pioteros Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 zalezy, te z bexa sa krotkie, do nowszych 1.8t sa ok, a do AEB/AJL nie kazdemu chce sie przerabiac mocowanie listwy zeby pasowaly, ale i te z bexa sa dobre do wykorzystania maksymalnie np k03s/k04 wzdluznych
Łukasz13 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Ale stragan sie zrobił proponuje zamknąć temat.
pioteros Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 te 380tki z S3/TT to chyba najwieksze wtryski montowane seryjnie w vagach bez bezposredniego wtrysku?
bakuś Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 apropo straganu: Turbo audi A4 Passat K03 hybryda Kończyce Małe polecam, nasz klient. cos innego bedzie jedank
Imhotet Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 apropo straganu: Turbo audi A4 Passat K03 hybryda Kończyce Małe polecam, nasz klient. cos innego bedzie jedank Ładnie kolektor pospawany, turbo to też wasza robota ?
Imhotet Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Z czego jest zimna strona? Chyba po numerze mozna by dojsc, widać na zdjeci
Booster Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Panowie, chcę zrobić wydajniejszy układ paliwowy, w tej chwili mam seryjną pompę w baku i Boscha 044 zewnętrznie, jest plan żeby zastąpić serie Boschem 040 ale ona nie wejdzie w ori kosz, coś mi świta że 040 wchodzi P&P w kosz od audi 200 i lekkim przyrezaniu wpada do baku, chyba Thom4s swojego czasu jak miał GTRS-a to zrobił taki mod
gregor10 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Jakby ktoś chciał to mam do sprzedania 320 z BEX-a i 380cc z S3/TT plug and play do 1.8T. Info pw Z Bexa już nie ma są są , mam jeszcze jeden komplet
Booster Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 jaki model i jak to się ma do montażu w baku?
kamilb5 Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Booster Prawie że P&P wtyczkę trzeba przerobić,i sitko od starego forda fiesty podchodzi bo ori ma za dużą średnicę.Reszta normalnie pasuje, ciśnienie jakie robi to 6bar-ów i przepływ 255L/h Potencjał do 500km. U mnie juz smiga 2,5roku i jest ok. Tu masz więcej info jak byś chciał. Pompa paliwa Walbro 255 Hi Press (GS342) z zestawem montażowym | Układ Paliwowy \ Pompa paliwa | TOMSON Motorsport *** RAJDY - WYŚCIGI - DRIFTING - TUNING
rozjemca Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 apropo straganu: Turbo audi A4 Passat K03 hybryda Kończyce Małe polecam, nasz klient. cos innego bedzie jedank Kupiłem właśnie tą hybrydę z kolektorem, bo karambol po 3 latach mi się zatarł (po wycieku oleju z miski olejowej). Zobaczymy ile się na niej wyciśnie.
Booster Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 BoosterPrawie że P&P wtyczkę trzeba przerobić,i sitko od starego forda fiesty podchodzi bo ori ma za dużą średnicę.Reszta normalnie pasuje, ciśnienie jakie robi to 6bar-ów i przepływ 255L/h Potencjał do 500km. U mnie juz smiga 2,5roku i jest ok. Tu masz więcej info jak byś chciał. Pompa paliwa Walbro 255 Hi Press (GS342) z zestawem montażowym | Układ Paliwowy \ Pompa paliwa | TOMSON Motorsport *** RAJDY - WYŚCIGI - DRIFTING - TUNING masz taką na sprzedaż?
krzysiekvtec Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Szybkie pytanie, czy bez kanału na parkingu uda sie wywalić puchę filtra powietrza i zmienić TIP w 1.8T ?
Dev Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 Jak dojdziesz do sruby na opasce od turbo to tak
pioteros Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 spokojnie da rade nie raz wyjmowalem caly dolot nawet pod blokiem, wystarczy wkretak plaski, krzyzakowy, plaska 10tka
Dev Opublikowano 7 Marca 2014 Opublikowano 7 Marca 2014 apropo straganu: Turbo audi A4 Passat K03 hybryda Kończyce Małe polecam, nasz klient. cos innego bedzie jedank Kupiłem właśnie tą hybrydę z kolektorem, bo karambol po 3 latach mi się zatarł (po wycieku oleju z miski olejowej). Zobaczymy ile się na niej wyciśnie. Nie spodziewaj sie cudow. Teoretycznie powinno byc ok 260-270kM ale strona goraca jest mała i tutaj jest pies pogrzebany. Ciekaw jestem jaką dali, czy od 005 czy wyzej
Rekomendowane odpowiedzi