pytanie. Jakie amory dać na przód do B6 - zawiecha 1BV (oryginał drogi: 660zł/szt.).
Patryks25 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 43 minuty temu, kamil-vag napisał: Ja zakładałem i jest OK niektorzy nie zakładają, schodzi jeszcze niżej, ale zapewne jesteśmy narażeni na jakieś dźwięki wynikające z bezpośredniego styku sprezyny o talerzyk, czyli metal o metal Różnica chyba nie jest jakaś wielka z i bez w wysokości a przynajmniej nie zauważalna.
kamil-vag Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 22 minuty temu, vblpl napisał: Ktoś handluje tymi talerzykami od B5 na forum? Kup nowe w sklepie: https://aparts.pl/partscatalogue/sg-700-kyb-sprezyna-talerzowa,11-SG~6700-0085-01300--KYB~1SG~6700.aspx
vblpl Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Dziękować! A te gumki pod talerzyki, to będą przy amorach, czy jak?
greg2505 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 31 minut temu, vblpl napisał: Dziękować! A te gumki pod talerzyki, to będą przy amorach, czy jak? Przekładasz swoje
Pawisco Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 Panowie, pytanie o dystanse. Mam komplet dystansów h&r 5x112, 8 mm, bez kołnierza. Zakładam na przód, dystans pewnie i bez luzów wchodzi na piastę, zostaje jeszcze kilka mm kołnierza piasty. Przymierzam koło (ori ET43, 57,1), ale w ogóle nie osadza się na piaście, bo jest jeszcze fazka na otworze felgi i koło praktycznie zostaje pozbawione centrowania... Nawet tego nie skręcałem. Jak to jest z tymi cienkimi dystansami? Jak dla mnie to mało bezpieczne...
bjoern Opublikowano 6 Maja 2019 Opublikowano 6 Maja 2019 u mnie z przodu na 8mm bez kołnierza nie centrowało się a z tyłu już tak
MichałA4 Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Siemanko Panowie podpowie może ktoś który z pinów panelu navi odpowiada za przycisk RETURN ?
kaju Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 4 godziny temu, MichałA4 napisał: Siemanko Panowie podpowie może ktoś który z pinów panelu navi odpowiada za przycisk RETURN ? Miernikiem sprawdź przejście, do 10 jeden grot i jak wcisniesz to słuchaj który się odezwie
MaTeo85 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 4 godziny temu, MichałA4 napisał: Siemanko Panowie podpowie może ktoś który z pinów panelu navi odpowiada za przycisk RETURN ? na 90% będzie to pin 2 z tym że na jednym pinie leci sygnał zarówno przycisk return jak i tego z ikoną samochodów, a na pinie 3 masz sygnały NAV i INFO.
kaju Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Info to na bank pin2 bo wiązki przewietrzania daje właśnie pod info jak ktoś ma panel navi
greg2505 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Chłopaki jak nie mam navi to ten panel menu coś obsłuży jak go zamontuję , czy tylko jako atrapa
kamil-vag Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Jak masz przycisk Menu na tym panelu to powinien w liczniku wchodzić w menu... tak mi się wydaje hehe
MaTeo85 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 tak jak Kamil napisał - jak będziesz miał przycisk MENU to będziesz mógł zmieniać opcje w liczniku (dodać lub usunąć średnie spalanie, itp., zmienić godzinę i niewiele więcej).
kamil-vag Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 No i tak naprawdę nie wiadomo czy z RNSE będzie to działać, nikt chyba jeszcze nie sprawdził...
MichałA4 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 (edytowane) Dzięki Panowie za szybką odpowiedź, ja mam ten panel do obsługi: - menu fis - wentylacji - Vfiz Mam też Rnse, ale on nic do niej nie ma , nie obsługuje on zadnej funkcji tego radia. Edytowane 8 Maja 2019 przez MichałA4
greg2505 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Ok dzięki za info , czyli u mnie zbędny jak narazie gadżet
MichałA4 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Grzesiu ten panel to prosta sprawa, a kilka ciekawych rzeczy daje tak że przemyśl mając sam panel i kawałek wiązki będziesz mógł : - zmienić język na fis - ustawić sobie ostrzeżenia o prędkości - wł/wył RDS na fis - uruchomić przewietrzanie ( fajne w gorące dni programujesz na 15 min przed zakończeniem pracy i wsiadasz do" w miarę" schłodzonego auta ) - sprawdzić czas do serwisu
Rekomendowane odpowiedzi