greg2505 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 7 godzin temu, Maciek02 napisał: Panowie potrzebuję kupić wahacze do 1bV te dolne przednie banany, komplet. Gdzie kupić z pewnej reki? może sprzedaje ktoś coś dobrego na forum. Potrzebne na już. TOM77,Dzik,Wandej masz w dziale https://a4-klub.pl/forum/155-fora-sponsorowane-sprzedaż/
george Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 9 godzin temu, Maciek02 napisał: Panowie potrzebuję kupić wahacze do 1bV te dolne przednie banany, komplet. Gdzie kupić z pewnej reki? może sprzedaje ktoś coś dobrego na forum. Potrzebne na już. U Dzika kompletny zestaw firmy RTS to koszt 1 k PLN, ostatnio pytałem o zestaw do 1BV BEX Q Avant.
greg2505 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Panowie obszywa ktoś na forum kierownice?
kamil-vag Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 @greg2505 jak chcesz to mogę Ci dać namiary na gościa co mi wysyłkowo obszywal, byłem naprawdę zadowolony.
greg2505 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Godzinę temu, kamil-vag napisał: @greg2505 jak chcesz to mogę Ci dać namiary na gościa co mi wysyłkowo obszywal, byłem naprawdę zadowolony. Spoko jak byłeś zadowolony to możesz dać namiar,kierę mam luzem i nie pali się ,także na spokojnie mogę wysłać
MichałA4 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Opublikowano 27 Grudnia 2019 Grzesiu ja obszywałem tu: http://www.bmcustoms.pl/galeria.html Mam kiere od tt i wyszło na prawde dobrze , jak chcesz to moge podesłać Ci kilka fotek .
MichałA4 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Edytowane 29 Grudnia 2019 przez MichałA4 1
Rabbi Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 W dniu 27.12.2019 o 21:46, MichałA4 napisał: Grzesiu ja obszywałem tu: http://www.bmcustoms.pl/galeria.html Mam kiere od tt i wyszło na prawde dobrze , jak chcesz to moge podesłać Ci kilka fotek . Ładnie wyszło.Jaki koszt obszycia ? Skóra naturalna?
MichałA4 Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 250+wysyłka , co do skóry ciężko mi powiedzieć :) mialo być jak ori , ale jest kilka różnic, jest inny szew niż w oryginale i gladka skora nie jest taka gładka ma taką chropowata fakture. Mi to nie przeszkadza, dobrze leży w rekach i nic sie z nią nie dzieje. 1
Langista Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 4 godziny temu, MichałA4 napisał: 250+wysyłka , co do skóry ciężko mi powiedzieć mialo być jak ori , ale jest kilka różnic, jest inny szew niż w oryginale i gladka skora nie jest taka gładka ma taką chropowata fakture. Mi to nie przeszkadza, dobrze leży w rekach i nic sie z nią nie dzieje. A jaka jest ta chropowatość? Klei się do niej dużo syfu? Zostaje na dłoniach przy mocniejszym uchwycie? Sam jestem.ciekaw, bo nigdy nie miałem styczności z nowo obszytą kierownicą, zawsze zasiadałem za.kierownica, która była już wytarta i gładka ?
george Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 10 godzin temu, Langista napisał: A jaka jest ta chropowatość? Klei się do niej dużo syfu? Zostaje na dłoniach przy mocniejszym uchwycie? Sam jestem.ciekaw, bo nigdy nie miałem styczności z nowo obszytą kierownicą, zawsze zasiadałem za.kierownica, która była już wytarta i gładka ? Nowo obszyta będzie bardziej matowa i powinna lepiej trzymać się w dłoniach. Po jakimś czasie używania powinna zbliżyć się do fabrycznej faktury. Co do klejenia się... mam ori trójramienną z pikowaną skórą i w trakcie upałów czasem klei się, a wytarta nie jest.
MichałA4 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) Gładka skóra tak jak widać na zdjeciach ma tak jakby pory i one są wyczuwalne po uchwyceniu, nie wiem czy jest to kwestia wyślizgania,ona poprostu ma taką fakturę i raczej z czasem nie zrobi się to idealnie gładkie jak w ori skórze. Wg mnie to dwie różne faktury. Nie zauważyłem też zeby coś się z nią dzialo przy mocniejszym uchwycie, nie rysuje sie tak łatwo od obraczki itp jak ori, jest matowa, i w gorace dni lepiej się ją trzyma niż ori. Z tego co pamietam to przy zamówieniu bylo dużo do wyboru skór/przeszyc/wzorów ja za bardzo nie znałem się na tym i chciałem zeby zrobili na wzór oryginalu. Edytowane 30 Grudnia 2019 przez MichałA4
george Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Godzinę temu, MichałA4 napisał: Nie zauważyłem też zeby coś się z nią dzialo przy mocniejszym uchwycie, nie rysuje sie tak łatwo od obraczki itp jak ori, jest matowa, i w gorace dni lepiej się ją trzyma niż ori. Czyli na plus. Całość fajnie wyszła.
MichałA4 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Właśnie dlatego podrzucilem linka i foty, dla mnie na prawde zrobili to bardzo dobrze. Teraz trzeba tylko uważać żeby łapy czyste byly jak się za nią łapie :) bo szkoda pobudzić.
greg2505 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Michał ja bym tylko nitkę czerwoną dodał jak ori s-line,po za tym szczegółem jest super,ja mam od b7 i zastanawiam się czy jej nie spłaszczyć dołem ,ale zobaczę jakie koszta wyjdą
luki19862121 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Toje moje za grosze zrobione jakiś czas temu.
MichałA4 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 godzinę temu, greg2505 napisał: Michał ja bym tylko nitkę czerwoną dodał jak ori s-line,po za tym szczegółem jest super,ja mam od b7 i zastanawiam się czy jej nie spłaszczyć dołem ,ale zobaczę jakie koszta wyjdą Proponowali mi takie rzeczy właśnie , ale że do końca nie wiedziałem co i jak wyjdzie to postanowiłem zostawić tak jak było, potem jak kiera wróciła do mnie to miałem właśnie taką myśl że mogłem jednak dać tą czerwoną nić, ew pół na pół z białą
george Opublikowano 30 Grudnia 2019 Opublikowano 30 Grudnia 2019 Godzinę temu, MichałA4 napisał: Proponowali mi takie rzeczy właśnie , ale że do końca nie wiedziałem co i jak wyjdzie to postanowiłem zostawić tak jak było, potem jak kiera wróciła do mnie to miałem właśnie taką myśl że mogłem jednak dać tą czerwoną nić, ew pół na pół z białą Biały fajnie zgrywa się ze wstawkami na kierownicy i dekorami, ale to tylko moje spostrzeżenie.
Rekomendowane odpowiedzi