letallec Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Dobra. Gdzie i kiedy? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ale bym się napił zmrożonej wody ognistej :drool: juz niedługo Zlot to sie napijesz ..... fajnie by było, ale nie mogę teraz jechać, mam 9-miesięczniaka i muszę się nim opiekować a zlot to nie jest dobre miejsce dla niego ale jak będzie starszy to na pewno będzie jeździł ze mną i obskakiwał wszystkie furacze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ale jak będzie starszy to na pewno będzie jeździł ze mną i obskakiwał wszystkie furacze .... z Vagiem pod pacha ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Będzie aż 3 baby z Klubu z dwoma to jeszcze dalbym rade ale z trzema to nie wiem czy ogarnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 O widzę że Kasie jedzie z nami na zlot :oklaski: Będzie aż 3 baby z Klubu Tez sie ciesze. Angela mnie przygarnęła do pokoju i tym samym mogę jechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ale jak będzie starszy to na pewno będzie jeździł ze mną i obskakiwał wszystkie furacze .... z Vagiem pod pacha ..... trzeba kształcić młodzież Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ale jak będzie starszy to na pewno będzie jeździł ze mną i obskakiwał wszystkie furacze .... z Vagiem pod pacha ..... Ostatnio na spocie juz byly pewne plany... "Synek, zrob tatusiowi logi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Będzie aż 3 baby z Klubu z dwoma to jeszcze dalbym rade ale z trzema to nie wiem czy ogarnę A kto ma dać rade jak nie Lukasowy ogier(ogr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Będzie aż 3 baby z Klubu z dwoma to jeszcze dalbym rade ale z trzema to nie wiem czy ogarnę A kto ma dać rade jak nie Lukasowy ogier(ogr) Kurde, pierwszy gawędziarz wymięka Może się ogarnie i da rade. Nick Lukas zobowiązuje bardziej niż Kasanova :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Będzie aż 3 baby z Klubu z dwoma to jeszcze dalbym rade ale z trzema to nie wiem czy ogarnę No nie mów, że wymiękasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Lukas da rade jak nie bede dawal rady to sie napije i jakos pojdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 zawsze jest jeszcze Lukasr(ezerwowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 zawsze jest jeszcze Lukasr(ezerwowy) Lukas chyba zapomniałeś o 2 warszawkisch spotowiczkach K i A :-) czyli razem 5 :gwizdanie: ojjjjjjj nie wiem czy dasz rade.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebMis Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 trzeba będzie wzmocnić ławkę rezerwowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 K i A ADAM! te dwie spotowiczki sa bardzo spokojne takze Najgorzej to z ta ruda w stringach No dobra ale gdize jest Lukaszr gdzie sa fotosy furaka jakies opisy z jazdy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 zawsze jest jeszcze Lukasr(ezerwowy) Jasne, że jest :dance: na to jest ciekawa opcja Tylko żeby z nami pojechał Hmmmm ... na razie nic nie wiem, niestety. No dobra ale gdize jest Lukaszr gdzie sa fotosy furaka jakies opisy z jazdy ? Spokojnie, zanim będą foty to szybciej się na spocie pojawię - a do wtorku powinienem załatwić wszystkie formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wit.s Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Lukasz - Ty wiesz, ze najprawdopodobniej dziś wieczorem się widzimy ?[br]Dopisany: 17 Sierpień 2007, 13:14:46_________________________________________________Taki mały "trójkącik" sobie z Twoją bryką zrobimy Będę się telefonicznie dogadywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ja tu widze ze Wit chyba planuje jakis nowy zakup auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Kto leci na zlot prosto z wawy, z samego rana w piatek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MorgothV8 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 ja moge kawałek za wawą dołączyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi