Langista Opublikowano 17 Grudnia 2023 Opublikowano 17 Grudnia 2023 (edytowane) Zapytaj jakiejś firmy co produkuje tuleje z poliuretanu, czy by takie krążki mogli zrobić. O ile te tuleje nie są faktycznie popękane i drążek nie lata luzem, to drgania lewarka są z poduch skrzyni i silnika, nie z tych twardych jak plastik tulei. Edytowane 17 Grudnia 2023 przez Langista
pentorski Opublikowano 23 Grudnia 2023 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Witam, został jeszcze szczęśliwym posiadaczem Audi i będę potrzebował pomocy.
pawloo7 Opublikowano 23 Grudnia 2023 Opublikowano 23 Grudnia 2023 8 godzin temu, pentorski napisał(a): Witam, został jeszcze szczęśliwym posiadaczem Audi i będę potrzebował pomocy. Pytaj tutaj, a ktoś na pewno pomoże.
pentorski Opublikowano 24 Grudnia 2023 Opublikowano 24 Grudnia 2023 12 godzin temu, pawloo7 napisał(a): Pytaj tutaj, a ktoś na pewno pomoże. Cześć, dziękuję, mam następujący problem, brak prądu we wtyczce wycieraczek. Podłączyłem vcds, odczytuje kody błędów silnika, klimatyzacji, itp, ale nie może się połączyć z wycieraczkami (Diagnostyka > Moduł komfortu > Wycieraczki) i pojawia się komunikat "błąd komunikacji". Czy to oznacza konieczność wymiany modułu MCE? Bezpiecznik sprawdzony. Silnik i mechanizm wycieraczek nowy. Poprzedni tak stanął, że morsem nie da rady ruszyć.
vblpl Opublikowano 25 Grudnia 2023 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Siemka 🫡 Chciałbym się dowiedzieć, kto poza Devem regeneruje zaciski na forum? Wysyłam swoje, on robi sztos i odsyła. Wiem, że często ktoś wystawiał takie zestawy w dziale Sprzedam, ale nie mogę znaleźć. Dziadek, taki miał chyba nick?? Dziękuję.
kosik25 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Opublikowano 25 Grudnia 2023 Godzinę temu, vblpl napisał(a): Siemka 🫡 Chciałbym się dowiedzieć, kto poza Devem regeneruje zaciski na forum? Wysyłam swoje, on robi sztos i odsyła. Wiem, że często ktoś wystawiał takie zestawy w dziale Sprzedam, ale nie mogę znaleźć. Dziadek, taki miał chyba nick?? Dziękuję. Rsadziadek już nie robi. Robi dev i Dawid Zając na fejsie
vblpl Opublikowano 26 Grudnia 2023 Opublikowano 26 Grudnia 2023 15 godzin temu, Dev napisał(a): Od czego te zaciski ? Hyundai I30 - 2011, benzyna 1.4
MichałA4 Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 (edytowane) Ogarnia ktoś u nas oczywiście- nie za free takiego softa na full-u do rnse ? Edytowane 27 Grudnia 2023 przez MichałA4 1
Langista Opublikowano 27 Grudnia 2023 Opublikowano 27 Grudnia 2023 To aktualizacja za chyba 20£, można ją kupić na eBay albo i chyba allegro ją ma.
MichałA4 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 Ja ogólnie mam Leda, ale na pierwszym foto jest chyba zwykły wiec pewnie i na niego jest aktualizacja.
Langista Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 3 godziny temu, pety k napisał(a): Tylko dla LED rns-e Nie tylko, dla zwykłych też jest. https://rnse.pcbbc.co.uk/eu-beta.php 1 1
sahipp Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) 10 godzin temu, pety k napisał(a): Tylko dla LED rns-e nie tylko led.... https://rnse.pcbbc.co.uk/ Edytowane 28 Grudnia 2023 przez sahipp
sahipp Opublikowano 28 Grudnia 2023 Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) 7 godzin temu, Langista napisał(a): Nie tylko, dla zwykłych też jest. nie zauważyłem że zdublowałem kolegę, przepraszam 😉 Edytowane 28 Grudnia 2023 przez sahipp
Lu-Gi Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia Ma ktoś namiar na jakąś polecona firmę która regeneruje zawieszenia?
pelonek1 Opublikowano 3 Stycznia Opublikowano 3 Stycznia 52 minut temu, Lu-Gi napisał(a): Ma ktoś namiar na jakąś polecona firmę która regeneruje zawieszenia? Regum
Rekomendowane odpowiedzi