Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale co miałbym zrobić? Jest wg mnie nieźle, odcień też ok, to moim zdaniem najlepsza opcja z zaprezentowanych :good:

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ale co miałbym zrobić? Jest wg mnie nieźle, odcień też ok, to moim zdaniem najlepsza opcja z zaprezentowanych :good:

kurde linka nie wkleiłem tylko nie wiem jak to się stało :mysli::wallbash:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200.90

Opublikowano
No to przyjeżdżaj MAGIC smiley

zabrałem sie za robote... Ile rozkrecania... brakowało kluczy itd... rozebrane Auto. matka sie pyta co mu sie stało

na chwile obecna wyglada tak

hpim7204.jpg

przykrecony tylko koszyk i radio... reszta luzem... ciemno juz było... rano wstaje i działam dalej.,.. musze to jutro złozyc

Opublikowano

whoaaa... ale masz masakrycznie zniszczone wnetrze! :disgust:

Opublikowano

auto było w stanie idealnym... 9 miesiecy dojazdów do pracy to zmieniło...

wytarłem za ten czas kierownice i gałke...reszta jest brudna po wybuchnieciu red bula... jutro bede ogarniał wszytko.

Opublikowano

widac, ze czesto uzywasz ESP :polew:

Opublikowano

Bart-S a ile zajęła by Tobie wymiana MCE?? w mojej B6?? bo mam takie które nie obsluguje spryskow lamp i chce wymienic a myślę, że sam nie dam rady

Artur w sprawie MCE uderzaj do kolegi Domin79 - pyknie to o wiele szybciej niż ja ;)

Opublikowano
widac, ze czesto uzywasz ESP

przy montazu ;( przyrysał sie...

Opublikowano

ja jestem po wymianie kosza na 2 din :gwizdanie: jakbym wiedzial ile to trwa i ile rozbierania to bym nie kupowal Concerta 3 a 2.... cale audi mi rozebrali tzn wyjeli fotele,schowek caly tunel ale jak mi chlopaki klimatronic docieli :kox: wyglada jak ori dzisiaj wrzuce foty dla mnie jest super i 250zl w kieszeni za klimatronic 2 din :> a starego nikt by nie kupil :thumbdown:

Opublikowano

A po co fotele?

Opublikowano

no wlasnie nie wiem ale wyjeli je tez,wiesz ja nie wiedzialem czy sie je wyciaga czy nie

Opublikowano

Ja u siebie też wyciągałem ale tylko dlatego, żeby położyć pod dywan wiązkę do ogrzewanych siedzeń

Opublikowano

ja juz poskladałem.

teraz mistrze powiedzcie mi pod klimatronikiem za popielniczka powinien byc taki plaskim... ten z 1 DIN nie pasował mi? jakis inny jest czy podcinanko?

Opublikowano

też mi ktoś to mówił, ale mój klimatronik wszedł bez problemu. wszystko śmiga, podobno trzeba to podciąć ale u mnie nie trzeba było.

Opublikowano

David - teraz już wiesz co i jak. Następnym razem tunel wyciągasz sobie sam :) Teraz powinno Ci to zająć max. 30 minut :decayed:

Opublikowano

Nie wiecie ile mogą kosztować ramiona wycieraczek aero?

I czy ktoś może na forum tym handluje, jak coś to byłbym zainteresowany :).

Opublikowano

Nie wiecie ile mogą kosztować ramiona wycieraczek aero?

I czy ktoś może na forum tym handluje, jak coś to byłbym zainteresowany :).

uderz do TOM77 :good:

Opublikowano

Dzięki wielkie Koledzy :), właśnie od tego forumowicza co Piotrek podał link będę brał najprawdopodobniej wycieraczki, widziałem tam w komentarzach, że ludzie zadowoleni :decayed:, tylko jeszcze muszę znaleźć ramiona...

Opublikowano

David - teraz już wiesz co i jak. Następnym razem tunel wyciągasz sobie sam :) Teraz powinno Ci to zająć max. 30 minut :decayed:

nie przewiduje nastepnego razu :decayed: