plastuch Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 hehe dlaczego na lewo? yyyyyy k... na plarwo znaczy
SoMeS Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 wracam do pracy... jest i maska....
mrogal Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 wracam do pracy... jest i maska.... ciężko pracujesz Tomek
Olaf Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 jest kozak juz kurde co ty jeszcze nie wymyslisz postep na + !!
Rafal1988Lodz Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Ty za ile mi odj..biesz mojego avanta bo kozacko wyglada:D
SoMeS Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 ciężko pracujesz Tomek maskara, suty urywa jest kozak juz kurde co ty jeszcze nie wymyslisz postep na + !! o jaaa pirrrdole miało być bezkompromisowo i tego się trzymam... Ty za ile mi odj..biesz mojego avanta bo kozacko wyglada:D hehe nie mam czasu żeby robić to zawodowo
szafa Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Na fotach fajnie choć osobiście przeróbka zderzaka esowego mi nie pasuje, ciekawe jak z z bliska powychodziła folia
Krycha Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 a mnie wogóle to nie jara, a już wogóle spasowanie zderzaka i wykonanie tylnych błotników
SoMeS Opublikowano 7 Października 2011 Autor Opublikowano 7 Października 2011 Na fotach fajnie choć osobiście przeróbka zderzaka esowego mi nie pasuje, ciekawe jak z z bliska powychodziła folia usunięcie miejsca na blachę? czy poszerzenie? ogarnę do końca to pocykam porządniejsze fotki Krysiek o jakim spasowaniu my mówimy jak tu wszystko przyłożone tylko jest i na dniach będzie ściągane do wygłuszania auta?
szafa Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Na fotach fajnie choć osobiście przeróbka zderzaka esowego mi nie pasuje, ciekawe jak z z bliska powychodziła folia usunięcie miejsca na blachę? czy poszerzenie? ogarnę do końca to pocykam porządniejsze fotki Krysiek o jakim spasowaniu my mówimy jak tu wszystko przyłożone tylko jest i na dniach będzie ściągane do wygłuszania auta? Przód jakoś dziwnie wygląda myślałem, że więcej pokombinowałeś z zderzakiem a to może dlatego że kratek nie ma, nie wiem coś mi tam nie pasuje ale ogólnie to mi się podoba, jeszcze tylko opony zmień z tyłu żeby był jakiś naciąg
SoMeS Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 kratki na ostatniej fotce już są oponki z tyłu oczywiście do zmiany w najbliższym czasie [br]Dopisany: 07 Październik 2011, 16:46_________________________________________________jutro będzie w kolorze więc wrzucam szpiegowską us homemade w mojej interpretacji
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 Jednak dobrze mówiłem w wersji homemade wnęka jest niższa niz w ori :gwizdanie: spawałeś cos czy sama szpachla poszła
SoMeS Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 Jednak dobrze mówiłem w wersji homemade wnęka jest niższa niz w ori :gwizdanie: spawałeś cos czy sama szpachla poszła nie wiem Kowi jak to jest ale wymiar wnęki us jest za duży do mojej blachy i robiłem tą wnękę bardziej pod nią... klapa naturalnie cięta i spawana + dorzuciłem do niej kawałek przystanku autobusowego oraz przyciętą listwę.. całą klapę dodatkowo wygładziłem
Michał Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 dobrze widzę że blenda nad rejestracją będzie na gładko z klapą? nie będzie wystawała jak w ori USA
SoMeS Opublikowano 11 Października 2011 Autor Opublikowano 11 Października 2011 dokładnie tak Michaś sobie to wymyśliłem tutaj widać
Michał Opublikowano 11 Października 2011 Opublikowano 11 Października 2011 może ciekawie wyglądać tylko ten cycek na środku jebie sprawę
Rekomendowane odpowiedzi