Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 jakby dolar byl po 2PLN, to oplacaloby sie kupic taki set z ocarbon
slepy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 jakby dolar byl po 2PLN, to oplacaloby sie kupic taki set z ocarbon miałem to właśnie napisać, bo za***iście się to prezentuje , Malik miał to chyba u siebie co nie?
Wąski Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 jakby dolar byl po 2PLN, to oplacaloby sie kupic taki set z ocarbon a nie pęka
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 jakby dolar byl po 2PLN, to oplacaloby sie kupic taki set z ocarbon miałem to właśnie napisać, bo za***iście się to prezentuje , Malik miał to chyba u siebie co nie? mial, pozniej byl u mnie. jakby dolar byl po 2PLN, to oplacaloby sie kupic taki set z ocarbon a nie pęka podobno nie mial ani jednego takiego przypadku... ten set co mialem byl chyba jego pierwszym, czy jednym z pierwszych. nawet na zdjeciach widze, ze wykonanie jest duzo lepsze.
Stolkien Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Robert, http://www.ocarbon.com - poogladaj sobie Powiedzcie mi to jest A4??? dlaczego ma włącznik blokady zamka centralnego w prawych drzwiach?
Nosfer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Robert, http://www.ocarbon.com - poogladaj sobie Powiedzcie mi to jest A4??? dlaczego ma włącznik blokady zamka centralnego w prawych drzwiach? Amerykanin. Ja też tak mam. [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 12:19_________________________________________________ Dasz rade pewnie Raczej Jestem dosyć uparty i przy tym bardzo zdolny :naughty: Pany jak jest dobra cena za carbon normalnie (ori) chodzi po 1200-1500 - ale ja bym wolal okleic to prawdziwym wloknem i polakierowac zywica... duuuzo lepszy efekt. o.. o.. Znasz lepiej cały proces ? - gdzie kupić włókno' date=' jakiej żywicy użyć i w jakich warunkach ? Czaję się na obrobienie swojego Piano. [/quote'] Jak ktoś znajdzie coś ciekawego to może kilka kompletów i będzie taniej Zaczekajcie trochę, to sprzedam Wam moją manufakturę
Stolkien Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Kupcie ode mnie aluminiowe szczotkowane kompletne quattro gotowe do zamontowania
Bart-S Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Stolkien - wykładzina podłogi od spodu ma piankę a nie gumę. Sprawdzałem - przepuszcza wodę...
Flyer Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Kupcie ode mnie aluminiowe szczotkowane kompletne quattro gotowe do zamontowania a podales cene ?
Stolkien Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ja w swoim b6 mam wykładzinę od b7. może dlatego. moja nie przepuszcza. kiedyś kolega na tyle wylał mineralną całą. pływała a nie wsiąknęła. A co do listew to Ostygłem trochę z ceną. 500zł komplet z popielniczkami itp.
badboy Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 kupcie odemnie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=177585.msg2066376#msg2066376
Młody_drog Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Jak wygląda nakładanie takiego carbonu?? Są jakieś tutoriale na necie? Ja bym wziął od kogoś alu jak mi na anglika przerobi
Nosb Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 na youtube sa ... Generalnie nic trudnego kwestia ewentualnej wprawy. Kladziesz wlokno , nasączasz i i tyle... Dalej albo kilka kolejnych warst zywicy + ich polerowanie albo lakierownie lakierem samochodwym + polerowanie Gotowe zestawy sa na allegro w okolicy 100 zl na jakies mniejsze elementy. [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 16:38_________________________________________________ np
Artur82 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 ma ktos na sprzedaz MCE inny niz z literka C na koncu czyli: 8E0907279 i jakas literka na koncu??
antonio Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ziomki czy jest możliwość dorobienia 100ml lakieru w spray'u do mojej A4 i czy wie ktoś czy klar (bezbarwny) jest dostępny w spray'u ?
Artur82 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 tak jest wmozliwosc i klar tez mozna kupic nabity w puche...a co bedziesz malowal ??
antonio Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 tak jest wmozliwosc i klar tez mozna kupic nabity w puche...a co bedziesz malowal ?? rożek maski muszę malnąć
antonio Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 v a masz wprawe w "sprejowaniu" ?? mialem teraz w warsztacie lakierowac maskę i blotnik ale wczoraj jak jechalem do miasta to koparka uderzyla w audi mojego ojca ktorym kierowalem. Zanim ubezpieczalnia wyplaci siano to musze wylozyc ze swoich na naprawe A6. A u siebie to blotnik mam w kolorze tylko ma kilka rysek a maska to doslownie rożek. Dam radę
Artur82 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 musisz dac rade jesli juz sie za to wezmiesz...lakby co to sluze pomoca w sprawach lakieorwania
Rekomendowane odpowiedzi