poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 OKEJ patafiany. Bierhalle kiedy ? dziś?? Pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 No ja czekam na termin tylko, na FB cos malo chetnych bylo. Za tydzien w piatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 stolik kto zamówi ? i kto będzie pilnował ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 stolik kto zamówi ? i kto będzie pilnował ?? Znowu Ty ? Tym razem nie powinno byc problemu z miejscami, wtedy bylismy tuz przed swietami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Coś słaby odzew, chyba pantofle muszą z tygodniowym wyprzedzeniem sobie wszystko ustawić :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurde wdał bym sie w dyskusje ale rozsądek podpowieda mi ze lepiej nie :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurde wdał bym sie w dyskusje ale rozsądek podpowieda mi ze lepiej nie :kox: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurde wdał bym sie w dyskusje ale rozsądek podpowieda mi ze lepiej nie :kox: :> dobra decyzja [br]Dopisany: 27 Styczeń 2011, 14:53_________________________________________________ stolik kto zamówi ? i kto będzie pilnował ?? Znowu Ty ? Tym razem nie powinno byc problemu z miejscami, wtedy bylismy tuz przed swietami zastanowię się - dla was Fszystko :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Coś słaby odzew, chyba pantofle muszą z tygodniowym wyprzedzeniem sobie wszystko ustawić :naughty: :naughty: Będę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Będę! Patrzcie i uczcie się :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Coś słaby odzew, chyba pantofle muszą z tygodniowym wyprzedzeniem sobie wszystko ustawić :naughty: :naughty: U mnie to z dwutygodniowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurfffa dawno nie widzialem tyle gowna w tym temacie co przez ostatnie kilka dni,jadom se az milo .Fly sie przyjebal do Raggi ze Ragga sie przyjebal do Kaliego ktory cale zycie sie przyjebywal do wszystkich co (tak jak ja) jezdza klekotami i kupil se klekota a Poziek przyjebal sie do Zielonego ze sie ochajtal bo to byl najlepszy sposob zeby poczuc sie doroslym i jak przystalo na prawilnego obywatela zalozyc podstawowa komorke spoleczna :gwizdanie:-co robi notorycznie od pamietnego maja az sie Zielonemu ulało ,to by chyba bylo wszystko co jest zawarte na jakichs ostatnich 20-stu stronach tego watku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeresR32 Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurfffa dawno nie widzialem tyle gowna w tym temacie co przez ostatnie kilka dni,jadom se az milo .Fly sie przyjebal do Raggi ze Ragga sie przyjebal do Kaliego ktory cale zycie sie przyjebywal do wszystkich co (tak jak ja) jezdza klekotami i kupil se klekota a Poziek przyjebal sie do Zielonego ze sie ochajtal bo to byl najlepszy sposob zeby poczuc sie doroslym i jak przystalo na prawilnego obywatela zalozyc podstawowa komorke spoleczna :gwizdanie:-co robi notorycznie od pamietnego maja az sie Zielonemu ulało ,to by chyba bylo wszystko co jest zawarte na jakichs ostatnich 20-stu stronach tego watku :kox: dobre dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.i.KALI.i. Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Kokos piękne podsumowanie. Dokładnie tak było. I po co czytać wszystko? Wpadniesz co pare dni, streścisz co się działo i każdy wszystko wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurfffa dawno nie widzialem tyle gowna w tym temacie co przez ostatnie kilka dni,jadom se az milo .Fly sie przyjebal do Raggi ze Ragga sie przyjebal do Kaliego ktory cale zycie sie przyjebywal do wszystkich co (tak jak ja) jezdza klekotami i kupil se klekota a Poziek przyjebal sie do Zielonego ze sie ochajtal bo to byl najlepszy sposob zeby poczuc sie doroslym i jak przystalo na prawilnego obywatela zalozyc podstawowa komorke spoleczna :gwizdanie:-co robi notorycznie od pamietnego maja az sie Zielonemu ulało ,to by chyba bylo wszystko co jest zawarte na jakichs ostatnich 20-stu stronach tego watku Nie pierd...ol tylko jutro napieraj do Biersale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Poziek przyjebal sie do Zielonego ze sie ochajtal bo to byl najlepszy sposob zeby poczuc sie doroslym i jak przystalo na prawilnego obywatela zalozyc podstawowa komorke spoleczna :gwizdanie: Właśnie dlatego się ochajtałem Kokos piękne podsumowanie. Dokładnie tak było. I po co czytać wszystko? Wpadniesz co pare dni, streścisz co się działo i każdy wszystko wie I po co się podlizujesz ? On mógłby być twoim ojcem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 kurfffa dawno nie widzialem tyle gowna w tym temacie co przez ostatnie kilka dni,jadom se az milo .Fly sie przyjebal do Raggi ze Ragga sie przyjebal do Kaliego ktory cale zycie sie przyjebywal do wszystkich co (tak jak ja) jezdza klekotami i kupil se klekota a Poziek przyjebal sie do Zielonego ze sie ochajtal bo to byl najlepszy sposob zeby poczuc sie doroslym i jak przystalo na prawilnego obywatela zalozyc podstawowa komorke spoleczna :gwizdanie:-co robi notorycznie od pamietnego maja az sie Zielonemu ulało ,to by chyba bylo wszystko co jest zawarte na jakichs ostatnich 20-stu stronach tego watku Ale zayebał wszystkim po całości ..... laseczki Nosfer też pier*olnoł między oczy z tym Ojcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 ja się pisze na piffko jak cos ale teraz przez tydzien jestem na slowacji wiec jak cos to pozniejszy termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Piffko ? Buuuba proooosze cie Ja mam jeszcze jednego desperadosika od Ciebie DziekoFFka :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi