Reniu Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ale co miałbym zrobić? Jest wg mnie nieźle, odcień też ok, to moim zdaniem najlepsza opcja z zaprezentowanych
Wandej Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ale co miałbym zrobić? Jest wg mnie nieźle, odcień też ok, to moim zdaniem najlepsza opcja z zaprezentowanych kurde linka nie wkleiłem tylko nie wiem jak to się stało http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200.90
MAGIC87 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 No to przyjeżdżaj MAGIC smiley zabrałem sie za robote... Ile rozkrecania... brakowało kluczy itd... rozebrane Auto. matka sie pyta co mu sie stało na chwile obecna wyglada tak przykrecony tylko koszyk i radio... reszta luzem... ciemno juz było... rano wstaje i działam dalej.,.. musze to jutro złozyc
Flyer Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 whoaaa... ale masz masakrycznie zniszczone wnetrze!
MAGIC87 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 auto było w stanie idealnym... 9 miesiecy dojazdów do pracy to zmieniło... wytarłem za ten czas kierownice i gałke...reszta jest brudna po wybuchnieciu red bula... jutro bede ogarniał wszytko.
Bart-S Opublikowano 8 Stycznia 2011 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Bart-S a ile zajęła by Tobie wymiana MCE?? w mojej B6?? bo mam takie które nie obsluguje spryskow lamp i chce wymienic a myślę, że sam nie dam rady Artur w sprawie MCE uderzaj do kolegi Domin79 - pyknie to o wiele szybciej niż ja
MAGIC87 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 widac, ze czesto uzywasz ESP przy montazu ;( przyrysał sie...
David Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja jestem po wymianie kosza na 2 din :gwizdanie: jakbym wiedzial ile to trwa i ile rozbierania to bym nie kupowal Concerta 3 a 2.... cale audi mi rozebrali tzn wyjeli fotele,schowek caly tunel ale jak mi chlopaki klimatronic docieli wyglada jak ori dzisiaj wrzuce foty dla mnie jest super i 250zl w kieszeni za klimatronic 2 din :> a starego nikt by nie kupil
David Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 no wlasnie nie wiem ale wyjeli je tez,wiesz ja nie wiedzialem czy sie je wyciaga czy nie
Młody_drog Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Ja u siebie też wyciągałem ale tylko dlatego, żeby położyć pod dywan wiązkę do ogrzewanych siedzeń
MAGIC87 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 ja juz poskladałem. teraz mistrze powiedzcie mi pod klimatronikiem za popielniczka powinien byc taki plaskim... ten z 1 DIN nie pasował mi? jakis inny jest czy podcinanko?
Młody_drog Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 też mi ktoś to mówił, ale mój klimatronik wszedł bez problemu. wszystko śmiga, podobno trzeba to podciąć ale u mnie nie trzeba było.
Bart-S Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 David - teraz już wiesz co i jak. Następnym razem tunel wyciągasz sobie sam Teraz powinno Ci to zająć max. 30 minut
Chuck Norris Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie wiecie ile mogą kosztować ramiona wycieraczek aero? I czy ktoś może na forum tym handluje, jak coś to byłbym zainteresowany .
virus Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 zapytaj tu http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=171274.0;topicseen
Wandej Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nie wiecie ile mogą kosztować ramiona wycieraczek aero? I czy ktoś może na forum tym handluje, jak coś to byłbym zainteresowany . uderz do TOM77
Chuck Norris Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Dzięki wielkie Koledzy , właśnie od tego forumowicza co Piotrek podał link będę brał najprawdopodobniej wycieraczki, widziałem tam w komentarzach, że ludzie zadowoleni , tylko jeszcze muszę znaleźć ramiona...
David Opublikowano 9 Stycznia 2011 Opublikowano 9 Stycznia 2011 David - teraz już wiesz co i jak. Następnym razem tunel wyciągasz sobie sam Teraz powinno Ci to zająć max. 30 minut nie przewiduje nastepnego razu
Rekomendowane odpowiedzi