Krycha Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Cycu nie przesadzajmy, ale mimo wszystko wielkie dzięki Co do relingów to tak, koło się świeci, wydech się już świeci, obwódki są i nie wiem czy te relingi to już nie będzie przesada. Mam takie w domu i z ciekawości to aż przymierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Krycha ja bym Ci radził zmień relingi na chromowane.Dodatki masz wszystkie w chromie plus koło.A te Twoje autko teraz to ni pies ni wydra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Krycha ja bym Ci radził zmień relingi na chromowane.Dodatki masz wszystkie w chromie plus koło.A te Twoje autko teraz to ni pies ni wydra. polać mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 A ja bym wy***przyl relingi wogole :gwizdanie: Takie pieprzenie ... co kto lubi Autko ma styl zdecydowanie i charakter Tylko to 2,5 TDI idz pan w cholere wolalbym juz 1,9 chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker-lukasz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 no Krycha fura cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka3s Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Ku. rwa ten środek wygląda jak nówka Konkretne kołooo. Koleś GIT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loq Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Stan furki miażdży sutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 naprawdę wszystko prócz dolnych listw i listewki z zamkiem w klapie ( trza odmalować ) jest w jak najlepszym porządku, ale lekarstwo wisi na allegro http://allegro.pl/nowe-oryginalne-listwy-dolne-audi-a4-komplet-i1635949572.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 naprawdę wszystko prócz dolnych listw i listewki z zamkiem w klapie ( trza odmalować ) jest w jak najlepszym porządku, ale lekarstwo wisi na allegro http://allegro.pl/nowe-oryginalne-listwy-dolne-audi-a4-komplet-i1635949572.html ale to badziewie kupę szmalu kosztuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 daj prawie 500zł za 4 listewki ale nie chce się pchać w używki, bo a to nie ma uchwytu, a to pęknięta, a to to, a to sramto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciu0308 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 kox machine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 tak w ogóle Avant zawsze przebija sedana :gwizdanie: Chyba pod względem z tyłu Krycha, jak mi się średnio podobają avanty, ten jest i w słusznym kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 kiedyś były po 399 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 kiedyś były po 399 zł kiedys to były po 53 i 72zł, pamietam całosć kupiłem sobie i 3 kumplom :polew: ceny z 2008r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidoati Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dajcie spokój te listwy to w ogóle nie wypał w b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Nie pier**l. Jak ma byc total igla to pchaj nowe . Co to jest te 5 stowek naprzeciwko tej pracy i kasy ktora juz wepchales. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MercDG Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Z miesiąc temu kupiłem nowe listwy na allegro za 400 + przesyłka, hmm ale teraz jak patrze to już ich chyba nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 muszę się dowiedzieć ile w ASO stoją bo nie wiem czy nie wyjdzie na jedno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Smaczny avancik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 muszę się dowiedzieć ile w ASO stoją bo nie wiem czy nie wyjdzie na jedno ok 600zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi