Buba Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 proponuje zeby identyfikatory kazdy nosil
Korzeń Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 proponuje zeby identyfikatory kazdy nosil dosyć, w pracy kazali :gwizdanie:
PiotrTDI Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 to 2,5 też odpada, zostaje tylko 3.0 fajnie by było ale podobno te pierwsze to tak samo jak i 2.5 awaryjne a z tego co udało mi się wyczytać na forum to ostatnie z lat 2003-2004 już były poprawione i nie miały chorób dzieciństwa :> Siema, Jak zapodasz wirusa to w 1,9 Q nie ma tragedii. Dosyć sprawnie się przemieszcza. no też prawda ale do 2.5 też można nieprawdaż?? :> a chciałbym pogadac z ludźmi którzy mogli by mi troche uswiadomić wszystko żebym miał w miare poukładane wszystko żeby kupić coś porządnego i żebym z trgo zadowolony był dlatego chce do was wpaść, no i się przedstawie napewno :>
Nosfer Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Eeee.. myśleliśmy, że chcesz wpaść bo jesteś towarzyski, a Ty wpadasz tylko dlatego, że potrzebujesz informacji.. -- To Ja nie przyjeżdżam. Nie będę się fatygował.
AndyN Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 no też prawda ale do 2.5 też można nieprawdaż?? :> a chciałbym pogadac z ludźmi którzy mogli by mi troche uswiadomić wszystko żebym miał w miare poukładane wszystko żeby kupić coś porządnego i żebym z trgo zadowolony był dlatego chce do was wpaść, no i się przedstawie napewno :> Nie dowiesz się za wiele .... Nie będzie mnie dzisiaj No, chyba że Redżi coś podpowie
Nosfer Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A jedzie w ogóle ktoś w te śniegi i korki ?
AndyN Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 BTW: na spoty to przyjeżdża jakieś V6 2.5 ti-di-aj? Czy same sieczkarnie 1.9?
wit.s Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Żółwiu - najlepszego [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 16:24:40_________________________________________________ Q nie Q , ale wczoraj tak sie wjebałem w zaspe że masakra , 4 kółka w powietrzu i lipa , nie mogłem drzwi otworzyć dobrze że koło domu to łopatkę miałem To samo wczoraj wieczorem zrobiłem z X1. W garniaku ze szpadlem pod autem sie grzebałem [br]Dopisany: 16 Luty 2010, 16:26:00_________________________________________________ P.S. Podpiszcie mnie pod mailem, który piszecie do Żółwia - wiem, ze się chłopak wzruszy
antalek1 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A jedzie w ogóle ktoś w te śniegi i korki ? Chętnie bym przyjechał ale jestem już na na bani Ciasteczka, prezenty i oczywiście pyszna wódeczka w pracy
Reggi Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Nie będzie mnie dzisiaj Rezasz trzeci BT ? No, chyba że Redżi coś podpowie :decayed A co ja wiem..Tyś jest mistrzem w przekazywaniu ohów i ahów na temat 2.5 Męsko
.i.KALI.i. Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 I mnie nie bedzie też. padam dzisiaj na pysk i nie chce stac i zamulać. Za tydzień się pojawię z niespodzianką
Reggi Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Za tydzień się pojawię z niespodzianką :naughty Kupiłeś nowe kapsle do forta ?
Norbi Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A jedzie w ogóle ktoś w te śniegi i korki ? Ja tam jak zwykle bede
boberek Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A jedzie w ogóle ktoś w te śniegi i korki ? Ja tam jak zwykle bede no nie w to nie uwierze :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 A jedzie w ogóle ktoś w te śniegi i korki ? Ja tam jak zwykle bede Może lepiej spotkamy się pod pocztą w Otrębusach ? Las jest niedaleko to i się dresiarza wywoła
T-żółw Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 dzięki za życzenia chłopaki wiciu wzruszyłem się poziu ponad 60 strzeliło ale jakoś się trzymam wnuczki już do szkoły prowadzam widzę, że już kolega analek1 odbierał zyczenia za mnie
Buba Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 dzięki za życzenia chłopaki wiciu wzruszyłem się poziu ponad 60 strzeliło ale jakoś się trzymam wnuczki już do szkoły prowadzam widzę, że już kolega analek1 odbierał zyczenia za mnie nie jestes w arkadii zeby swietowac??
Norbi Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 dzięki za życzenia chłopaki wiciu wzruszyłem się poziu ponad 60 strzeliło ale jakoś się trzymam wnuczki już do szkoły prowadzam widzę, że już kolega analek1 odbierał zyczenia za mnie Z Żółwikiem świętujemy na Torwarze. Wszystkiego naj mordo
T-żółw Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 nie jestes w arkadii zeby swietowac?? jestem ale ...... w domu na L4 sęks Norbusiu
Rekomendowane odpowiedzi