Radek91 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Do założyciela grupy na FB. Mogę się kontaktować narazie na FB?
Kosmita Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 22 minuty temu, Radek91 napisał: Do założyciela grupy na FB. Mogę się kontaktować narazie na FB? Możesz śmiało pisz pod wydarzeniem dzisiejszym. Natomiast już obczailiśmy i spotykamy się w stałym miejscu. Ławeczek tylko nie będzie ale samochody postawimy. Stawiajmy równo, będą aparaty więc rąbniemy foty spotowe.
Rafa(ł) Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Foto waszych 4 kółek będą dobrze wyglądać. "moje" raczej uniknie zdjęcia. Passerati gdzie wszystko w serii i nie pielęgnowane słabo pasuje do Audi
d4ri0 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Wioze napoje chipsyWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
d4ri0 Opublikowano 19 Września 2017 Opublikowano 19 Września 2017 Lcos jeszcze? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kolkov Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 Dzięki za spota i zajebistą frekwencję Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Kosmita Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) 4 godziny temu, Kolkov napisał: Dzięki za spota i zajebistą frekwencję Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka Dokładnie. 25 aut (22 Audi) jeszcze więcej ludzi. Fotorelacje wstawimy niebawem dzięki wszystkim za przybycie, zakupy i fajną atmosferę. - Po tym jak Grzesiu liczyliśmy dojechały 2x S3 i A5. Zapraszamy wszystkich ponownie w następny wtorek. Edytowane 20 Września 2017 przez Kosmita
AdamRysiek Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Bardzo przyjemny spot, oby chłód nie odstraszył nikogo i żebyśmy częściej spotykali się tak licznie ?
black4 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Witajcie! Topowy Spocik wczoraj wyszedł ! B. liczne grono dotarło. Z niektórymi ledwie udało się przywitać. Tematów do obgadania jak zwykle niewyczerpana ilość. Fajnie, że pojawiły się dawno nie widziane osoby Grill był przedni a i kontynuacja spota na mieście pierwsza klasa! Obyśmy spotykali się w takim gronie jak najczęściej! Raz jeszcze wszystkim wielkie dzięki
olusem Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Też dzięki za spota i za fajną atmosferę!
Rafa(ł) Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Również dzięki za spota Super,że tak duża frekwencja, oby tak zawsze tyle osób a nawet jeszcze więcej Zapomniałem zapytać na spocie, kto z Nas był tą czarną B7 sline Avant (rejestracja BSI...) Nie wszystkich jeszcze tak kojarzę z imienia i pewnie trochę potrwa nim zapamiętam
Kosmita Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 (edytowane) Fotorelacja ze spota. Sorry za balachy ale a) nie umiem tego robic i b ) robilem to na ipadzie. Z d*py to wyglada ale przynajmniej są zdjecia za co dziekujemy sowiqowi. Pzdr. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 20 Września 2017 przez Kosmita
Kosmita Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 7 minut temu, black4 napisał: No i fajnie wyszły! Dzięki Sowiq Wspierałem go psychicznie asystując
Rafa(ł) Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 i Passerati załapało się na foto hehe Skoro nie mogę się dowiedzieć kto z nas był tą czarną B7 Avant (stała obok B9 Kosmity) to może prędzej ktoś będzie wiedział co to za felgi miał kolega
black4 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Trzeba oddać cesarzowi co cesarskie Słowa uznania dla nieocenionego Kosmity za wsparcie mentalne sesji i organizacji Spota Pozdrawiam!
trybus1819 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 3 godziny temu, Rafa(ł) napisał: Również dzięki za spota Super,że tak duża frekwencja, oby tak zawsze tyle osób a nawet jeszcze więcej Zapomniałem zapytać na spocie, kto z Nas był tą czarną B7 sline Avant (rejestracja BSI...) Nie wszystkich jeszcze tak kojarzę z imienia i pewnie trochę potrwa nim zapamiętam Rafał b7 na BSI jest Mariusza T. A felgi sa z Tiguana. 5tys I Twoje ;D
trybus1819 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 Gitarowy Spot jak to się mówi hehe
MAT1000 Opublikowano 20 Września 2017 Opublikowano 20 Września 2017 3 godziny temu, Rafa(ł) napisał: Również dzięki za spota Super,że tak duża frekwencja, oby tak zawsze tyle osób a nawet jeszcze więcej Zapomniałem zapytać na spocie, kto z Nas był tą czarną B7 sline Avant (rejestracja BSI...) Nie wszystkich jeszcze tak kojarzę z imienia i pewnie trochę potrwa nim zapamiętam Przyznaję się, to mój czarnuch
Rekomendowane odpowiedzi