Fr0styyy. Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 No chyba z tego co napisałem wynika, że ich NIE usunąłem więc pytam, czy to może być przyczyną palenia się airbaga Usunę jutro, bo dzisiaj nie miałem czasu na to już.
P-U-M-A Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Błąd airbag samemu nie zniknie jeżeli już sie zapisał w sterowniku:wink:
Wandej Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Czy ma ktoś może do sprzedania czarne poszycia foteli i kanapy z tyłu do b6 ? Zwykłe czarne naleśniki i nie chodzi mi o fotele, interesują mnie tylko materiały-poszycia:hi: siedzisko kanapy w kolorku soul oddam za bronxa Ja bym wziął nawet za flaszkę Bo mam jakimś klejem zapaćkane i zejść nie chce:kwasny: No problem z tym że odbiór osobisty w Mińsku Niech kolega nie wyrzuca jak będe w okolicy to wezmę
Rafi78 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Czy ma ktoś może do sprzedania czarne poszycia foteli i kanapy z tyłu do b6 ? Zwykłe czarne naleśniki i nie chodzi mi o fotele, interesują mnie tylko materiały-poszycia:hi: siedzisko kanapy w kolorku soul oddam za bronxa Ja bym wziął nawet za flaszkę Bo mam jakimś klejem zapaćkane i zejść nie chce:kwasny: No problem z tym że odbiór osobisty w Mińsku Niech kolega nie wyrzuca jak będe w okolicy to wezmę Andrzej jak by co to wal na PW
Wandej Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Czy ma ktoś może do sprzedania czarne poszycia foteli i kanapy z tyłu do b6 ? Zwykłe czarne naleśniki i nie chodzi mi o fotele, interesują mnie tylko materiały-poszycia:hi: siedzisko kanapy w kolorku soul oddam za bronxa Ja bym wziął nawet za flaszkę Bo mam jakimś klejem zapaćkane i zejść nie chce:kwasny: No problem z tym że odbiór osobisty w Mińsku Niech kolega nie wyrzuca jak będe w okolicy to wezmę Andrzej jak by co to wal na PW Oki:good:
miki Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 nie da się jakoś skrócić czasu oczekiwania??
wladi Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Haha jak się chce mieć full wypas to trzeba być cierpliwym:wink:
Chuck Norris Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Czy ma ktoś może do sprzedania czarne poszycia foteli i kanapy z tyłu do b6 ? Zwykłe czarne naleśniki i nie chodzi mi o fotele, interesują mnie tylko materiały-poszycia:hi: siedzisko kanapy w kolorku soul oddam za bronxa Ja bym wziął nawet za flaszkę Bo mam jakimś klejem zapaćkane i zejść nie chce:kwasny: No problem z tym że odbiór osobisty w Mińsku Niech kolega nie wyrzuca jak będe w okolicy to wezmę Andrzej jak by co to wal na PW Oki:good: http://www.chamsko.pl/demot/0_0_1000383666_Poczekaj_10_sekund_na_CYCKI_przez_alfred77_middle.gif :slina:
wladi Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Ostatnio nakręciłem kawałek filmiku jak u mnie chodzą bixy z soczewką z B8 trochę niewyraźnie bo akurat prószył śnieg:wink:
miki Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 za***isty filmik, jest klimat, kino drogi bixy dają ładnie, ale bas lepiej Tapnięte z SGS III
wladi Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 za***isty filmik, jest klimat, kino drogi bixy dają ładnie, ale bas lepiej Tapnięte z SGS III dzięki
Stichy Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 A ja dzisiaj zamontowalem sobie ori biegowke s-line z pikowana gala z A4 i do tego 2x popiolka i ramka w kolorze czarnym - piano i iso-fixa tez zalozylem a za wsio cale 50yoyo poszlo
turzol Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 soczewy z B8 potęga. Musze załozyc do siebie
Artur82 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 soczewy z B8 potęga. Musze załozyc do siebie jeszcze nie masz
turzol Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 nie mam, ale przy zakladaniu nowych bixow chce juz soczewki z b8 miec na pokladzie
kris-krzysztof Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja dałem 350 w ASO:decayed: Z podstopnica?
MARCIN607 Opublikowano 2 Lutego 2013 Opublikowano 2 Lutego 2013 Ja dałem 350 w ASO:decayed: Z podstopnica? nice- PUMKA jak odłożę w skarbonce odpowiednią sumkę puszczę Ci przelew i flaszkę:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi